2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954375 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Kaleci alınma oranı en fazla %10 olur bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

son 5 haftaya kadar lider girdiğin bir ligde td'ün saçma sapan işler yaparsa 8. de olsan şampiyon olurduk dersin. bilicin 2. yarı takımı nasıl baltaladığı ortada. bir tek liverpool maçlarını hedef olarak görmüş diğerlerinde resmen takımı sattı

Ona katılırım da geçen sene iyi oynadığımız maç sayısı 10 civarıdır (lig) çoğu maçı ittirerek kazandık son 5 hafta sabote edildiğimiz için kaybettik.

Böyle zorlaya zorlaya mı olmasını istiyorsunuz yoksa arkada rhodolfo-douglas/djilobodji tandemi dururken 8 kişiyle sağlı sollu hücum yapmayı mı istiyorsunuz? Derbilerde bile aşırı ofansif oynayacağız kazanmak için istenilen isimler şart.

Çevrimdışı TALAT

olay şöyle kıymetli kardeşim , kesin doğru diye bir şey yok .dediğim gibi nereden baktığımıza bağlı olan şeyler  var, ben sana katılırım ,başkası da başkasına. durum kişiye göre değişen bir şey , bazı genç arkadaşlarım gençliğin heyecanı ile kendi düşündüklerini kesin doğru diye düşünüyor . aslında böyle bir şey yok zaten ,herkesin fikirleri farklı . ama herkesin de beşiktaşın iyiliğini düşündüğü de ortada .

aynen abi herkesin fikri farklı, zaten transfer isteyenlere de bir sözüm yok ama takımın değerini çok düşük görüyorlar bazen ona kızıyorum biraz :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Çevrimiçi Savaş

Vaktim az mazur görün sadece son cümlelere yazabileceğim. 4 forvet demişsiniz de mustafayı ozanda kullanmayı düşünüyorlar ömeri de büyük ihtimalle gönderecekler kaldı 2. Gomez de cenkte iri atletik olmatçyan futbolcular. Geri dönmeleri zaman alabilir bazı dönemler ayrıca formsuz oldukları zamanlar olacaktır.

Ben hala 3 transfer bekliyorum 4. de olabilir diyorum. Transfer dönemi bittiğinde unutmazsam bu mesajı alıntılayacağım. Bakalım ne kadar yanılmış olacağım. Umarım hiç yanılmam ve eksiksiz kadroyla 3 kulvarı sonuna kadar götürürüz.

İhtimaller üzerine konuşamayız şu anda o dönemi geçtik. O gönderilecek, bu düşünülüyor olmaz.

Artık şu andan itibaren elinde avuçta tutulur birşeyin yoksa ihtimaller üzerine konuşamayız.

Ne zaman Pektemek gider, Ömer gider, Kaleci gider, Pedro gider, Süzen gider, Sezer gider o zaman isteriz bir kaç adam.

Ama ligin başlamasına 10 gün kalmış giden yok, 4 adam alınmalı demek gerçek dışı. İmkansız.

Alınmalı, alınmamalı değil şuan konu. Bence de alınmalı, hemfikirim. Ama olmaz. Zaman kalmadı bu kadar şey için. O yüzden gerçekci olup beklentiyi yükseltmeyelim.

Çevrimdışı can1903

1 Orta saha 1 Stoper alıp kapanabilir transfer belki.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Anlyamadım arkadaş ben taraftarın kafasını, 2 orta saha istiyen var kaleci istiyen var stoper istiyen var forvet istiyen var.. Ve tarih Ağustos 4.
Yetersiz bölgeler var diyoruz fakat transfer yapılmayacağı ortada.

3 kalecimizden memnun musunuz?

Ersan'ın yeterli olduğunu düşünüyor musunuz?

Orta sahayı zaten söylemiyorum.

Gomez-Cenk dışında Pektemek-Ömer var peki 2 kaliteli forvet bize yeter mi?

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Sosa'nın eşi hamileymiş.. Sosa toparlar  :D
İyi de cocuk dogacak hala esi hamile bahanesi soyleniyor :).

1 ayda bir oyuncu kendine gelmez mi..insallah toplarlar ama ben her ihtimale karşı ozinin forma icin hazirlanmasi gerektigi kanaatindeyim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ayberk

satmadan bonservisli futbolcu alamıyoruz (3,5 +) bu doğru ama @TALAT 'ın dediği gibi uefa genel bilançoya bakıyor, gelirlerin, giderlerinden az olmayacak diyor. ilk sene 20 ikinci sene 10 milyon euro zarar edebilirsin genel bilançoda
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ahmet türker

aynen abi herkesin fikri farklı, zaten transfer isteyenlere de bir sözüm yok ama takımın değerini çok düşük görüyorlar bazen ona kızıyorum biraz :D
sayfalar çok hızlı gidiyor ,benim bilgisayar kullanma hızım kaplumbağa hızında ,onun için ben yazmasam daha iyi . :)

Çevrimdışı TALAT

Ona katılırım da geçen sene iyi oynadığımız maç sayısı 10 civarıdır (lig) çoğu maçı ittirerek kazandık son 5 hafta sabote edildiğimiz için kaybettik.

Böyle zorlaya zorlaya mı olmasını istiyorsunuz yoksa arkada rhodolfo-douglas/djilobodji tandemi dururken 8 kişiyle sağlı sollu hücum yapmayı mı istiyorsunuz? Derbilerde bile aşırı ofansif oynayacağız kazanmak için istenilen isimler şart.

isterim tabi ama benim kızdığım nokta takımın neredeyse yarısı hala boştaymış gibi algılanması veya konuşulması.

Çevrimdışı atalay

Pisa testlerinde niye "okuduğunu anlamada" 65 ülke arasında 42. sırada olduğumuzu daha iyi anladım.

Bakın bir daha yazayım. 4 tane pozisyonda eksiğimiz var.

Çok kolay değil mi?

Transfer bekleyen filan yok.

Çevrimdışı Kadir G.

ffp sadece tranfer gelir-giderlerini incelemiyor. bilançon da belli bir seviyede olmalı. eğer elindeki adamları çıkarmadan maliyetli adamları almaya devam edersen ceza eli kulağında bekliyor.

Yukarıdaki mesajlarımı niye es geçiyorsunuz ki? alın işte maaş bilançosu bu bahsettiğim oyuncuların gitmesiyle 4 m civarı maaş açığa çıkıyor ki bunlara sezer dahil değil. 1 ozana versen 1.8 inlere, 1.8 ndoye, 1.4 sol stopere etti 6 milyon. Bunu karşılayacak bütçemiz yok diyebilir misiniz?

Çevrimdışı Deniz

Yunanlarla yapacagimiz macta cift forvet denenecektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

İyi de cocuk dogacak hala esi hamile bahanesi soyleniyor :).

1 ayda bir oyuncu kendine gelmez mi..insallah toplarlar ama ben her ihtimale karşı ozinin forma icin hazirlanmasi gerektigi kanaatindeyim..

bana da sıkıntı başkaymış gibi geliyor nedense. inş yanılırız da sosa çocuk olduktan sonra kendisine gelir. bu arada kaç ay  var ki doğmasına ?

Çevrimdışı TALAT

Yukarıdaki mesajlarımı niye es geçiyorsunuz ki? alın işte maaş bilançosu bu bahsettiğim oyuncuların gitmesiyle 4 m civarı maaş açığa çıkıyor ki bunlara sezer dahil değil. 1 ozana versen 1.8 inlere, 1.8 ndoye, 1.4 sol stopere etti 6 milyon. Bunu karşılayacak bütçemiz yok diyebilir misiniz?

karşılamasına karşılarsın. mali tabloları tam incelemedim ama sezon sonunda gelirler-giderler de zararın 20m euroyu geçerse geçmiş olsun. gelirlerimizin durumun tam bilmiyorum. stad olmadığı için muhtemelen oldukça azdır. ayrıca giderler de sadece oyuncu ödemeleri değil borç ödemeleri falan da buna giriyor sanırım.

yani basit bir şekilde incelenecek bir şey değil. o yüzden biz burdan rahat gibi görebiliriz ama içerde daha farklı olabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Yetersiz bölgeler var diyoruz fakat transfer yapılmayacağı ortada.

3 kalecimizden memnun musunuz?

Ersan'ın yeterli olduğunu düşünüyor musunuz?

Orta sahayı zaten söylemiyorum.

Gomez-Cenk dışında Pektemek-Ömer var peki 2 kaliteli forvet bize yeter mi?
Ersan lig için yeterli. Önüne ozan tufan - atiba ikilisini de kurarsak çok iyi olur. İnleri de alırsak üstüne ballı kaymak olur. Kaleciler evlere şenlik. Forvette sayısal olarak pekto ve ömer gitmeden gelmez. Bu saatten sonra takas dışında bi yere gideceklerini de sanmıyorum.
O yüzden bence şuan kaleci ve orta saha 1. Öncelik. 2. Orta saha, stoper ve santrafor ise 2. Öncelik. Tabi önemli olan hocanın kararı.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci

Beck  Rhodolfo Dji. Tosic

Ozan  İnler

Töre     Sosa   Quaresma

Gomez

Çoğunluğun tabiriyle rahat rahat maç izlemek için, eksik yok diyebilmek için en az şu kadro olmalı.

Çevrimdışı Deniz

Bence de 1 kaleci ve 1 on libero alinmasi kesinlikle sart.bu kalecilerle birsey olmadigi hatta brugge maci gibi ceyrek finalleri bile bu kaleciler yuzunden birakabildigimizi gorduk.

1 forvet ve 1 stoper de sezon icinde kritik haftalarda kadro derinligi açısından cok onemli.olasi sakatlik ya da cezali durumlarda atibalari necipleri stopere cekip pektemekleri forvete koyduk mu olanlari gecen sezon cok net gorduk.

Çevrimdışı ALDENYX

ozan tufan efsane bir gol attı..... değerleniyor habire çocuk maşallah...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan'ın attığı gol sonrası transferine %20 zam yaparar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Pisa testlerinde niye "okuduğunu anlamada" 65 ülke arasında 42. sırada olduğumuzu daha iyi anladım.

Bakın bir daha yazayım. 4 tane pozisyonda eksiğimiz var.

Çok kolay değil mi?

Transfer bekleyen filan yok.

herhalde ne yazdığını unuttun. hatırlatayım

4 tane pozisyon halen açıkta.

4 tane pozisyonda eksiğimiz var desen zaten sana cevap yazmazdım. 4 pozisyon hala açıkta dersen o farklı bir şey

Çevrimdışı ahmet türker

karşılamasına karşılarsın. mali tabloları tam incelemedim ama sezon sonunda gelirler-giderler de zararın 20m euroyu geçerse geçmiş olsun. gelirlerimizin durumun tam bilmiyorum. stad olmadığı için muhtemelen oldukça azdır. ayrıca giderler de sadece oyuncu ödemeleri değil borç ödemeleri falan da buna giriyor sanırım.

yani basit bir şekilde incelenecek bir şey değil. o yüzden biz burdan rahat gibi görebiliriz ama içerde daha farklı olabilir.
mesele sadece futbola giden paralar değil ki, daha bilmem kaç tane branş var ,çoğu kendini bile karşılayamıyor. futboldan para aktarılıyor, diğer arkadaşın gösterdiği futbolcu maaşları ile bu zaten bir sonuç için bir veri olamaz ,sadece bir kısmını gösterir.

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/HaberKartalicom/status/628549909772398592

Son cumle haberin sallama oldugunu gosteriyor
Bi de boyle bi sey cikti
Uefa izin vermezse alamazmisiz
Ya simdiye kadar uefa boyle bir seyi herhangi bir klup icin uygulamis mi
Sen alırsın alirsin eger aşarsan limitini sonra uefa alir seni kucagina oturtur.
Hope for the Best, Plan for the Worst