Vaktim az mazur görün sadece son cümlelere yazabileceğim. 4 forvet demişsiniz de mustafayı ozanda kullanmayı düşünüyorlar ömeri de büyük ihtimalle gönderecekler kaldı 2. Gomez de cenkte iri atletik olmatçyan futbolcular. Geri dönmeleri zaman alabilir bazı dönemler ayrıca formsuz oldukları zamanlar olacaktır.
Ben hala 3 transfer bekliyorum 4. de olabilir diyorum. Transfer dönemi bittiğinde unutmazsam bu mesajı alıntılayacağım. Bakalım ne kadar yanılmış olacağım. Umarım hiç yanılmam ve eksiksiz kadroyla 3 kulvarı sonuna kadar götürürüz.
İhtimaller üzerine konuşamayız şu anda o dönemi geçtik. O gönderilecek, bu düşünülüyor olmaz.
Artık şu andan itibaren elinde avuçta tutulur birşeyin yoksa ihtimaller üzerine konuşamayız.
Ne zaman Pektemek gider, Ömer gider, Kaleci gider, Pedro gider, Süzen gider, Sezer gider o zaman isteriz bir kaç adam.
Ama ligin başlamasına 10 gün kalmış giden yok, 4 adam alınmalı demek gerçek dışı. İmkansız.
Alınmalı, alınmamalı değil şuan konu. Bence de alınmalı, hemfikirim. Ama olmaz. Zaman kalmadı bu kadar şey için. O yüzden gerçekci olup beklentiyi yükseltmeyelim.