İstemedim transferini herkes biliyor ama illa biri elimde olacak Quaresma'yı kat kat Nani'ye tercih ederim.
Gomez beklenilen formu yakalarsa Fener'in transferleri kağıt üzerinde kalır sadece ligdeki en iyi hücum hattı bizde.
Bunu bu sene Ozan Aralık'ta Dzsudzsak ile tamamlarsak seneye göbekte Tolgay Ozan oynayacak demek. Seyrine doyum olmaz o temponun.
kesinlikle katılıyorum daha dur nani nin nasıl bir balon olduğunu yakında anlayacaklar Quaresma istemememin nedeni
kalitesiyle ilgili değildi benim sadece Beşiktaşı sene boyu yıpratacak bir koz verdik onun yerine dzsudzsak alsaydık
bu sorunla yaşamayacaktık. Birde gönderiliş şeklinden geri alınması yönetimin büyük yanlışıdır. Ama iyi bir quaresma
bu takımda fark yaratır buda bir gerçek. Ben kağıt üzerindeyede katılmıyorum bizim transferlerimiz kağıt üzerindede çim üzerindede
fenerden çok daha iyi transferler tamamen takım bütünlüğüne yönelik bunu bozan bir quaresma var oda şimdilik teoride öyle pratikta
belkide yanılırız. Bence ligdeki en iyi savunma hattıda bizde ama kaleci işi bunu zayıflatıyor iyi bir kaleciyle bu takım fark yaratır Veli dönerse bir iyi orta saha ve bir kaleci bize yeterli olacaktır ben stoper konusunda ısrarlı değilim tek düşündüğüm seneye çok kısır bir transfer dönemi yaşayacağız
Takım işin gerçeği sürekli kalite arttırıyor