2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926983 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma sağolsun :D

Sabah herkese aynı bilgi geldi. Keklenmiyorsak anlaşıldı :D

Bana gelen Necip + 6 milyon euro 3 taksit
makul mü sence

Çevrimdışı Jukebox

6m bana fazla geldi.
Pektemek'i de koyup 3-4 verseydik bari. :(

Çevrimdışı Çağatay

Tamam işte zaten seçenek kalmadı Ozan'dan başka artık :D

inşallah yönetim de ozan dan başka seçenek kalmadığını görüyordur
yani eldekilerin iyileşme sürelerinden bahsediyorum veli döner filan diyolar ya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Rode adını fazla dillendirmeye gerek yok olmaz ozanı gölgede bırakmaya gerek yok. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı Çağatay

6M+necip = 6M-900k = 5.1M  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Ozan haberi doğruysa harika olur
Gitmesi gerekenler zaten takasta teklif edilmiş fakat pektemek neden yok aralarında ? bu adam bi gitmedi sinir oldum yine.

Çevrimdışı Çağatay

aqillani zu s.lizbon

harbi harbi elde alternatif kalmadı  :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İstenmediği yerde durmak adamlık değildir.. Adamlık, istenmediği yerde 1 dakika durmadan, her tür çıkarını da gözardı edip çekip gidebilmektir.

Çevrimdışı Kadir G.

@evrenmanchester: #chelsea

Cuadrado ya musteri ariolar ..

7 milyon istiyorlarmış.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@evrenmanchester: #chelsea

Cuadrado ya musteri ariolar ..

7 milyon istiyorlarmış.
30 40 m euroya almışlardı sanmıyorum o fiyata satsınlar q7 olmasaydı keşke biz alsaydık bu adamı

Çevrimdışı Kadir G.

30 40 m euroya almışlardı sanmıyorum o fiyata satsınlar q7 olmasaydı keşke biz alsaydık bu adamı

Satarlar ellerinde patladı ki yazan kişi güvenilir biri.

35 milyon abramoviç için para değil.

Çevrimdışı yedic

Omer'in oynama ihtimali cok az ozan tufana karsilik teklife dahil etseler keske. 4 milyon euro + necip + omer (kiralik) guzel bir teklif olur.

Çevrimdışı Hasan Akten

Omer'in oynama ihtimali cok az ozan tufana karsilik teklife dahil etseler keske. 4 milyon euro + necip + omer (kiralik) guzel bir teklif olur.

İşimize yaramayacak herkesi takasta kullanmaya çalışıyoruz ama Bursa da enayi değil yani :D Takasta kimi verirsek verelim her türlü 5-6 milyon euro nakit isterler Ozan için.

Çevrimdışı Jukebox

Rode adını fazla dillendirmeye gerek yok olmaz ozanı gölgede bırakmaya gerek yok. Hayırlı olsun.
B.Münih'de ki sebastian rode mi bu ?

Çevrimdışı kralkartal

Ozana 6 milyon vermek yabanci sinirida yokken hatadir. Ustelik ne pektemek ne ismaili gonderememissin sayica az oldgun bolgeden necibi yolllamissin. İnsaallah bu transfer olmazzzz...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Ozan karşılığında kiralık olarak kim verilecek ?

Çevrimdışı Kadir G.

ya kardeşim yeter.. Necip de kıymete bindi. Bırakın gidiyorsa gitsin. 1, 0 den iyidir. İsmail zaten sene sonu gidiyor. Pektemek belki başka bir kulube verilir 2 milyon euroya falan satılır kim bilir. Bende istiyorum pektemek gitsin ama eldekilerden kurtulmak lazım. Kambur oldu bu herifler kulube.

Çevrimdışı brkntcnr

Nejip i veriyorsak ozan için yine orada boşluk olacak. Şenol hoca hem sayı olarak hem de kalite olarak hiçbir mevkinin boş kalmamasını istiyorum demişti. Ah bide rode olsa :) :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Akten

Ozana 6 milyon vermek yabanci sinirida yokken hatadir. Ustelik ne pektemek ne ismaili gonderememissin sayica az oldgun bolgeden necibi yolllamissin. İnsaallah bu transfer olmazzzz...

Ozan'ın normal değeri bu zaten. Yabancı sınırı olsaydı 10-12 milyon euro isteyeceklerdi. Şimdi 20 yaşında Ozan gibi bir yabancı orta saha almaya kalk vereceğin para yine en az 6 milyon euro olur.

Çevrimdışı kralkartal

Ozan'ın normal değeri bu zaten. Yabancı sınırı olsaydı 10-12 milyon euro isteyeceklerdi. Şimdi 20 yaşında Ozan gibi bir yabancı orta saha almaya kalk vereceğin para yine en az 6 milyon euro olur.
Ozanin degeri hicbir zaman 8-10 veya 12 milyon olmadi olsaydi valencia verir alirdi. Ozana 6 milyon vermek aptalliktir. İnsaallah alinmazzz dyorum elimizde 2.pektemek ismail olup cikicakk..

Ozanin degeri hicbir zaman 8-10 veya 12 milyon olmadi olsaydi valencia verir alirdi. Ozana 6 milyon vermek aptalliktir. İnsaallah alinmazzz dyorum elimizde 2.pektemek ismail olup cikicakk..
İddiaya varmısın? 5 bin TLsine. 2 sene sonra ne olduğunu göreceğiz? Dediğin gibi olursa ben sana vereceğim, olmazsa sen?

Çevrimdışı Tolga

Ozan haberleri umarım doğrudur.

Necip'in yerine de Eslem kenarda bekler.

Açık ve net söyleyeyim Eslem şu haliyle Necip kadar oynar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kartal43

Ozan gelmesin Necip gitmesin 6 milyon vermeyelim Serdar orta saha oynasın 3.olalım en iyisi bu. Hayır Veli bekleniyormuş birde.Veli sağlamken sanki orta saha uçuyordu bizim. Şu takım şampiyonluk düşünecekse Veli as olarak değil alternatif olarak düşünüldüğünde olacak.