Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkes yazdıklarına dikkat etsin sen de dahil bu mesajıma cevap verme uzamasın uyarı olarak kabul et tartışma olarak değil.
Pedro'ya teklif var mı abi ?
Ozan Tufan gelecek, @Yunus Emre Dökmeci gidecek
Hiç bilmiyorum. Aylar önce Porto istemişti.
Martt'ta Valencia istedi 7 milyon euro civarına resmi teklif vardı bonuslarla.Gelişir diye verilmedi. Maalesef gerileme ve durgunluk evresine girdi.
Geçenlerde Osmanlıspor kiralık istiyor diye bir haber vardı ondan sordum.
Evet Ozan Gelirse Kesinlikle Transfer basligina bir daha yazmam , sadece mac gunu Mac sayfasina ve stad sayfasina yazarim BUDA BESIKTASLI Sozu size ... @Anıl
@Yunus Emre Dökmeci devam edersen +3 daha olacak evet.Kaç kez uyardım buradan uzatma konuyu tartışmak istiyorsan bana PM At diye ısrarla buradan atıyorsun tabi ki onaylamayacağım mesajlarını o konu ile ilgili.Bak ne yazmışım uyarıda cevap verme uyarı olarak al. 5 tane mesaj attın üstüne sonra neden hep ben diyorsun Balotelli gibi.
Bu da küfür gibi olmuş yahu
Adamı Bilic bitirdi yoksa 5-6 milyon civarına İspanya veya Portekiz'e okuturduk.
Yok artık.Valencia - 7 milyon.Orada kendini çok geliştirirdi.
transfer sezonu bitiyor tabi. az çakal değilsin
tartışma olarak mesaj atmamistim ama , Birde sana Ozelden mesaj atilmiyor , Kisi bulunamadı diyor neden acaba yinetici oldugun icinmi?? Onun icin olsa Necmi abiyede ginderemezdim ona gonderebiliyorum özel mesaj..
Djilobodji, Ozan ve bir kaleci alıp transferi kaparsak çok iyi olacak
Söylediğinde baya şaşırmıştım @Çağrı
Duydun mu ANÇ bey Bitir şu işi @Çağrı
Emin olana kadar ben de inanamadım ama gerçekten vardı teklif 3 kişiye doğrulattık o zaman