2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930390 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

1 tane adam akıllı sol bekleri var aziz behic.Emre taşdemir o kadar iyi değil diye biliyorum :)

Asıl iyi potansiyelli olan Emre :D

Aziiz sol bek değil orjin olarak ama o da adapte oldu. İkisi de İsmail 2 tık üstü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

Şu çok ofansif olur gol yeriz mantalitesini bırakmamız lazım BEŞİKTAŞ sın sen ofansif olacaksın tabi boğacaksın rakibi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı murat_

aquilani, inler, ozan... 3ünü de alamadık... neciple, oğuzhanla yola devam... ohmygod: :iohmygod:
arkadasim yanlis anlama beni ama neden surekli negatif enerji vermeye calisiyorsun verdigin konular dogru olsa neyse diyecem arastirmadan etmeden yazip duruyorsun son 5 sayfada 2. yaniltici bilgin schalke menejeri acikladi daha bugun inlerle anlasmadik yalan haber diye   ozan icin de biten bisey yok necmi abi daha dun dedi kupa finalinden sonra belki ozan aciklanabilir diye bi tek agualini gitti rica ediyorum bi sey yaziyorsan arastir ortaya sallayip durma ....
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 01:19:26 murat_ ]

Çevrimdışı Kadir G.

aşırı ofansif olur abi çok gol yeriz bence

Öyle değil işte vodafoneda oynarken bununla çıkarsın anadolu takımlarına 3-4 kimi zaman 5 atarsın yerine göre (derbi, uefa son 16) atiba ile çıkabilirsin. Seneye olacağı söyleyeyim -bence tabii- ozan alınırsa ozan tolgay sosa çıkarız. Sosa giderse arkaya şnler gibi biri alınıp onun önünde tolgay ozan oynatır 4-1-4-1 e dönersin.

Çevrimdışı TALAT

arkadasim yanlis anlama beni ama neden surekli negatif enerji vermeye calisiyorsun verdigin konular dogru olsa neyse diyecem arastirmadan etmeden yazip duruyorsun son 5 sayfada 2. yaniltici bilgin schalke menejeri acikladi daha bugun inlerle anlasmadik yalan haber diye   ozan icin de biten bisey yok necmi abi daha dun dedi kupa finalinden sonra ozan aciklanabilir diye bi tek agualini gitti rica ediyorum bi sey yaziyorsan arastir ortaya sallayip durma ....

arkadaşı 3 gün önce falan aynı gün içinde 2-3 defa uyardım demeyelim de çok kesin konuşuyorsun ama ne kaynağın var ne de verdiğin bilgiler doğru diye eleştirdim. @Necmi abi de beni eleştirdi. o günden beri hiç ses etmiyorum ama moderatörlerden de bir uyarı gelmiyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı aa1903

onur kıvrak beşiktaş'a yetmez dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi :D

Çevrimdışı Kadir G.

onur kıvrak beşiktaş'a yetmez dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi :D

Tek maçla mı anladın? :D

Çevrimdışı murat_

bu kadar adamın üstüne bir de 5 milyon euro mu veriyormuşuz  :alala: hiç sanmam Fikret Ormanın böyle birşey yapacağına inanan var mı   :lol: :lol:
ben inanirim valla  :aman: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler fatih doğan ın haberi gerçekmi ben hiç biryerde boyle açıklama yaptıgını gormedim

Çevrimdışı murat_

Bursa'nın Köybaşı'nıı alması için bir sebep var mı?

2 tane sol beki var zaten.
cagri kardesim acaba sol acik oynatma ihtimali olabilirmi ismaell i bu sene hazirlik maclarinda sol acik da oynadi sanki

Çevrimdışı Necmi

arkadaşı 3 gün önce falan aynı gün içinde 2-3 defa uyardım demeyelim de çok kesin konuşuyorsun ama ne kaynağın var ne de verdiğin bilgiler doğru diye eleştirdim. @Necmi abi de beni eleştirdi. o günden beri hiç ses etmiyorum ama moderatörlerden de bir uyarı gelmiyor.
ozan, inler, aquilani alamadık demiş bunun neresi yanıltıcı bilgi
yoksa aldıkta benimmi haberim yok Arkadaşlar bırakalım insanlar yorumlarını yapsın
her yapılan yorum size uygun olmak zorunda değil küfür hakaret olmadığı sürece
insanlar düşüncelerini söyler duyum olur tepki gösterirsiniz eee peki burda ne konuşulacak
insanları burda yazmalarına fikirlerini söyleme konusunda yıldırırsanız burda konuşacak kimse kalmaz.

Çevrimdışı murat_

dedigin gibi birde cok kesin dedigim gibi 5 sayfa once stad konusunda yanlis bilgi verdi sadece tek stad bildirebiliyoruz artik seneye vodafone arenayi bildirebiliriz dedi oysa ole bisey yok 2 stad bildirebiliyoruz bide bu ozan inler agualini haberi hakkinda agualini tamam gitti ama ozan gitmediki ve schalke tarafida inler transferini yalanladi bugun  bide hep bir negatiflik anlamadim gitti bu olaylardan en cok dayagi @Yunus Emre Dökmeci  yiyo valla bi ara denk geldim bi kac yaniltici bilgi vermis ti hemen moderasyona alindi  :D :D

Çevrimdışı Neco

Bu orta saha (ön libero) transferi neden bu kadar takıntı yapıldı anlamıyorum. Her ne kadar Günay'ı beğeniyor olsam da (daha pişmesi lazım) önceliğimiz iyi bir kaleci olmalı. Veli en fazla 2 aya döner, Tolgay devre arası gelir, yeni adam da geldi diyelim şişmeyecek mi o bölge, ne olacak sonra orası. Yedekte 15 tane ön liberoyla mı çıkacağız maça.  :s20: Hatta Serdar bile idare eder orayı (hatta kendisinin ön libero performansı sağ bekten daha iyidir) Para saçacak durumda değiliz arkadaşlar. Ben başkanın yerinde olsam şu şartlar altında kesinlikle ön libero almam.

Çevrimdışı aa1903

söylediğim şeyden tek maçla anladığım yorumunu çıkarmayı nasıl başardın merak ediyorum. :D

Çevrimdışı TALAT

yoksa aldıkta benimmi haberim yok Arkadaşlar bırakalım insanlar yorumlarını yapsın
insanlar düşüncelerini söyler duyum olur tepki gösterirsiniz eee peki burda ne konuşulacak
insanları burda yazmalarına fikirlerini söyleme konusunda yıldırırsanız burda konuşacak kimse kalmaz.

@Necmi abi artık ben zaten cevap yazmıyorum arkadaşa da iletilerini kontrol edersen ne kadar kesin konuşup yanlış bilgi verdiğini görürsün. neyse zaten karar verecek olanlar sizlersiniz.

Çevrimdışı TALAT

dedigin gibi birde cok kesin dedigim gibi 5 sayfa once stad konusunda yanlis bilgi verdi sadece tek stad bildirebiliyoruz artik seneye vodafone arenayi bildirebiliriz dedi oysa ole bisey yok 2 stad bildirebiliyoruz bide bu ozan inler agualini haberi hakkinda agualini tamam gitti ama ozan gitmediki ve schalke tarafida inler transferini yalanladi bugun  bide hep bir negatiflik anlamadim gitti bu olaylardan en cok dayagi @Yunus Emre Dökmeci  yiyo valla bi ara denk geldim bi kac yaniltici bilgi vermis ti hemen moderasyona alindi  :D :D

yunus emre de alışkanlık yaptı galiba ondan moda giriyor :D
bünye istiyor

Çevrimdışı murat_

aquilani, inler, ozan... 3ünü de alamadık... neciple, oğuzhanla yola devam... ohmygod: :iohmygod:

@Necmi abi arkadasin bu yorumundan sen bole bi sonucmu cikardin  @TALAT  kardesim demek biz biraz art niyetli dusunmusuz  :alala:

Çevrimdışı Sedat.Y

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Necmi

Dünyanın en iyi kalecisi olsa ne olurki
Bu gün Trabzon elendiyse bunun tek sorumlusu Onur Kıvraktır.
Adam öyle bir ego yapmışki Bir kulübün Başkanının Futbol drektörünün ve hocasının üstünde
görüyor kendini Şimdi bu oyuncunun Beşiktaşta olduğunu düşünün ve önemli bir maçdan bir gün önce bunu
yaptığını düşünün bırakın elenmemizi bir daha taraftar o oyuncuya forma giydirip sahaya çıkmasına izin verirmi.
tek maçta anlamasak bile iki maçta anladık durumu :D işin kalecilik kısmına bakmıyorum bile sen yılda 2.5 M€
alacaksın ama bu şekilde takımına ihanet edeceksin yok öyle bir dünya senin tavır yaptığın insanlar istesende istemesende
senin üstün

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bursa'nın Köybaşı'nıı alması için bir sebep var mı?

2 tane sol beki var zaten.

Sol önde oynatırlar belki, hazır Bakambu, Volkan filan takımdan ayrılıyorken.

İsmail'in bu sene sözleşmesi bitiyor. Takasta kullanmak harika bir hamle olur, yoksa bütün sene boşuna para ödeyeceğiz sol bekin 3. alternatifi olması için.

Yalnız bahsi geçen teklifte Necip fazla olmuş bence. 5 milyon + Pektemek + İsmail iyidir. Necip giderse orta sahada sayısal olarak eksik kalıyoruz ki bir orta saha daha alınacağını sanmıyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Sedat.Y

Adam öyle bir ego yapmışki Bir kulübün Başkanının Futbol drektörünün ve hocasının üstünde
görüyor kendini Şimdi bu oyuncunun Beşiktaşta olduğunu düşünün ve önemli bir maçdan bir gün önce bunu
yaptığını düşünün bırakın elenmemizi bir daha taraftar o oyuncuya forma giydirip sahaya çıkmasına izin verirmi.
tek maçta anlamasak bile iki maçta anladık durumu :D işin kalecilik kısmına bakmıyorum bile sen yılda 2.5 M€
alacaksın ama bu şekilde takımına ihanet edeceksin yok öyle bir dünya senin tavır yaptığın insanlar istesende istemesende
senin üstün

:claps:  bu yorumada katılıyorum...

Çevrimdışı murat_

necmi abi @Yunus Emre Dökmeci  nin sucu neydi ozaman cagri idi yanlis hatirlamiyorsam, onu bu konulardan moderasyona verdi adam dusunce olarak dese eyvallah kesin bi sekilde soleyip duruyor misal ben bi konuda emin deyilsem konusmamaya calisirim veya soru tarzinda sorarim cunku emin deyilimdir ama arkadas kesin bir dille yaziyor olay bu kimsenin dusuncesini biz yonlendiremeyiz tabi dusuncesini soleyebilir ama dusunce deyil bu bilgi veriyor ama yalan bilgi ve kesin bir dille

Çevrimdışı Neco

senin üstün
Abi Allah'ın sopası yok diye buna diyorlar heralde  :D

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TALAT

Di Marzio ayranı fazla mı kaçırmış ne yapmış :D https://twitter.com/DiMarzio/status/629414365234597888

iho da aziz gibi avrupadan elendikten sonra transfer işine başlamış :D