2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954169 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Ozan Geleceğin Arda Turanı Dır
Bu Adamı Almamız Lazım.
ozanın bize çok uzak bir  transfer olduğunu düşünyorum vermeyecekler bence yada büyük para verip alacağız inler yada başka bir oyuncu olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

ozanın bize çok uzak bir  transfer olduğunu düşünyorum vermeyecekler bence yada büyük para verip alacağız inler yada başka bir oyuncu olacak
Maalesef ben de öyle düşünüyorum.

Gelirse çok iyi transfer olur orası ayrı tabiki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Kaleci - Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic - Atiba - Ozan - Töre - Sosa - Quaresma - Gomez. İlla transfer diyorsanız ersan ın yerine de birini alırız on numara kadro olur. Devre arası da Dzsudzsak ı hallet mis gibi kadro ya :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Batuhan1903

arkadaşlar kaleye ospina kiralasak yada khune alalım bari bedava adam baya iyi oyuncu hem zaten kim tolgadan daha kotu olabilir ki brugge maçında tolga yerine Enes Fidayeo olsa bile turu geçmiştik kim bilir belki finaldeydik yaw şenol hoca macera arıyor ben adam ederim diye düşünüyor fakat bizim oyunculardan birşey olmaz en iyisi günay dı geçen sene adam kornerden gol yedi şaka gibi organize olup kaleci aldırmamız lazım

Çevrimdışı TALAT

bursa maçını izleyen arkadaşlar ozana karşı taraftarın tutumu neydi. ıslıklandı denmişti. uzun sürdü mü ıslıklamalar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

arkadaşlar kaleye ospina kiralasak yada khune alalım bari bedava adam baya iyi oyuncu hem zaten kim tolgadan daha kotu olabilir ki brugge maçında tolga yerine Enes Fidayeo olsa bile turu geçmiştik kim bilir belki finaldeydik yaw şenol hoca macera arıyor ben adam ederim diye düşünüyor fakat bizim oyunculardan birşey olmaz en iyisi günay dı geçen sene adam kornerden gol yedi şaka gibi organize olup kaleci aldırmamız lazım

çeyrek finalde de biliç sayesinde elenirdik...
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 22:35:37 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Ersoy

bursa maçını izleyen arkadaşlar ozana karşı taraftarın tutumu neydi. ıslıklandı denmişti. uzun sürdü mü ıslıklamalar

Bir bölüm ıslıkladı sonra gol olunca bir bölüm tezahüratlar yaptı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Zafer55

Gökhan süzen ve sezer öztürk ü ne yapacaz bu sene merak ediyorum.

Çevrimdışı Neo Nesil

dönmeliklerini konuşturdular yani :D

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

:ok: eyw

Çevrimdışı can1903

Ozana 1 M € teklif etmiş bursa..

Beşiktaş 1.4 M €
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

çeyrek finalde de biliç sayesinde elenirdik...
haklısın bilic berbat bir antrenördü fakat rakiplerde bielsa falan yoktu bi yerde ismail kartal diğer yerde hamza hamzaoğlu bunlardan iyiydi bilic tek fark bizde pektemek necip vardı ve kaleci yoktu yonetim pektemeği kadroda tutmıcaktı arkadaş aynı şekilde necipide bunlar olduğu surece oynuyorlar bi şekilde ya sakat ya cezalı oyuncumuz zaten her hafta garanti bu bilic bahanesini bırakmamız gerekiyor sen kadronun suan fenerden güçlü görüyormusun gs den bişey olmaz zaten ama adamlarda muslera belki bu sene bile şampiyon yapabilir kaleci çok onemli biz elimizdeki oyuncuları çok üstün görüyoruz 11 olarak iyiyiz ama sonrası necip...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan'ın pekte sercan gibi patlama ihtimali yok Milli Takımda da belli ediyor kendini.
evet kesinlikle belli ediyor kendisini , Ozan oynadığı zaman 10 kisi oynuyoruz cunku :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Djilobodji için Beşiktaş, İngiliz kulüpleri ve Celta Vigo yarışıyormuş.

Celta 2 milyon € teklif etmiş.

Beşiktaş'a yakın diyorlar.

Adı bizimle geçen Lamine Sane'de sakatlanmış. 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyormuş.

Çevrimdışı TALAT

evet kesinlikle belli ediyor kendisini , Ozan oynadığı zaman 10 kisi oynuyoruz cunku :bandit:

10 kişi mi ?  :alala:

Çevrimdışı can1903

Ya kardeşim milleti kışkırtma.. Herkesin bir fikri var milleti kışkırtıyosun..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Ozan Geleceğin Arda Turanı Dır
Bu Adamı Almamız Lazım.
Arda turanin kramponu bile olamazz , Gorup gorebilecegi en ust sevoye 3 buyuklerin yedek kulubesidir...

Çevrimdışı okansosa

bu sene sol bek performanslarından çok çekeçeğiz gibi bir his var
O gemi bir gün gelecek

Ya kardeşim milleti kışkırtma.. Herkesin bir fikri var milleti kışkırtıyosun..
neden kiskirtayim???
Herkes fikrini söylüyor , Benim fikrimde KÖTÜ futbolcu oldugu yonunde..
Ozaman sizde Ozani överek beni kiskirtmis oluyorsunuz , senin mantigina gore bu sonuc cikiyor ortaya :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

neden kiskirtayim???
Herkes fikrini söylüyor , Benim fikrimde KÖTÜ futbolcu oldugu yonunde..
Ozaman sizde Ozani överek beni kiskirtmis oluyorsunuz , senin mantigina gore bu sonuc cikiyor ortaya :bandit:

Kodes arkadaşın oldu mu hiç süreçte @Yunus Emre Dökmeci  özledin mi   :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Djilobodji için Beşiktaş, İngiliz kulüpleri ve Celta Vigo yarışıyormuş.

Celta 2 milyon € teklif etmiş.

Beşiktaş'a yakın diyorlar.

Adı bizimle geçen Lamine Sane'de sakatlanmış. 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyormuş.
Sane mi sakatlanmış.

Futbolcunun bizimle isminin geçmesi bile yetiyor arkadaş :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kodes arkadaşın oldu mu hiç süreçte @Yunus Emre Dökmeci  özledin mi   :evillol: :evillol:
Ben Ozan Tufan iyi futbolcudur yazıyorum o..

Ozan Tufan tam bir kazma düz topçu ondan cacık olmaz hesabı.. Valla anlayamadım @Yunus Emre Dökmeci

valla Bu Ozan gelmesin ben 10 gun KODESte kalayim hic problem değil :ok:
Bizim Bursaya verecek 5 kurusumuz olmamali !!
Bide 6-7 milyon € lardan bahsediliyor !! Maksimum. Pektemek + 3 milyondur degeri fazlasi Haramdir !!
Baskan Besiktasin hakkini kimseye yedirmem diyorsa ki diyor Ozana 6 milyon vermez !!

Çevrimdışı atalay

Sane mi sakatlanmış.

Futbolcunun bizimle isminin geçmesi bile yetiyor arkadaş :D

Aynen. Menisküs sakatlığı yaşamış. Artroskopi yapılmış. 3-4 hafta yokmuş.