2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948840 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Kaleci aramaya gerçekten epey geç başladık. Bizim için kaleyi düşünürken kritik olan güvenilir, dönem dönem ekstra performans verebilecek bir kaleciye ihtiyacımız olduğu. Görece potansiyelli vb oyuncular kadromuzda da var. Gerekirse yaşlı (33-34) ki 30+ kaleciler mental açıdan iyi durumdalarsa genelde kariyer zirvesi yaparlar, garanti bir isme oynamak mantıklı. Ciddi bir bonservis ayrıldığını zannetmiyorum kale için yıllık ücreti ortalamanın üstünde tecrübeli isimlerin peşinde koşmak bu yönden de makul geliyor.

Boyko çok riskli bir isim. Bence yetenekli bir kaleci buradaki bir çok yorum gibi düşünmüyorum. Elimizdeki kalecilerden bir çok özelliği daha iyi fakat uyum sorunu yaşama riski fazla geliyor. Diğer ülkelerde başarılı olabilen çok fazla slav kaleci yok. Takıma geç katılacağını da düşünürsek devre arasına kadar çok acı çekeriz.

İmkanım olsa benim önereceğim bir kaç oyuncu şunlar olurdu:
Wiedenfeller (Daha önce de yazdım oyuncu ikna edilebilirse Dortmund anlayış gösterecektir. Almanca vb avantaj takımın genel yapısı düşünüldüğünde)
Marchetti (Bu zor gibi ama)
Viviano-Sampdoria (Elden kaçtı dediğimiz Romero'yu kulübeye göndermişti.)
M.Vorm (Totenham'da yedek)

Biraz daha erken davransak deneyimli Mirante işe yarardı ya da Stutgart'a giden Langerak'da çok işimize yarardı.

Para harcama şansımız varsa Rene Adler'i tek geçerim o ayrı. Ama Hamburg'dan koparmak için epey para gerekir.

Çevrimdışı ahmetx

her kaleciyi adam edebileceğini dusunme egosundan su saatte kaleci aranmaya başlandı daha yeni uyandı kaçan balıklarda sergio romero (free) ve Wojciech Szczęsny (1milyon euro paraya kiralandı 5 milyon euro opsiyonu var) transfer aramaya başlıyosan şimdi ve bunlar kaçtıysa tüm suç senol guneşindir
sorumluluğun şenol hocada olması ayrı , kişisel egosu yüzünden kaleci istememesi ayrı konu. Meseleye direk egosu yüzünden diyerek girmen çok yanlış.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ayrıca şenol hoca oyuncu yönetimi konusunda egosu en düşük adamdır neredeyse türkiyede.
aynen  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Batuhan1903

şenol hoca derse ki bu kalecilerden herhangi biri benim için yeterlidir üstüne söz söylemem. ayrıca 3nü takımda tutmak istemesi de ego ile falan alakalı değildir.

potansiyel konusun da ise tolga kötü kaleci değildi bize gelene kadar. şenol hocanın da elinden geçti. günay potansiyelli. o zaman niye karşılaştırmaylım diğer oyuncularla.
neyse ne arkadasım bu sezon şampiyon olamazsak bu kadroyla iyi bir kaleci olmadıgındandır başkada bir sebebi yoktu rakiplerinde muslera volkan onur...

Çevrimdışı Sedat_BJK

https://twitter.com/sedatelibol/status/628920531576860672

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sanki Şenol Hocaya " hocam buyur 100 milyon transfer ödeneğimiz var istediğin mevkiye transfer yapalım " denildi. Duyan da zannederki  Şenol Hoca transferleri kendi cebinden yapıyor. Amiyane tabiriyle ne kadar köfte o kadar ekmek.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

kim olsa aynısını yapmaz arkadasım geçen sene maçları izledin mi bilmiyorum ama tolganın her kurtarısında sonra sakatlıkları gunayın kornerden gol yemesi (amatör takım kalecisi yemez) cenki soylemiyorum bile bunları biz taraftar gorup kaleciye ihtiyacımız oldugunu soyluyorsak kusra bakmada bu ya şenol hocanın egosudur yada bu kalecileri daha once hiç seyretmedi beşiktaşta kotu antrenor kesinlikle demem çok iyi bir antrenordur sonucta adam dunya 3. su yaptı mıllı takımımızı ama cok yazık olacak ospina onur seviyesinde bir kaleci gelmezse bilmem anlatabiliyor muyum

Senol Gunes geldiginde stoper bolgesi eksikti, forvet eksik, hucuma yonelik kanatta transfer bekleniyordu, sagbek henuz gelmemisti ustune daha kampin basinda tolgay sakatlandi velinin ustune, bu durumda once kaleci dese mantikli olmazdi... Kampta bakalim dedi, dogrusu da budur. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sanki Şenol Hocaya " hocam buyur 100 milyon transfer ödeneğimiz var istediğin mevkiye transfer yapalım " denildi. Duyan da zannederki  Şenol Hoca transferleri kendi cebinden yapıyor. Amiyane tabiriyle ne kadar köfte o kadar ekmek.
ya arkadasım romero vardı free arjantin kalecisi Wojciech Szczęsny vardı 1 milyon eoruya kiralandı ne parasından bahsediyorsun erkenden aramalara başlansaydı bu 2 sinden birini alırdı gomezi bile bedavaya getiren yonetim

Çevrimdışı talha

ya arkadasım romero vardı free arjantin kalecisi Wojciech Szczęsny vardı 1 milyon eoruya kiralandı ne parasından bahsediyorsun erkenden aramalara başlansaydı bu 2 sinden birini alırdı gomezi bile bedavaya getiren yonetim
Hayat hepinize öyle güzel ki

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TALAT

Hayat hepinize öyle güzel ki

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yankee

O değil de şu an eski maçı izliyorum Lick Tv de. Baki Mercimek zamanı :D Biz bu adama iyi sabretmişiz bence. Şimdi Rhodolfoları falan görünce oh diyorum :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Douglas Da Silva vardı, N'Doye vardı, İnler var, Ozan var daha da sayabilirim ama konudan uzaklaşmayalım. Yanlış tercih diyebilirsin ama egoyu işin içine katman doğru değil. Şenol Hoca da başarıya aç, O da ister ki her mevkiye takviye yapılsın. Bir kardeşimin dediği gibi Milli takımın kalecileri sende ve en azından denemen lazım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Ozan'la ilgili duyum var mı

Çevrimdışı ahmetx

ozan işi olmayacak gibi , dünkü hazırlık maçında ilk 11 deydi.

Çevrimdışı Batuhan1903

Douglas Da Silva vardı, N'Doye vardı, İnler var, Ozan var daha da sayabilirim ama konudan uzaklaşmayalım. Yanlış tercih diyebilirsin ama egoyu işin içine katman doğru değil. Şenol Hoca da başarıya aç, O da ister ki her mevkiye takviye yapılsın. Bir kardeşimin dediği gibi Milli takımın kalecileri sende ve en azından denemen lazım.
ego benim gozlemim dogru olabilir yanlış olabilir tek gerçek kaleciye ihtiyac oldugudur geçen senedeki 3.lükten sonra belkide tarihin en kotu rakiplerine karşı alınmış (ismail kartal - hamza hamzaoglu) 3.lükten sonra

Çevrimdışı TALAT

ozan işi olmayacak gibi , dünkü hazırlık maçında ilk 11 deydi.

fiyat yükseltmek içindir o :D
bence bu transferde ozan ve ahmet bulut tarafı önemli. eğer ikisi de beşiktaşı istiyorsa bir şekilde biter bu iş gibime geliyor.

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Güneş kaleye batuhan1903 geçecek dese itiraz etmem. O derece yani...T.C. de kaleciyi kaleciliği daha iyi bilen varmı tövbe yarabbim ya :s20:

Çevrimdışı TALAT

Şenol Güneş kaleye batuhan1903 geçecek dese itiraz etmem. O derece yani...T.C. de kaleciyi kaleciliği daha iyi bilen varmı tövbe yarabbim ya :s20:

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ahmetx

kaleci Denys Boyko'nun Türkiye temsilcisi Malik Arutyunov önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Arutyunov, "Beşiktaş'ın Denys Boyko için şu ana kadar bir teklifi olmadı. Bize bu yönde bir talepleri gelmedi. Beşiktaş bu oyuncuyu kiralık olarak alabilir. Kendisiyle konuştum ve Türkiye'ye sıcak baktığını söyledi. Gelmek istiyor" diye konuştu.

Çevrimdışı ahmetx

fiyat yükseltmek içindir o :D
bence bu transferde ozan ve ahmet bulut tarafı önemli. eğer ikisi de beşiktaşı istiyorsa bir şekilde biter bu iş gibime geliyor.
inşallah Ertuğrul Sağlamdan bu tarafa en çok istediğim yerli transfer.

Çevrimdışı talha

kaleci Denys Boyko'nun Türkiye temsilcisi Malik Arutyunov önemli açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Arutyunov, "Beşiktaş'ın Denys Boyko için şu ana kadar bir teklifi olmadı. Bize bu yönde bir talepleri gelmedi. Beşiktaş bu oyuncuyu kiralık olarak alabilir. Kendisiyle konuştum ve Türkiye'ye sıcak baktığını söyledi. Gelmek istiyor" diye konuştu.

Bu haber önce ki haberlerin menajer çıkışlı olduğunu gösteriyor.

Ayrıca daha iyi birine ihtiyacımız var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Genç bir kalecinin ilacı sürekli 11 oynamaktır hata yapsa da devam etmek gerekiyor. Değişmeli olan çokça yedek kalan kaleci hata yapmaya meyilli oluyor. Yeni bir kaleci alınamazsa, illa kale eldekilere teslim edilecekse tolgaya ve cenke değil ısrarla hata yapsa bile günay'a teslim edilmesini isterim.

Çevrimdışı Ersoy

Kaleci illa bakılmıştır ama görüşmelere geçildiğini sanmıyorum.10 günde nasıl bitirecekler acaba ? Pazarlık yapmayarak ? :evillol:

Bir yandan da orta saha var onu da hemen bitirmeleri lazım.Cuma'ya kadar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı genki1914

Arkadaşlar 10 güne yetişecek diye bir şey yok eylüle kadar sarkabilir kaleci bi şekilde idare eder Günay, o kadar vahim boş değil sonuçta iyice sağı solu yoklarlar kaleci için.Orta saha ve Franco giderse stoper daha elzem hatta gitmeden
Guti14

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."