2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930521 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Uefa da oynamayalım zaten. Geçen sene her uefa maçından sonraki lig maçında tel tel döküldük. Şimdi vizyon falan diyecekler ama önce şampiyonluk derim ben. Futbolcu beğenen gelsin lig de seyredip beğensin ya da şampiyon olup direk katıldığımız ŞL de seyretsin ... hem de Vodafone Arena da  :)

Haklısın abi Uefa maçları beni heyecanlandırmıyor artık. Prestiji yok çünkü. Ligdeki herhangi bir maç çok daha önemli bence.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hadi ya. Neden?

Şaka yapmış...
Yoksa sende mi şaka yapıyorsun  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

Hadi ya. Neden?
kendimi ikinci kattan aşağı bıçaklayacam tutmayın beni :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Renton

20 yasinda boyle oynamasi onemli dribblingi var pas yetenegi var hızı iyi ama 6 milyon cok para be

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Akten

Şaka yapmış...
Yoksa sende mi şaka yapıyorsun  :D

Yok ben gerçek sandım abi :D

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan ı al Balazs ı Ocakta al Töre yi yıl sonu yolla. Töreden gelecek parayla bi kaleci bi forvet bide Töre yerine adam al on numara beş yıldız takım olsun.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Ozan'ın değeri budur arkadaşlar ne eksik ne fazla. Oyunun iki yönünü oynayabilen kaç tane futbolcu var ülkemizde? Biz bulamadığımız için gidip Almanya'dan aldık.
Ulkemizde yok ama 6 milyona cok daha iyi adamlar alabilirsin bence yurtdisindan. Hayirlisi olsun fikret baskanin bir plani vardir kesin yoksa hayatta vermez bu paralari.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yapmayın abi bunu, yeter.. Keyif almaya bakın.

Her sezon başlangıcı, kadromuz şöyle iyi böyle mükemmel, sonlarda nefes yetmeyince de, e kadro yetersiz hoca ne yapsına dönüyor iş. Yapmayın etmeyin.

KAliteli oyuncular pahalıdır. Kalite pahalıdır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yok ben gerçek sandım abi :D

Bildiğim kadarı ile süper kupa maçları sezon başında oynanmasına rağmen geçmiş sezon maçı sayılıyor ama olur ya bu maça Bursa forması ile çıktın artık başka takımda oynayamazsın falan derler. Bize gelince derler yani  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

oyunun iki yönü sağ ve solsa yandık bunun gibi çok topçu var biz de :evillol:
Defansif ve ofansif olarak bahsediyorum. Bursa altyapısı Türkiye'nin en değerli alt yapılarından birisi. 5 Milyon euro Ozan gibi bir adam için normal bir rakamdır. Müzmin sakat Pektemek için bile 2 milyon euro tekliflerden bahsedildiği ortamda bu yaştaki birisine para değil 5 milyon.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Bildiğim kadarı ile süper kupa maçları sezon başında oynanmasına rağmen geçmiş sezon maçı sayılıyor ama olur ya bu maça Bursa forması ile çıktın artık başka takımda oynayamazsın falan derler. Bize gelince derler yani  :)

Ben de güvenemiyom açıkçası :D

Denildiği gibi prensipte anlaşılmışsa Bursa'nın oynatmaması lazım zaten. Sakatlanma riski de var bunun. Ama büyük ihtimalle oynayacaktır.

Çevrimdışı brkntcnr

Yapmayın abi bunu, yeter.. Keyif almaya bakın.

Her sezon başlangıcı, kadromuz şöyle iyi böyle mükemmel, sonlarda nefes yetmeyince de, e kadro yetersiz hoca ne yapsına dönüyor iş. Yapmayın etmeyin.

KAliteli oyuncular pahalıdır. Kalite pahalıdır.
Feda olayından beri söylüyorum abi. Küçülerek az para vererek ne borç azalır ne başarı gelir. Çünkü 5 tane 2m lik adam alıp sezon sonu hepsini yollamaya yer arayacağına bi tane on luk adam al oynat 20 ye sat. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyeceksin demiş atalarımız

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Samba anlaşmayı feshetmiş diye haberler var.. adam elenince kabul etmemiş..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/629579862064373760

Bu adam Milan'da çok iyiydi. Schalke'de kadro dışı kalmış. Nedenini bilen var mı?

Oyy oyy oyy atlamak lazım.. :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Nerede yazıyor? Gomez sakatlansa manşetlerden verirlerdi Persie sakatlanmış haber yok :D

demin bi fenerli yakınlarda ağlıyordu 1 aylık maaşını da vermesinler o zaman diye ordan duydum :D

Çevrimdışı Türkay

ÇÖK ÇÖK ÇÖK
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Oyy oyy oyy atlamak lazım.. :)
Franconun gitmesi lazımmış önce diyolar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Franconun gitmesi lazımmış önce diyolar.

He heyecanlandım bende bir an. evet samba da onu diyordu, ben beklerim diyordu. :)

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Tolga

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/629579862064373760

Bu adam Milan'da çok iyiydi. Schalke'de kadro dışı kalmış. Nedenini bilen var mı?
Schalke, Boateng'in sözleşmesini feshetmemiş miydi.

Nasıl başka bir kulübe önerebiliyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Heyyo heyyo heyyo samba samba napıyoruz napıyoruz çöküyoruz çöküyoruzzz

Schalke, Boateng'in sözleşmesini feshetmemiş miydi.

Nasıl başka bir kulübe önerebiliyor :D

Yok öyle olmadı. Bir kulube yolluyordu ancak son anda bir aksilik çıktı vazgeçildi transferden.

Gereksiz buluyorum açıkcası, sorunlu bir tip.

Çevrimdışı Türkay

Samba Rhodolfo savunma hattı düşünüyorum gözlerim kapalı ...
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Yok öyle olmadı. Bir kulube yolluyordu ancak son anda bir aksilik çıktı vazgeçildi transferden.

Gereksiz buluyorum açıkcası, sorunlu bir tip.

Benim aklımda öyle kalmış o zaman :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...