2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915347 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Şirketimiz profesyonel futbolcularından Mustafa Pektemek'in sözleşmesi şu şekilde yenilenmiştir:

-2015-2016 sezonu: 1.400.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2016-2017 sezonu: 1.500.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2017-2018 sezonu: 1.600.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti,
-2018-2019 sezonu: 1.700.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti.

her sene artıyor bide hangi akla hizmet böyle bir sözleşme yaptılar ki  :s20: :s20:
Bursa 1 m € veriyormuş abi. 400 bin € için gitmiyormuş adam
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Böyle yorumlara talihsiz gözüyle bakıyorum.

Elimizde patlamayacağı ne malum imiş. Bardağın boş tarafını da geçtim artık en üstteki mm leri görme peşindesiniz.

Her oyuncunun patlama ihtimali vardır. Ozanın değerini katlaması patlama ihtimalinden kat kat fazladır.

Çevrimdışı can1903

Elimizde patlamayacağı ne malum imiş. Bardağın boş tarafını da geçtim artık en üstteki mm leri görme peşindesiniz.

Her oyuncunun patlama ihtimali vardır. Ozanın değerini katlaması patlama ihtimalinden kat kat fazladır.
Ronaldonun bile patlama ihtimali var futbol bu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

böyle düşüneceksek zaten hiç tranfer yapmayalım basalım parayı gayrimenkule kiralarla kulüp zenginleşir takımda da altyapı oyuncularını oynatırız hep sıfır risk. hiç para kaybetmezsin :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Sorgulanması hoşuma gidiyor herkes sorgulasın paraları bu bizi bilinçli yapar. Popülizmden uzak taraftar grubu oluruz.

Ama düz mantık bakmamak da çok önemli bunu yaparken.

Hiç şartlara bakmazsanız şöyle bir örnek de verebilirim ben.

Tolgay 450 bine gelmiş Sosa'ya nasıl 4 milyon euro verdik. Bu hata mı? Fırsat transferini oyuncunun gerçek değeri gibi görürseniz büyük yanılgı olur.

Ozan'ın şuan ederi 5 milyon euronun altı değildir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bursa 1 m € veriyormuş abi. 400 bin € için gitmiyormuş adam
geriye kalan 400 bin euro için kaç sene çalışmam gerekiyor bi hesap yapıyim dedim işin içinden çıkamadım  :)

Çevrimdışı Batuhan1903

valla ozan için 5+pektemek vermediğin surece değmez Sebastian Rode yi alırsın 6-7 ye

Çevrimdışı Çağrı

valla ozan için 5+pektemek vermediğin surece değmez Sebastian Rode yi alırsın 6-7 ye

Rode geçen sene 35 maça çıktı. Naziyi Manu'ya sattılar.

Rode'yi Bayern'in satacağını kim çıkardı? Mümkün değil satmazlar adam zaten üst kalite oyuncu.

Hadi diyelim sattı minimum 10-13 arasına 5 Premier lig takımı çıkar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gokhan_1903

bence yanlış değerlendirme 5 + pektemek değil 5- pektemek olarak hesap yapmak lazım

Çevrimdışı atalay

Bu Rode ismini hangi gazete yada medya grubu attı ortaya?

İnsanların aklı ile dalga geçmesinler öyle bir ihtimal yok.

Çevrimdışı Gastro

Karşılaştırılabilecek tek kişi burada tolgay olduğu için yazıyorum tolgayın sözleşmesi bitmeyecek olsa 450 bine alabileceğimizi mi düşünüyordun?

Tek alıcı biz miyiz? Başkası 1.450 verirdi. Bir başkası 2.450
Benim burda bahsettiğim şey sabırlı, mantıklı, fırsat gözeten, araştırmacı bir transfer politikası izlerken bu adam konusunda azize gibi müflis zengin tüccar gibi davranıyoruz ?

Çevrimdışı Çağrı

Bu Rode ismini hangi gazete yada medya grubu attı ortaya?

İnsanların aklı ile dalga geçmesinler öyle bir ihtimal yok.

İnsanlar birbirimizi takip ettiğimizi sanacak şu yorumlara oto kontrol getirmek lazım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

bence yanlış değerlendirme 5 + pektemek değil 5- pektemek olarak hesap yapmak lazım
o kadar abartmamak lazım sene başında pektemeğe 1.5 teklif vardı bu adam anadolu kuluplerine gitsin yine iş yapar ama bizim seviyemizde deil

Çevrimdışı Çağrı

Benim burda bahsettiğim şey sabırlı, mantıklı, fırsat gözeten, araştırmacı bir transfer politikası izlerken bu adam konusunda azize gibi müflis zengin tüccar gibi davranıyoruz ?

Aksine öyle yapsak 8 milyon 15 kez biterdi bu transfer. Tam 2 haftadır uğraşıyorlar.

Fırsat transferini olduğunda yaparsın ama olmadığında ligin başlmasına 1 hafta kaldıysa zorlamak önce bize zarar.

Şuan bu seviye veya üstünde Leroy Fer desen 8 milyondan başlar. Gentner 4-5 milyon demek.

Ki Ozan 20 yaşında daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

ozan da zaten olursa fırsat tranferi olacak. eğer o konuşmaları yapıp takımla köprüleri atmasaydı bursa 10m dan aşağı bırakmıyordu.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

İnsanlar birbirimizi takip ettiğimizi sanacak şu yorumlara oto kontrol getirmek lazım  :evillol:

Oto Kontrol?

Hayır, Rode mümkün değil; yapmayın, inanmasınlar.

Çevrimdışı Çağatay

Bardagin dewamli olarak boş tarafını görüyorsunuz ozan konusunda
Yok patlayacak
Yok o kadar etmez
Yok boş adam filan
Bir diğer tarafta da alper potuk var mesela
Hakkaten adam gibi bir hocanin elinde manyak bi topçu olur ama şans işte
Ozan daha 20 yasinda 3 buyuklerde oynamadan milli takima girdi
Su anda en verimli oynayacagi takim biziz
Hem stilimiz hemde hoca sayesinde kendini gelistirecektir. Oyle 2 sene sonra da satilmasini da istemem acikcasi
Ne olursa olsun takiminda kaliteli yerlisi olan sampiyon oluyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Pektemek gitmem der tabi 4 senelik fıstık gibi sigortası pardon kontratı var.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Sorgulanması hoşuma gidiyor herkes sorgulasın paraları bu bizi bilinçli yapar. Popülizmden uzak taraftar grubu oluruz.

Ama düz mantık bakmamak da çok önemli bunu yaparken.

Hiç şartlara bakmazsanız şöyle bir örnek de verebilirim ben.

Tolgay 450 bine gelmiş Sosa'ya nasıl 4 milyon euro verdik. Bu hata mı? Fırsat transferini oyuncunun gerçek değeri gibi görürseniz büyük yanılgı olur.

Ozan'ın şuan ederi 5 milyon euronun altı değildir.
Haklisin kardesim ama sikinti su. Ozanda suanda firsat transferi. Gidip te 6-7 verirlerse uzerine futbolcu uzerine satistan pay filan iste o zaman elestiririm. Ama bekleyip gormek lazim. 5+pektemek olursa guzel olur ama onun her ustu bursanin acgozlulugu olur.

Çevrimdışı Çağrı

Oto Kontrol?

1 dakika önce ben yazdım benzerini :D

Mesele inanmak da değil, adamın değerini alt seviye gösteriyorlar. 2 gün sonra Ozan ile kıyaslanır bu adam.

Şuan bıraksınlar Tottenham kalibresindeki takımlar havada atlar üstüne.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Oto Kontrol?

Tanrı Parçaçığı Orhan Yıldırım yazdı.. @atalay

Çevrimdışı Gokhan_1903

o kadar abartmamak lazım sene başında pektemeğe 1.5 teklif vardı bu adam anadolu kuluplerine gitsin yine iş yapar ama bizim seviyemizde deil
bizden başka 1.5 m euro (ortalama) yıllık ücret vericek başka bir takım varmıdır ?  bunu da bir düşünmek lazım. bende geçenlerde acaba bu adama haksızlık mı yapıyoruz diye düşündüm sonra istatistiklerini falan tekrar inceledim çıkardığım sonuç bu ne oran ne orantı  :) :)

Çevrimdışı atalay

1 dakika önce ben yazdım benzerini :D

Mesele inanmak da değil, adamın değerini alt seviye gösteriyorlar. 2 gün sonra Ozan ile kıyaslanır bu adam.

Şuan bıraksınlar Tottenham kalibresindeki takımlar havada atlar üstüne.

Şimdi gördüm.  :D

Oyuncu bizi tercih etmez zaten.

Çevrimdışı Easthanbool

Deniz Atalay Ankara'da imiş Ozan içindir herhalde
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı atalay

Tanrı Parçaçığı Orhan Yıldırım yazdı.. @atalay

Tam adamı yazmış.

Rode'yi de tanıyor ........