kim olsa aynısını yapmaz arkadasım geçen sene maçları izledin mi bilmiyorum ama tolganın her kurtarısında sonra sakatlıkları gunayın kornerden gol yemesi (amatör takım kalecisi yemez) cenki soylemiyorum bile bunları biz taraftar gorup kaleciye ihtiyacımız oldugunu soyluyorsak kusra bakmada bu ya şenol hocanın egosudur yada bu kalecileri daha once hiç seyretmedi beşiktaşta kotu antrenor kesinlikle demem çok iyi bir antrenordur sonucta adam dunya 3. su yaptı mıllı takımımızı ama cok yazık olacak ospina onur seviyesinde bir kaleci gelmezse bilmem anlatabiliyor muyum
adamın bugüne kadar parlattığı adamları saysak milli takım 11i çıkar neredeyse. bunların hepsi şenol hocadan önce çöp seviyesindeydi. ama hoca bunları parlatmakla kalmayıp yıldız yaptı. şimdi bütün bunları düşünüce kalecilerde de böyle bir parlatma yapamayacağını kesin olarak söyleyebilir misin. söyleyemezsin. ee o zaman adam kalecileri kampta canlı gözle görmek istemiş denemiş. gelen haberlere göre belli ki bir kaleci istemiş. bütün bunlarda yanlış olan ne var onu anlayamadım.
adam ego sahibi olsa istediği transferleri yönetime zorlatırdı. bursadan şunlar gelsin diye yönetime dayatırdı. ama adam ne yapıyor tarif ediyor. bana böyle bir adam lazım fiyat da uyarsa bu tarz bir adam alalım diyor. quaresma her ne kadar istemediği tranfer olsa da adam verim almaya çalışıyor.
ego derken heralde terim ile karıştırdın sen.