2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12950629 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Beşiktaş Basın Sözcüsü Albayrak : İtalya Seri-A Dan Başka Oyuncu Transfer Etmeyeceğiz Gökhan İnler ve Aquilaniyle İlgilenmiyoruz
A Spor.
Bu Açıklamadan anlaşıldığı kadarıyla ozan hayırlı olsun.

pek inanmayın bunlara bence. bunu başkan bile söylese ertesi gün italyadan iki adam alıp gelebilirler :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batuhan1903

ospina(kiralık)+inler/ozan+papy=şampiyonluk + avrupa ligi keşke yonetim su 3 unude alsa 12 milyon euro kullanabileceğimiz para var bu paraya ospina bonservislide getirilebilir hatta

Çevrimdışı Metin

Lig başlamadan orta saha ve kaleci alır mıyız sizce?Şenol hoca farkına varmış anlaşılan eldeki kalecilerden olmayacağını.

Çevrimdışı sukremin

2 yari icin Dzsudzsak ile anlasti yaziyorlar dogrulugu var midir acaba ? Klupten de yalanlama gelmeyince insan bi degisik oluo

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Babamdan kalan miras değil
Oğluma olan borcumsun

Çevrimdışı sukremin

ospina(kiralık)+inler/ozan+papy=şampiyonluk + avrupa ligi keşke yonetim su 3 unude alsa 12 milyon euro kullanabileceğimiz para var bu paraya ospina bonservislide getirilebilir hatta
Valla en cok istedigim kalecilerden kolombiyadan bi uyusturcu birde kaleci alinir :))

Babamdan kalan miras değil
Oğluma olan borcumsun

Çevrimdışı Metin

Valla en cok istedigim kalecilerden kolombiyadan bi uyusturcu birde kaleci alinir :))

:lol:

Çevrimdışı Savaş

Ligin başlamasına 10 gün kalmış. Mevcut bütün iyi free kaleciler imzalamış,  biz kaleci bakmaya yeni başladık.

Geçen seneden zaten belliydi yeterli olmadıkları ney beklendi bu kadar? Bir de kaleci bekle şimdi.

Yemin ederim değişik takımız.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Ligin başlamasına 10 gün kalmış. Mevcut bütün iyi free kaleciler imzalamış,  biz kaleci bakmaya yeni başladık.

Geçen seneden zaten belliydi yeterli olmadıkları ney beklendi bu kadar? Bir de kaleci bekle şimdi.

Yemin ederim değişik takımız.

şenol hoca beklendi.

Çevrimdışı ahmetx

dün ozan mükemmel gol atmış

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Savaş

şenol hoca beklendi.
Hiç mi fikri yoktu Şenol Hoca'nın? Bu takımın kaleci antrenörü Sambade hiç mi rapor vermedi geçen seneye dair.

Tüm taraftarın ortak fikri olan yetersiz kaleciler yeni mi görüldü?

Bence kaleci alınmayacak. Alıntımı yaparım. :)

Çevrimdışı Batuhan1903

kaleci alnmazsa tum suc senol hocanındır kendi egosu yuzunden bizim kalecileri adam edebileceğini zannediyor çok yazık ulan hepmi bizi bulur boyleleri bilic pektemek asıgıydı senol hoca kaleci...

Çevrimdışı ahmetx

kaleci alnmazsa tum suc senol hocanındır kendi egosu yuzunden bizim kalecileri adam edebileceğini zannediyor çok yazık ulan hepmi bizi bulur boyleleri bilic pektemek asıgıydı senol hoca kaleci...
kişisel egosu yüzünden diyorsun ama kişisel egosu olsa baştan gönderirdi.Eğer kaleci transfer isteği doğruysa ne diyeceksin şimdi?Sormazlar mı sana hani şenol hoca kaleci aşığıydı diye...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Batuhan1903

kişisel egosu yüzünden diyorsun ama kişisel egosu olsa baştan gönderirdi.Eğer kaleci transfer isteği doğruysa ne diyeceksin şimdi?Sormazlar mı sana hani şenol hoca kaleci aşığıydı diye...
her kaleciyi adam edebileceğini dusunme egosundan su saatte kaleci aranmaya başlandı daha yeni uyandı kaçan balıklarda sergio romero (free) ve Wojciech Szczęsny (1milyon euro paraya kiralandı 5 milyon euro opsiyonu var) transfer aramaya başlıyosan şimdi ve bunlar kaçtıysa tüm suç senol guneşindir

Çevrimdışı f_madida

her kaleciyi adam edebileceğini dusunme egosundan su saatte kaleci aranmaya başlandı daha yeni uyandı kaçan balıklarda sergio romero (free) ve Wojciech Szczęsny (1milyon euro paraya kiralandı 5 milyon euro opsiyonu var) transfer aramaya başlıyosan şimdi ve bunlar kaçtıysa tüm suç senol guneşindir

Yahu ne alakasi var, adamin eline 3 tane kaleci verdi klup, bunlardan ikisi A milli, digeri A2 milli takimda oynamis kaleciler. Kaleci konusuna gelene kadar cok daha bariz bosluklar vardi takimda haliyle Senol Hoca oralari kapatalim once dedi kim olsa aynisini yapar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı OrhanAker

Eldeki kalecilerin yetersiz olduğu gecen seneden belli etmişti zaten.Bunun üstüne ilk başta kadrodaki kalecileri deneyecez demek biraz absürt oldu.

Birde Şenol hocanın bursadayken (frey di ) ben yabancı kaleciye karşıyım gibi haberler çıkmıştı ne kadar doğru bilmiyorum.

Çevrimdışı TALAT

yeri gelince şenol hoca henüz beklentileri verememiş kerim, oğuzhan, cenk tosun vs yıldız yapsın aynı zamanda kalecileri adam edebileceğine inandığı için ego sahibi olsun. vay anasını

Çevrimdışı Batuhan1903

Yahu ne alakasi var, adamin eline 3 tane kaleci verdi klup, bunlardan ikisi A milli, digeri A2 milli takimda oynamis kaleciler. Kaleci konusuna gelene kadar cok daha bariz bosluklar vardi takimda haliyle Senol Hoca oralari kapatalim once dedi kim olsa aynisini yapar.
kim olsa aynısını yapmaz arkadasım geçen sene maçları izledin mi bilmiyorum ama tolganın her kurtarısında sonra sakatlıkları gunayın kornerden gol yemesi (amatör takım kalecisi yemez) cenki soylemiyorum bile bunları biz taraftar gorup kaleciye ihtiyacımız oldugunu soyluyorsak kusra bakmada bu ya şenol hocanın egosudur yada bu kalecileri daha once hiç seyretmedi beşiktaşta kotu antrenor kesinlikle demem çok iyi bir antrenordur sonucta adam dunya 3. su yaptı mıllı takımımızı ama cok yazık olacak ospina onur seviyesinde bir kaleci gelmezse bilmem anlatabiliyor muyum

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bursa Niasse'yi almış Pektemek takası olmaz artık.

Çevrimdışı Batuhan1903

yeri gelince şenol hoca henüz beklentileri verememiş kerim, oğuzhan, cenk tosun vs yıldız yapsın aynı zamanda kalecileri adam edebileceğine inandığı için ego sahibi olsun. vay anasını
sen inanıyormuydun kalecileri adama edebileceğine kerim oguzhan cenk bunlar zaten pontansıyelı yuksek iyi adamlar bunları bizim kalecilerle karsılastırman bile buyuk hata senin hangi kalecin maç kurtardı cenk tosun 90+5 de kazandırdı maçı kerim erciyes maçında kazandırıyordu necip olmasaydı

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Abi biz şu osvaldoyu neden almıyoruz bonservissiz ?

http://www.transfermarkt.com.tr/pablo-osvaldo/profil/spieler/37389

Osvaldo zu Porto

Bugün Osvaldo'yu yazan arkadaşa cevap Porto'dan geldi :) @cursedofdragon

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kim olsa aynısını yapmaz arkadasım geçen sene maçları izledin mi bilmiyorum ama tolganın her kurtarısında sonra sakatlıkları gunayın kornerden gol yemesi (amatör takım kalecisi yemez) cenki soylemiyorum bile bunları biz taraftar gorup kaleciye ihtiyacımız oldugunu soyluyorsak kusra bakmada bu ya şenol hocanın egosudur yada bu kalecileri daha once hiç seyretmedi beşiktaşta kotu antrenor kesinlikle demem çok iyi bir antrenordur sonucta adam dunya 3. su yaptı mıllı takımımızı ama cok yazık olacak ospina onur seviyesinde bir kaleci gelmezse bilmem anlatabiliyor muyum

Sorun Beşiktaş'ın kaleciye ihtiyacı olduğu konusundaki görüşün değil ki; sorun olan bu işe Şenol Hocanın egosunu dahil etmen.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

adamın bugüne kadar parlattığı adamları saysak milli takım 11i çıkar neredeyse. bunların hepsi şenol hocadan önce çöp seviyesindeydi. ama hoca bunları parlatmakla kalmayıp yıldız yaptı. şimdi bütün bunları düşünüce kalecilerde de böyle bir parlatma yapamayacağını kesin olarak söyleyebilir misin. söyleyemezsin. ee o zaman adam kalecileri kampta canlı gözle görmek istemiş denemiş. gelen haberlere göre belli ki bir kaleci istemiş. bütün bunlarda yanlış olan ne var onu anlayamadım.

adam ego sahibi olsa istediği transferleri yönetime zorlatırdı. bursadan şunlar gelsin diye yönetime dayatırdı. ama adam ne yapıyor tarif ediyor. bana böyle bir adam lazım fiyat da uyarsa bu tarz bir adam alalım diyor. quaresma her ne kadar istemediği tranfer olsa da adam verim almaya çalışıyor.

ego derken heralde terim ile karıştırdın sen.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sorun Beşiktaş'ın kaleciye ihtiyacı olduğu konusundaki görüşün değil ki; sorun olan bu işe Şenol Hocanın egosunu dahil etmen.
ben başka bir neden goremiyorum ya bizim kaleci ihtiyacımız olmadıgını dusunecek kadar kotu bir antrenor heleki geçen senenin muslerasının gsyi şampiyon yapmasından bizim kalecilerle puan kaybetmemiz konularında değerlendirme yapamıyor yada egosu

Çevrimdışı TALAT

sen inanıyormuydun kalecileri adama edebileceğine kerim oguzhan cenk bunlar zaten pontansıyelı yuksek iyi adamlar bunları bizim kalecilerle karsılastırman bile buyuk hata senin hangi kalecin maç kurtardı cenk tosun 90+5 de kazandırdı maçı kerim erciyes maçında kazandırıyordu necip olmasaydı

şenol hoca derse ki bu kalecilerden herhangi biri benim için yeterlidir üstüne söz söylemem. ayrıca 3nü takımda tutmak istemesi de ego ile falan alakalı değildir.

potansiyel konusun da ise tolga kötü kaleci değildi bize gelene kadar. şenol hocanın da elinden geçti. günay potansiyelli. o zaman niye karşılaştırmaylım diğer oyuncularla.

Çevrimdışı TALAT

ayrıca şenol hoca oyuncu yönetimi konusunda egosu en düşük adamdır neredeyse türkiyede.