2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12946091 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Önemli olan opsiyon. 2 milyonu veren zaten almaya niyetlenmiştir adamı büyük ihtimal.

Opsiyon yoktu.

"QPR üst lige çıkamazsa devam eder" gibi bir anlaşma olabilir belki.

Çevrimdışı Neo Nesil

ha aklıma gelmişken

bugün fm oynuyordum. uefa gruplarını geçip son 32 de kaldım lakin burda da bile beşiktaş'ım şanssız :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Yine ayni hatayi yapıyorsunuz arkadaslar :)

Bir kalecinin tuttuklarina değil yediklerine bakılır.bakin bu onemli bir ayrintidir.

Buraya tolga zenginin gecen sezon tuttuğu toplardan 5 dklik bir video hazırlarim "vay be ne kaleciymis" dersiniz..Sonra yediklerini koyarim "sat sat sat" dersiniz.

Bir musleranin yedigi gollerle bir tolganin yedigi goller bir degil.koyun ikisini yan yana muslera gercekten "bu da yenilir" denilen golleri yerken bizim kalecimiz "bu da yenilmez be " denen golleri yiyor.iste "bu da yenilmez be" gollerini yiyen kaleciden bize hayır gelmez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Opsiyon yoktu.

"QPR üst lige çıkamazsa devam eder" gibi bir anlaşma olabilir belki.

O zaman tam Premier ligin yeni yayın anlaşmasına uygun bir teklif olmuş :D

Hayatta vermezdik dediğin gibi, ama o yayın ihalesiyle 2 milyona Fer oynatmak çok mantıklı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Delgado zu Antalyaspor.

Çevrimdışı talha

Vay be Volkan fener için kadro dışı bıraktılar derken gsye nasipmiş :D

Bir ara bizimkiler talip olacak diye çok korktum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Delgado zu Antalyaspor.
Ohaa gelsin cigano özletti kendini be :D

Çevrimdışı Çağrı

Yabancı serbest kaldı hala çok saçma transfer yapıyor anadolu takımları.

Hala 22 yaş altı yabancılara dalmıyorlar. Zaten ligde kalacaksan kalırsın ne işin var 29 yaş üstü adamlarla ya.

Al 5-6 tane oynat birini okutsan 1 sezonu borçsuz kapatırsın. Ama tabi önce menajerlerin kucağından kalkmak lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Hala 22 yaş altı yabancılara dalmıyorlar. Zaten ligde kalacaksan kalırsın ne işin var 29 yaş üstü adamlarla ya.

Al 5-6 tane oynat birini okutsan 1 sezonu borçsuz kapatırsın. Ama tabi önce menajerlerin kucağından kalkmak lazım.
Düşündüğüm herşey oluyor tahmin ettiğim gibi ilerliyor

Burada akıllı davranan tek takım kayseri dir heralde

Çevrimdışı Neo Nesil

hocam bir tek kayseri benficadan 2 genç brezilyasını aldı diego lopes ve derley...

gerisi gene balkan, arjantin, brezilya ve doğu avrupalı çöpler...

Çevrimdışı talha

O vizyona sahip başkan lazım menajer kucağında yine gelsinler önemli değil

Adam futbolu bildiğini sanıp ben ilkokul muyum genç yetiştirecem kafasında

Karabük başkanının yasak kalktıktan sonra ntvspora verdiği demeç var dinleyin kafa yapıları nasıl tamamiyle ortaya çıkıyor

Çevrimdışı Anıl

Delgado zu Antalyaspor.
Baya sevinirim kendisini özledik :D

Çevrimdışı Deniz

İsmi geçen iki kaleci de benim dusunceme gore yetersiz olur.

Benim kriterim ospinadir, jack butlanddir, courtoistir.

İlla alacaksan genc kaleci ,3 milyona getir butland i 2-3 sene kaleye koy sonra intere milana atleticoya 15 e yolla.

İsmi gecen kaleciler runje gibi olur bu dkdan sonra kaleye adam alacaksak en iyilesini ya da en iyisi olabilecek birini alalim.artik zar atmaya gerek yok.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

#DelgadoBackToBeşiktaş @Yunus Emre Dökmeci Delgado da bir şansı hakediyor Şenol hoca onu da adam edebilir !!!  :alala:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

İlla alacaksan genc kaleci ,3 milyona getir butland i 2-3 sene kaleye koy sonra intere milana atleticoya 15 e yolla.

İsmi gecen kaleciler runje gibi olur bu dkdan sonra kaleye adam alacaksak en iyilesini ya da en iyisi olabilecek birini alalim.artik zar atmaya gerek yok.
Abi Courtoisi nası alalım yav
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

Transfer döneminin son diliminde çok sınırlı seçenek kalacak bence elimizde. Mali durumu da düşünürsek Ospina hayal. Berisha'yı bilmiyorum ama Kameni elimizdeki kalecilere göre çok iyidir. Muslera etkisi yaratmasa da maç kurtaran bir kalecidir. Çok maliyetli olmayan seviyeyi yükselten girişimler yapmak gerekiyor bu son dönemde.

Bi de Runje iyi kaleciydi be. Yazık ettik o adama. Hala içimde sızıdır.

Çevrimdışı TALAT

Transfer döneminin son diliminde çok sınırlı seçenek kalacak bence elimizde. Mali durumu da düşünürsek Ospina hayal. Berisha'yı bilmiyorum ama Kameni elimizdeki kalecilere göre çok iyidir. Muslera etkisi yaratmasa da maç kurtaran bir kalecidir. Çok maliyetli olmayan seviyeyi yükselten girişimler yapmak gerekiyor bu son dönemde.

bence transfer döneminin ilk başları ve sonları en güzel zamanlar. özellikle sonlarında çok güzel adamları çok güzel paralara alabilirsin. bu yüzden enseyi karartmayalım o kadar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Gastro

Ntvspor ağlamaya başladı  :evillol:

https://twitter.com/ntvspor/status/629018197149265920

Doping doping diye kendilerini aldatıyorlar. Bağırıp çağırıyorlar.
Adamın kullandığı ilaç idrar söktürücü
Türkiyede  kullanılan tansiyon ilaçlarının yarısında bu etken madde var.
Sadece vücuttan fazla suyu attırıyor. Aksine su ve elektrolit kaybı yaparak bazen halsizlik ve yorgunlukta yapar.

Etkili bir şey olsa kullanan yaşlıların hepsi azar, duvarları tırmalar.....
Zaten UEFA da no problem dedi.....
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 02:11:47 Gastro ]

Çevrimdışı atalay

Oyun geçişlerinde gelebilecek en üst seviye...

Çevrimdışı Deniz

İste demek istedigim nokta bu.

Runje kotu değildi ama cok da iyi degildi.kabul edelim mac kazandırdı ama efsane olmaya yaklasamadi.

Cok uzaga degil yakin zamana bakalim:

Gsye bakiyorsun taffarel gibi bir efsanesi vardi,sonra mondragon efsane olamadi ama efsane olmaya yaklasti,simdi de muslera ,coktan kazandirdigi sampiyonluklarla efsane oldu.

Fbye bakiyorsun rüştü recber efsane oldu,sonra volkan demirel o da efsane oldu.

Bizde buraya cordoba dan baska isim yazamiyorsun.cordoba gitmis seneler olmus hala 2. Bir ismi buraya yazamiyoruz.bunu yazmanin artik vakti geldi.devir kumaşı iyi kaleciyi alip yetistirme devri.piyasada boyle kumaslar varken alıp işlemek en mantıklı secenektir.

Çevrimdışı FARUK

Doping doping diye kendilerini aldatıyorlar. Bağırıp çağırıyorlar.
Adamın kullandığı ilaç idrar söktürücü
Türkiyede  kullanılan tansiyon ilaçlarının yarısında bu etken madde var.
Sadece vücuttan fazla suyu attırıyor. Aksine su ve elektrolit kaybı yaparak bazen halsizlik ve yorgunlukta yapar.

Etkili bir şey olsa kullanan yaşlıların hepsi azar, duvarları tırmalar.....
Zaten UEFA da no problem dedi.....
O ilaç kendisi doping değil hocam
Doping için kullanılabilecek ilaçların vücuttan atılımını hızlandırıyor
Yani doping maddesine rastlamasa bile niye bu ilacı aldın diyor anti-doping kurulu kısaca
O yüzden bu ilaç yasak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hız, Teknik, Doğru Kararlar, Son vuruş ve tabi kocaman bir Ronaldo faktörü :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Di Maria-Ronaldo-Benzema

Töre-Quaresma-Gomez

:super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

İstemedim transferini herkes biliyor ama illa biri elimde olacak Quaresma'yı kat kat Nani'ye tercih ederim.

Gomez beklenilen formu yakalarsa Fener'in transferleri kağıt üzerinde kalır sadece ligdeki en iyi hücum hattı bizde.

Bunu bu sene Ozan Aralık'ta Dzsudzsak ile tamamlarsak seneye göbekte Tolgay Ozan oynayacak demek. Seyrine doyum olmaz o temponun.
kesinlikle katılıyorum daha dur nani nin nasıl bir balon olduğunu yakında anlayacaklar Quaresma istemememin nedeni
kalitesiyle ilgili değildi benim sadece Beşiktaşı sene boyu yıpratacak bir koz verdik onun yerine dzsudzsak alsaydık
bu sorunla yaşamayacaktık. Birde gönderiliş şeklinden geri alınması yönetimin büyük yanlışıdır. Ama iyi bir quaresma
bu takımda fark yaratır buda bir gerçek. Ben kağıt üzerindeyede katılmıyorum bizim transferlerimiz kağıt üzerindede çim üzerindede
fenerden çok daha iyi transferler tamamen takım bütünlüğüne yönelik bunu bozan bir quaresma var oda şimdilik teoride öyle pratikta
belkide yanılırız. Bence ligdeki en iyi savunma hattıda bizde ama kaleci işi bunu zayıflatıyor iyi bir kaleciyle bu takım fark yaratır Veli dönerse bir iyi orta saha ve bir kaleci bize yeterli olacaktır ben stoper konusunda ısrarlı değilim tek düşündüğüm seneye çok kısır bir transfer dönemi yaşayacağız
Takım işin gerçeği sürekli kalite arttırıyor

Çevrimdışı Paolo Maldini

Delgado zu Antalyaspor.
Basel'den kalkıp gelmez buralara düzenini bozmaz.

Bu antalyada fena patlayacak.Ligler başlasın.