Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uefa da oynamayalım zaten. Geçen sene her uefa maçından sonraki lig maçında tel tel döküldük. Şimdi vizyon falan diyecekler ama önce şampiyonluk derim ben. Futbolcu beğenen gelsin lig de seyredip beğensin ya da şampiyon olup direk katıldığımız ŞL de seyretsin ... hem de Vodafone Arena da
Hadi ya. Neden?
Şaka yapmış...Yoksa sende mi şaka yapıyorsun
Ozan'ın değeri budur arkadaşlar ne eksik ne fazla. Oyunun iki yönünü oynayabilen kaç tane futbolcu var ülkemizde? Biz bulamadığımız için gidip Almanya'dan aldık.
Yok ben gerçek sandım abi
oyunun iki yönü sağ ve solsa yandık bunun gibi çok topçu var biz de
Bildiğim kadarı ile süper kupa maçları sezon başında oynanmasına rağmen geçmiş sezon maçı sayılıyor ama olur ya bu maça Bursa forması ile çıktın artık başka takımda oynayamazsın falan derler. Bize gelince derler yani
Yapmayın abi bunu, yeter.. Keyif almaya bakın.Her sezon başlangıcı, kadromuz şöyle iyi böyle mükemmel, sonlarda nefes yetmeyince de, e kadro yetersiz hoca ne yapsına dönüyor iş. Yapmayın etmeyin. KAliteli oyuncular pahalıdır. Kalite pahalıdır.
Samba anlaşmayı feshetmiş diye haberler var.. adam elenince kabul etmemiş..
Nerede yazıyor? Gomez sakatlansa manşetlerden verirlerdi Persie sakatlanmış haber yok
Oyy oyy oyy atlamak lazım..
Franconun gitmesi lazımmış önce diyolar.
https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/629579862064373760Bu adam Milan'da çok iyiydi. Schalke'de kadro dışı kalmış. Nedenini bilen var mı?
Schalke, Boateng'in sözleşmesini feshetmemiş miydi.Nasıl başka bir kulübe önerebiliyor
Yok öyle olmadı. Bir kulube yolluyordu ancak son anda bir aksilik çıktı vazgeçildi transferden.Gereksiz buluyorum açıkcası, sorunlu bir tip.