2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944957 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Volkan Şen'i Gs alıyormuş :D

volkan şen'i fenevle 6s paylaşamadı zaten :D Biri robben'i alıyordu biri ibra'yı alıyordu volkan şen'e kadar düştüler :D

Çevrimdışı can1903

Boykonun menajeri 3 gündür randevu almaya çalışıyormuş.

Ş.Güneş Kameni ve Berishayı söylemiş..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

İstemedim transferini herkes biliyor ama illa biri elimde olacak Quaresma'yı kat kat Nani'ye tercih ederim.

Gomez beklenilen formu yakalarsa Fener'in transferleri kağıt üzerinde kalır sadece ligdeki en iyi hücum hattı bizde.

Bunu bu sene Ozan Aralık'ta Dzsudzsak ile tamamlarsak seneye göbekte Tolgay Ozan oynayacak demek. Seyrine doyum olmaz o temponun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Bu Douglas'ı bir ben beğenmiyorum sanırım. Djilobodji çok daha önünde bu adamın.

Djilobodji iyi ama ben Brezilyalilarin daha iyi anlasacagini dusunuyorum, tandem icin iyi anlasan ikili gerek, bireysel olarak en iyi ikili en iyi tandemi olusturacak diye bir durum yok.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Bu Douglas'ı bir ben beğenmiyorum sanırım. Djilobodji çok daha önünde bu adamın.

Yaz beni; 2 oldu.

Yoklukta Rhodolfo'nun partneri olarak iyi olur dedim lakin öncesinde de yazmıştım; sonra biraz daha izledim, yok olmaz.

Dijilobodji ile mukayese edilmez zaten.

Çevrimdışı TALAT

volkan şen'i fenevle 6s paylaşamadı zaten :D Biri robben'i alıyordu biri ibra'yı alıyordu volkan şen'e kadar düştüler :D

hişşttt elleşmeyin. bırakın adamlar birbiri ile uğraşsın biz de aradan ozanı alıverelim bize salça olmasınlar. zaten bunlar birbirine gol atmaktan bize elleşemezler :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Berisha Dijilobodji Rhodolfo üç kule olur. Havadan çok iyi savunuruz kaleyi.

Berisha ve Rhodolfo ağırdır biraz Djib hızıyla toparlar. Rhodolfo ve Berisha ise kolay kolay pozisyon hatası yapmaz.

Çok iyi üç adam olur Şenol Güneş varken bize söz düşmez zaten kalede ama diretiyorsa Berisha diye çok doğru iş yapıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

İstemedim transferini herkes biliyor ama illa biri elimde olacak Quaresma'yı kat kat Nani'ye tercih ederim.

Gomez beklenilen formu yakalarsa Fener'in transferleri kağıt üzerinde kalır sadece ligdeki en iyi hücum hattı bizde.

Bunu bu sene Ozan Aralık'ta Dzsudzsak ile tamamlarsak seneye göbekte Tolgay Ozan oynayacak demek. Seyrine doyum olmaz o temponun.

Seneye Tolgay - Ozan efsane olur.

Asıl mevzu bence seneye Sosa'yı tutamayacaz. Onun yerine adam bakarken yaşanacak asıl curcuna.

Çevrimdışı cursedofdragon

ntvspor kafası  :D

Rıdvan Dilmen: Fener bu ligde 80-90 gol atar.
Güntekin Onay: Shaktar'a 2 maçta hiç gol atamadı?

Çevrimdışı Çağrı

Asıl mevzu bence seneye Sosa'yı tutamayacaz. Onun yerine adam bakarken yaşanacak asıl curcuna.

Eğer Tolgay Ozan olursa ben seneye 4-4-2 oynarım Gomez'in yanına süper bir forvet çakıp hiç uğraşmam 10 numara ile.

Dzsudzsak Töre ile yağdır kanatlardan ortayı. Tolgay Ozan temposu ile yer rakipleri hücum preste.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sosa'yı bende tutamayacağımızı düşünüyorum.

Macar gelirse Sosa'nın yerine de oynatabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Salih ile defalarca maç yaptık.

Şu sırada Barca ile oynuyor.

Halen şu reaksiyon özelliğini, oyun geçişlerini, temposunu geliştiremedi.

Yeteneklerine yazık ediyor.

Çevrimdışı TALAT

Eğer Tolgay Ozan olursa ben seneye 4-4-2 oynarım Gomez'in yanına süper bir forvet çakıp hiç uğraşmam 10 numara ile.

Dzsudzsak Töre ile yağdır kanatlardan ortayı. Tolgay Ozan temposu ile yer rakipleri hücum preste.

töre kalır mı ki seneye. açıkçası ben sanmıyorum

Çevrimdışı Erhan

Konu dışı :

Ajax salzburg ve viktoria plezen clden elenince potlar karıştı baya

İşaretli takımlardan biri elenecek olursa tabi ELde favoriler kazanırsa şartıyla 3.pota düşebiliriz  :by2:

Çevrimdışı Çağrı

töre kalır mı ki seneye. açıkçası ben sanmıyorum

Kalmazsa eğer sağ açık bakılır. 4-4-2'de Quaresma intihar olur çünkü.

4-2-3-1'de sol iç ortasaha onun arkasını toparlar ama 4-4-2'de kimse toplayamaz arkasını.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu tarz yorumlarda bulunmayın. Bunlar hem tahmin, hem de takımın başarısını küçülten yorumlar.

Nasıl facia olurdu neye dayanarak? Biz çıktık çatır çatır yendik Feyenoord'u 2 maçta da. Bu gerçekçilik değil değerini düşürmek zaferin.

Sen bunu böyle yorumlarsan adamlar yerin dibine sokar Liverpool'u elediğinde bile paf takımını elediler diye geçirirler tarihe.

Kendi takımınıza yapmayın bunu.

tamam yendik elbette o maçta, bayağı sevindim de hocam, başımızda da biliç yetersizi olunca köy takımlarını bile yenemiyorduk. o maçta demba ba faktörü vardı... ancak feyenoord o saydığım çoğu milli takım oyuncusu olsaydı işimiz bitmişti... şahsi bu kendi görüşüm. takımımı düşürme gibi bir şey yok yazımda...

brugge maçında feyenoord maçı gibi olur diyen bazı arkadaşlar vardı burada... ben de banlanan birinci hesabımda: " brugge, feyenoord gibi değildir" dedim... hepsi de bana renkli gibi çirkin ithamlarda bulunuyorlardı... sonuç belli... iki maçta da elendik..

hollanda ve belçika gibi ülkelerin takımları kurdukları sistemin meyvelerini yiyorlar... (brugge, anderlecht, feyenoord, ajax, psv, gent vs.) açıkçası bu takımlar almanlardan ve ingilizlerden sonra en iyi sistem ve altyapılarına sahiptir...

Çevrimdışı Çağrı

Konu dışı :

İşaretli takımlardan biri elenecek olursa tabi ELde favoriler kazanırsa şartıyla 3.pota düşebiliriz  :by2:

Şöyle bir bakınca kupa bu sene Dortmund'a gidecek muhtemelen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Bak bu da olabilir. Ben sistemin değişebileceğini düşünmemiştim hiç. Tolgay'da var hafif 10 numaralık hareketler zaten götürür ortada bu ikili bizi.

İşte o zaman Gomez'in yanına pire gibi forvet koymak lazım. Karman çorman edecek ortalığı. Bezelye tam olur yanına Gomez'in.

Bu sene Kaleci - Ozan / Devre arasında Dzsudzsak alınabilirse seneye sadece Defans ve Forvet transferi bekleriz. Kafamız rahat olur.

Çevrimdışı f_madida

Yaz beni; 2 oldu.

Yoklukta Rhodolfo'nun partneri olarak iyi olur dedim lakin öncesinde de yazmıştım; sonra biraz daha izledim, yok olmaz.

Dijilobodji ile mukayese edilmez zaten.

Yahu su tamamen subjektif yorumlarinizi sanki su goturmez gercekmis gibi yazmayin. Mukayese edilmez ne demek, sanki biri amator kumede oynuyor da oteki yuzyilin en onemli defans oyuncusuymus gibi.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı TALAT

Bak bu da olabilir. Ben sistemin değişebileceğini düşünmemiştim hiç. Tolgay'da var hafif 10 numaralık hareketler zaten götürür ortada bu ikili bizi.

İşte o zaman Gomez'in yanına pire gibi forvet koymak lazım. Karman çorman edecek ortalığı. Bezelye tam olur yanına Gomez'in.

Bu sene Kaleci - Ozan / Devre arasında Dzsudzsak alınabilirse seneye sadece Defans ve Forvet transferi bekleriz. Kafamız rahat olur.

bezelyeye de gomez gibi bi şeyler yapsınlar getirsinler. 3 sene sonra falan öderiz desinler :D

Çevrimdışı Çağrı

tamam yendik elbette o maçta, bayağı sevindim de hocam, başımızda da biliç yetersizi olunca köy takımlarını bile yenemiyorduk. o maçta demba ba faktörü vardı... ancak feyenoord o saydığım çoğu milli takım oyuncusu olsaydı işimiz bitmişti... şahsi bu kendi görüşüm. takımımı düşürme gibi bir şey yok yazımda...

brugge maçında feyenoord maçı gibi olur diyen bazı arkadaşlar vardı burada... ben de banlanan birinci hesabımda: " brugge, feyenoord gibi değildir" dedim... hepsi de bana renkli gibi çirkin ithamlarda bulunuyorlardı... sonuç belli... iki maçta da elendik..

hollanda ve belçika gibi ülkelerin takımları kurdukları sistemin meyvelerini yiyorlar... (brugge, anderlecht, feyenoord, ajax, psv, gent vs.) açıkçası bu takımlar almanlardan ve ingilizlerden sonra en iyi sistem ve altyapılarına sahiptir...

Hepsi ihtimal dahilinde bunların. Olabilirdi de olamayabilirdi de.

Ama forum dışarıya açık. Yarın öbür gün biri yorumunu kopyalayıp alın kendi takımlarının bile balla buralara geldiklerini biliyorlar vs diye yapıştırabilir bir yerlere ben buna dikkat çekmek istedim.

Başarı başarıdır ihtimali olmaz bunun. Satmasaydı da oynatsaydı bize karşı derim çıkarım. Zaten sevmem hiç Feyenoord'u acayip takımlardan biri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

beyler bir şey sorcam dün topal haberleri çıktı ya adam 29 yaşında hani bir kural var diyorlardı 29 yasından sonraki oyuncular aldıkları maaş kadar kulube bonservis getirirse transfer olabilir diye acaba bu dogru mu http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-melo-korkusu--galatasaray-2079939-skorerhaber/

Çevrimdışı Neo Nesil

Konu dışı :

2 sene uefaya adalı ve demirören paşalarımız sayesinde gidemeyince böyle sıkıntılar yaşamamız normaldir... 2 senede toplam 17 milyon avro kaybettik...  :bawling:
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 01:14:19 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı atalay

Yahu su tamamen subjektif yorumlarinizi sanki su goturmez gercekmis gibi yazmayin. Mukayese edilmez ne demek, sanki biri amator kumede oynuyor da oteki yuzyilin en onemli defans oyuncusuymus gibi.

Yorum benim. İstediğim gibi yazarım. Size de yazmadım. Benim için mukayese edilemez.

Çevrimdışı TALAT

beyler bir şey sorcam dün topal haberleri çıktı ya adam 29 yaşında hani bir kural var diyorlardı 29 yasından sonraki oyuncular aldıkları maaş kadar kulube bonservis getirirse transfer olabilir diye acaba bu dogru mu http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-melo-korkusu--galatasaray-2079939-skorerhaber/

hocam öyle bir kural tam olarak yok. çok karışık bir konu bu yüzden genelde klüpler uzak duruyor gibi