2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12930639 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Kostas Mitroglou, Benfica'da.

Portekiz takımlarında eksen kayması var sebebini anlayamıyorum.

Lisbon için büyük şans. Bu sene şampiyon olabilir. Olması bir yana seri yapabilir değerlendirmeleri lazım bu durumu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozana kaldık arkadaşlar :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

biz toplumca abartmayı seviyoruz, sonra maalesef gerçekler yüzümüze çok kötü şekilde çarpıyor. Daha elemelerde üç takımımız birden pert oldu. Sadece fener 30 milyon Euro'ya yakın para harcadı. Sonuç? Onur U da bence abartmamak gerek, çok daha ucuza çok daha iyisi Sabırlı,sistemli bir çalışmayla alınabilir

Evet. Yillardir gozlemledigim bir gercek bu. Kargaya yavrusu sahin gorunurmus ama bizim millete sahin de degil albatros gorunuyor. Turkiye Ligi asagi yukari Yunanistan Ligi ayarinda bir lig. Bizimkilere kalsa az daha para olsa La Liga olacagiz. Uyanin beyler, Milli Takim dunyada ilk 50'de bile degil. Yillardir uluslararasi organizasyonlara gidemiyor. Pektemek, Volkan, Sabri gibi abuk sabuk adamlara 2 milyon verince birden Premier Lig ayarinda olmuyor takimlarimiz. Gidin bakin Brezilya'da, Arjantin'de hatta Polonya, Cek Cmhuriyeti gibi ulkelerde ne adamlar oynuyor 100-200 bin eurolara. Hala tutturuyorlar Ozan, hala tutturuyorlar Onur. Yabanci siniri kalkmis, bekleyin bir terimiz sogusun yillarca Anadolu kuluplerinden yedigimiz kaziklarin acisi hala cikmamis aklimizdan zorumuz mu var gidip Ozan'a Onur'a 5-6 milyon harcayalim. Sanirsin ki takimlarimiz her yerde final oynuyor, Ozan'i Onur'u alirsak hic degilse bir Liverpool, Tottenham seviyesine falan cikacagiz. Biraz gercekci olmak lazim.

Çevrimdışı Doğuhan

trabzonla beşiktaş çok farklı.

trabzon kim gelirse gelsin birlik oluyor. ama çok güzel muhalefet var

biz sebadan beri hiç birlik olamadık. ya oncuyuz ya buncu ayrıca doğru düzgün muhalefet de yok paralı adamlar var

kastım kültürler değil trabzonlu trabzonluyu tutar biz kendi adamımızı satarız anında :D tabi ki farklı ama onlar da çok kolay dağılıyorlar biz de öyle en ufak kötü sonuçta dağılıyoruz karaları bağlıyoruz gerek yok biz kendimizin ne olduğunu bilelim ama başkalarına karşı da tepeden bakalım

Çevrimdışı can1903

aquilani, inler, ozan... 3ünü de alamadık... neciple, oğuzhanla yola devam... ohmygod: :iohmygod:
Ozan bir yere gitmedi. İnlerde kesin değil
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Neo Nesil

demirören döneminde oyuncular ve bonservisleri vs. fikret orman dönemindeki oyuncular ve bonservisleri...

[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 23:32:23 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı atalay

Djilobodji, Celta yolcusu gibi...

İzlemeyenler için şöyle söyleyeyim, Fransa liginin en iyi stoperlerinden biri; bu ligin geldiği an kağıt üzerinde açık ara en iyi stoperi.

Rhodolfo hikayesine döndü. Onuda 1 ay bekledim.

Kaçırırsak yazık olur.

edit: Celta Vigo teknik direktörü transferinin zor olduğunu söylemiş.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 23:32:15 atalay ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Şimdi de derim sonrada derim Onur gelsin de isterim. Oyuncu o kadar problem yaşadı onun üstüne geldi oynadı tam konsantre olmasını mı bekliyordun? Volkanı kesemeyen? Tolga ile dönüşümlü demişsin de Tolgayı Şenol hoca mecburiyetten oynatıyordu Onur'un yokluğunda. Her kaleci hata yapar bir maçta adı silinecek değil.

Şimdi ben uruguay ispanya maçında aşırı basit hatta basitten de öte topu içeri aldı diye musleraya kötü kaleci diyebilir miyim? Sadece bu da değil birçok hatası var. Fakat sonuç olarak adam ilk 10 içindedir. Onur bir muslera olmasa da bu ligde onun ardında gelir.

Ali Ece'den aklımda kalan bir cümlede dendiği gibi "form geçici klas kalıcıdır." O klasta onur da mevcut.

Onur'da klas mlas yok. Su macta yaptigi hatalar konsantrasyon degil alt yapi eksikliginden kaynaklanan hatalar. Bir evvelki mesajima bak. Bu ligdeki futbolculari cok abartiyorsunuz, Onur'a istenecek paralarin yarisina gider dunyada ilk onda olan U21'lerden birinden as kaleci alirsin. Muslera'yi GS $6.75'e almis Uruguay'in kalecisi, Lazio'dan geldi. Onur Muslera'nin yakininda bile degil yetenek olarak.

Çevrimdışı talha

İzlemeyenler için şöyle söyleyeyim, Fransa liginin en iyi stoperlerinden biri; bu ligin geldiği an kağıt üzerinde açık ara en iyi stoperi.

Kaçırırsak yazık olur.

Bizimkiler bu transferde ki konumları ne onu bilmek lazım. Keşke getirseler çok sevinirim. Böyle bir adam lazım istediğim her özelliğe uyuyor adam.

Sol Stoper
Hızlı
Hava Hakimiyeti
Pas Metrajı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Kaçırırsak yazık olur.

Celta'ya da kaptırmak ne bileyim abes olur. Direk getirmeleri lazım.

2 orta saha alınsa ersana razıydım fakat sadece Ozan gelecekse stoper tandemini sağlam kurmamız lazım.

Rhodolfodn pahalı olmaz diye düşünüyorum belki 1m fazla olur o paraya da celta nasıl çıkar?

Çevrimdışı atalay

Celta'ya da kaptırmak ne bileyim abes olur. Direk getirmeleri lazım.

2 orta saha alınsa ersana razıydım fakat sadece Ozan gelecekse stoper tandemini sağlam kurmamız lazım.

Rhodolfodn pahalı olmaz diye düşünüyorum belki 1m fazla olur o paraya da celta nasıl çıkar?

Maliyeti zorluyormuş zaten.

Rhodolfo parasına biter gibi.

Bizimkiler bu transferde ki konumları ne onu bilmek lazım. Keşke getirseler çok sevinirim. Böyle bir adam lazım istediğim her özelliğe uyuyor adam.

Sol Stoper
Hızlı
Hava Hakimiyeti
Pas Metrajı.

Oyuncuyu almak istiyorlar.

Fransız basınına göre en yüksek teklifi biz vermişiz.

Konum bu.

Oyuncunun özelliklerini yazdım zaten.

Çevrimdışı Batuhan1903

Kaçırırsak yazık olur.

mutlaka iyidir de bu adamın fm profili çok düşük niyeki?

Çevrimdışı Ersoy

Djilobodji,Ozan ve Berisha ile bitirirsek çok güzel olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Beck rhodolfo djilobodji tosic... Şuan için yeterli olur bu dörtlü. Seneye de sözleşmesi biten sol bekimsiler gönderilip tosic yedeğe çekilir ve kaliteli bir bek alınırsa 2-3 yıl konuşmayız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaçırırsak yazık olur.

edit: Celta Vigo teknik direktörü transferinin zor olduğunu söylemiş
rhodolfodan da iyi diyosun yani

Çevrimdışı atalay

Portekiz takımlarında eksen kayması var sebebini anlayamıyorum.

Lisbon için büyük şans. Bu sene şampiyon olabilir. Olması bir yana seri yapabilir değerlendirmeleri lazım bu durumu.

Eksen kayması değil menajer ......

Portekiz'de cast sistemi artarak devam ediyor.

Lig büyümedikçe Porto bu ölçekte transferler devam ettikçe Benfica şampiyon olur.

Bakalım Jorge Jesus, S. Lizbon'da ne yapacak?

Çevrimdışı talha

Çevrimdışı cursedofdragon

bak bu adamı alın  :D

Çevrimdışı TALAT

yağız twitterda başkan ankaradan istanbula döndü para işini de halletti gibilerinden bir şey yazmış. ama detay vermiyor. var mı burda bilgisi olan ? @Necmi abi, çağrı ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

rhodolfodan da iyi diyosun yani

Başka profilde bir oyuncu.

Lakin kağıt üzerinde öyle.

Rhodolfo'yu beğenirim, çok istemiştim orası ayrı.

Çevrimdışı can1903

Belki İnleyebilir  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

http://www.futhead.com/15/players/39956/papy-mison-djilobodji/

valla fm profilini bilmem ama fifa profili gayet yeterli
fifa oyuncu degerlendirmede iyi deil fm %90 tutturur kaldı ki fifa da chedjou bile 79 papy 77

Çevrimdışı Kadir G.

yağız twitterda başkan ankaradan istanbula döndü para işini de halletti gibilerinden bir şey yazmış. ama detay vermiyor. var mı burda bilgisi olan ? @Necmi abi, çağrı ?

Spor toto yazmış sponsorluk vs varsa elimiz güçlenmiştir.

Çevrimdışı talha

Alıntı yapamıyorum nedense ama Chedjou'da çok kaliteli oyuncu ki benim gözümde.

Ayrıca geldiği zaman yılın defansı seçildi.

Neyse.

Papy'nin gelmesinin en önemli ikinci nedeni gol yollarında geçen seneye göre inanılmaz repertar genişletmiş oluruz.

Hem Rhodo hem Papy bu konuda etkili. Geçen sene ne Ersan ne de Pedro bu konuda etkiliydi.