Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sane mi sakatlanmış.Futbolcunun bizimle isminin geçmesi bile yetiyor arkadaş
Adam 30 senedir tribunde birakta olsun abi..O 20 senedir ekranda oturdugu yerden konusan yorumculardan 10 kat daha fazla gormus gecirmis bir adam...Hayati tribunde gecmis butun maclari Tribunden Canli izlemis eeeee sorun ne??He simdi dersinki Besiktas uzerinden menfaat sagliyor...
Ben eldeki koybasi pektemek sezer süzen gidecekse takasla Lawala fitim
Aynen. Menisküs sakatlığı yaşamış. Artroskopi yapılmış. 3-4 hafta yokmuş.
Ozan Tufan düz topçudur kazmadır aksini düşünenler faiktir tsk ii aksamlar
Peki bu Ozan Tufan transferi durumu nedir? Bir de stoper transferi var mi yok mu gundemde? Baskan daha gorusmedik hocayla diyor ama baska bir bilgi var mi?
Dün Şenol Güneş orta saha transferi istiyorum dedi. Hatta kaleci istediğini ima etti.Pedro gidecekse de mecbur bir stoper alacaklar. Djilobodji için teklif yapmışlar.
Djilobodji nasıldır. Rhodolfo ile uyum sağlar mı ?
Beğenenleri çok bir yazıda güzel bir hıza tempoya ve kafaya sahip olduğunu yazıyordu ama oyun içi bazen kopabiliyor muş konsantrasyon sıkıntısı varmış D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boyu 1.92 imiş. Bütün duran toplarımız tehlike yaratır desenize Gomez 1.89Rhodolfo 1.93Djilobodji 1.92
arkadaşlar Itumeleng Khune ne düşünürsünüz bence almalıyız hemde bedava yıllık ücretide az olur afrikadan geliyor. aramızda yonetime yakın arkadaşlar iletebilirse çok iyi olur
duran toplar çok önemli. geçen seneden sadece bunu bile geliştirsek çok fark yaratırız.
Duran topa vuran çok olurda atanı bulamadık Macar bu yüzden çok kritikti D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi