2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954731 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

gs lilerin zlatan rezilliğinden sonra yaptığı tt #YaVizyonYaİstifa  :evillol:

Ya arkadaş sen önce haddini bil be zlatan kim sen kim aç karnını doyurdun da zlatanı getirmen kaldı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

4 tane pozisyon halen açıkta. Millet oportünistlik peşinde, algı yaratmaya çalışıyor.

Ya bunlar şark kurnazı yada aklıevvel.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@SafakSina1903: Şenol Güneş takas için önerilmesi gerekin topçuları yönetime iletti.An itibari ile Ahmet Bulut, Ozan için Bursa yönetimi ile masada.. Hayırlısı.. !

Çevrimdışı TALAT

gs lilerin zlatan rezilliğinden sonra yaptığı tt #YaVizyonYaİstifa  :evillol:

Ya arkadaş sen önce haddini bil be zlatan kim sen kim aç karnını doyurdun da zlatanı getirmen kaldı.

sadece bir yorum yapayım. gs de yönetim yanlış yaptı. baştan bizim başkan gibi para yok tranfer beklemeyin dicekti. kimse de ses çıkarmazdı.

ayrıca zlatanı bırakın gs türkiyede hiç bir takım başka güçler olmadan getiremez.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

4 tane pozisyon halen açıkta. Millet oportünistlik peşinde, algı yaratmaya çalışıyor.

Ya bunlar şark kurnazı yada aklıevvel.

bizim takım mı ?

Çevrimdışı atalay

bizim takım mı ?

Real Madrid.  :D

Tabii ki bizim takım.

Çevrimdışı Neo Nesil

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 19:10:00 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı TALAT

Real Madrid.  :D

Tabii ki bizim takım.

4. pozisyon hangisi diye düşünüyorum da sol beki mi kastediyorsn

Çevrimdışı Tolga

Kaleci-stoper-orta saha-forvet

Bana göre eksik bölgeler buralar ama orta saha ve stoper alınır sadece.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

1-6-8-9 numaralar

Çevrimdışı Kadir G.

Douglası alacağız deseler sadece Ozana razıyım. Yanında da idareten atiba oynar fakat douglas şart. 5.5 mu ne isteniyordu Orman 3.5 a alır onu.

Çevrimdışı atalay

Kaleci - Stoper - Orta saha - Forvet.

Çevrimdışı TALAT

bu kadar da abartmayın. 4 tane pozisyon boşta değil. şu an boşta olan sadece ön libero. kaleci konusunda şenol güneş devam derse ben sorgulamam. şenol hocanın da sözünde söz söyleyebilcek başka kişi tanımam.

forvet ve defans konusunda da olsa olsa yedeklerde bir eksiklik söz konusu. belki yedeğe transfer gerekebilir. defansta ersanı kullanacağını sanıyorum.

takımı çok fazla kötülüyorsunuz. ön libero transferi de yapılırsa takım okdir bence. her pozisyona en iyisini bekleyemezsin. fm oynanmıyor burda

Çevrimdışı Neo Nesil

bu kadar da abartmayın. 4 tane pozisyon boşta değil. şu an boşta olan sadece ön libero. kaleci konusunda şenol güneş devam derse ben sorgulamam. şenol hocanın da sözünde söz söyleyebilcek başka kişi tanımam.

forvet ve defans konusunda da olsa olsa yedeklerde bir eksiklik söz konusu. belki yedeğe transfer gerekebilir. defansta ersanı kullanacağını sanıyorum.

takımı çok fazla kötülüyorsunuz. ön libero transferi de yapılırsa takım okdir bence. her pozisyona en iyisini bekleyemezsin. fm oynanmıyor burda

kötülediğimiz falan yok, eksik ve yetersiz bölgeler için transfer bekliyoruz. mesela kalecilerimiz yetersiz. 1 kaleci,(cenk kiraya verilir.) atibanın yedeği yok, neciple olmaz. velinin durumu uzarsa 2 ö.libero(aquilani ve inler olmalı), 1 ofansif orta saha (oğuzhanın durumuna göre)...

Çevrimdışı keremd

ozan tufan bu takıma şart oğlu şart.

ozan ve tolgay ile orta sahayı ikilediğin zaman seni dünya üzerinde orta sahada ezebilecek takım yok. pas yüzdesi yüksek ve 2 yönlü mücadeleci bir orta sahan olmuş olur bırakın pili bitmek üzere olan gökhan inleri.. adamın yaşı kaç olmus bugun yarın bıtecek adamın kariyeri.. düşüşteki adama bonservis verilmez haa bedava alınacaksa 2+1 den al gitsin ama 4-5 e ozan gibi adamı hiçbiryerde bulamazsın..

demedi deme :)

Çevrimdışı Kadir G.

Her pozisyona en iyisini beklemiyoruz. Kaleci sol stoper orta saha ve gomez-cenk ikilisinin yanına forvet lazım.

En tolore edilebilir bölge stoper gözükse de değil. Zaten pedroyu göndereceklerse biri alınacaktır.

Forvette gomez ve cenk her maç oynayacak durumda olamayabilirler. İnşallah olurlar diyelim ama ihtimal bunlar. O zaman da çok zor durumlarda kalırız. En azından ndoye gibi biri gelmeli o bölgeye.

3. kulvarda da şampiyonluk hedefleyen takımın bol alternatifli kadrosu bulunmak zorunda.

Çevrimiçi Savaş

Ya arkadaşlar hazırda Tosic - Beck - Rhodolfo - Quaresma - Gomez transferlerini yaptık hala 4 transfer daha lazım diyorsunuz.

Geçen sene Bilic'e rağmen şampiyonluğu son haftalara kadar öyle yada böyle kovalamış bir takıma 9 transfer yapar mı sizce Başkan? Giden oyuncu sayısı bu kadar azken hemde.

İsterken biraz mantıklı isteyelim. Lider özelliği eksikti, winner adam eksikti bu tarz 3 futbolcu alındı. Maksimum orta sahaya 1 adam daha alınıp transfer kapatılacak.

4 transfer daha lazım dedikten sonra 1 adam alındığında canınızı sıkacaksınız. Gerek yok bu kadar büyük beklentiye yada algı yaratmaya.

Yapmayın, burayı okuyan, buraya göre fikir yürüten insanlar var. Beklentiyi yükseltmeyin. Gerçekçi olalım.
Sonra tepki büyük oluyor.

Çevrimdışı Neo Nesil

ozan tufan bu takıma şart oğlu şart.

ozan ve tolgay ile orta sahayı ikilediğin zaman seni dünya üzerinde orta sahada ezebilecek takım yok. pas yüzdesi yüksek ve 2 yönlü mücadeleci bir orta sahan olmuş olur bırakın pili bitmek üzere olan gökhan inleri.. adamın yaşı kaç olmus bugun yarın bıtecek adamın kariyeri.. düşüşteki adama bonservis verilmez haa bedava alınacaksa 2+1 den al gitsin ama 4-5 e ozan gibi adamı hiçbiryerde bulamazsın..

demedi deme :)

pili bitmek üzere olan gökhan inler  :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Ya arkadaşlar hazırda Tosic - Beck - Rhodolfo - Quaresma - Gomez transferlerini yaptık hala 4 transfer daha lazım diyorsunuz.

Geçen sene Bilic'e rağmen şampiyonluğu son haftalara kadar öyle yada böyle kovalamış bir takıma 9 transfer yapar mı sizce Başkan? Giden oyuncu sayısı bu kadar azken hemde.

İsterken biraz mantıklı isteyelim. Lider özelliği eksikti, winner adam eksikti bu tarz 3 futbolcu alındı. Maksimum orta sahaya 1 adam daha alınıp transfer kapatılacak.

4 transfer daha lazım dedikten sonra 1 adam alındığında canınızı sıkacaksınız. Gerek yok bu kadar büyük beklentiye yada algı yaratmaya.

Yapmayın, burayı okuyan, buraya göre fikir yürüten insanlar var. Beklentiyi yükseltmeyin. Gerçekçi olalım.
Sonra tepki büyük oluyor.

Min 3-4 futbolcu gidecek ve bunlar hali hazırda kadronun elemanları öyle sezerler süzenler değil neden alınmasın açıklayabilir misiniz?

Çevrimdışı keremd

pili bitmek üzere olan gökhan inler  :kop:

neden gülüyorsun ? cevabın varsa konuş.. o ne demek ?

Çevrimdışı TALAT

Her pozisyona en iyisini beklemiyoruz. Kaleci sol stoper orta saha ve gomez-cenk ikilisinin yanına forvet lazım.

En tolore edilebilir bölge stoper gözükse de değil. Zaten pedroyu göndereceklerse biri alınacaktır.

Forvette gomez ve cenk her maç oynayacak durumda olamayabilirler. İnşallah olurlar diyelim ama ihtimal bunlar. O zaman da çok zor durumlarda kalırız. En azından ndoye gibi biri gelmeli o bölgeye.

3. kulvarda da şampiyonluk hedefleyen takımın bol alternatifli kadrosu bulunmak zorunda.

4 pozisyon boşta dersen o 4 bölgede oynamaya değecek kimse yok demektir. daha önce de dedğim gibi kaleci konusunda şenol hocanıns sözü yeterli. kaleciler ok derse üstüne kimse laf söyleyemez. adam 1 numaralı otorite gibi kaleci konusunda.

forvette de 3. forvet transferi olabilir. bu eksikliktir boşta olma durumu değildir. şu an defans-forvet boşta değildir. kaleci konusu şenol hocadadır.

boşta olan tek bölge ön liberodur. ilk 11'e 4 tranfer yaptık 4 pozisyon hala boşta diyorsanız 4 tane daha ilk 11 transferi yapman gerekir.

Çevrimdışı Tolga

Anlaşılamayan bir nokta var gördüğüm kadarıyla.

Eksik bölgelerimiz var ve bu hayal ürünü de değil.

Fakat biz de biliyoruz ki 1 orta saha ve belki 1 stoper daha alınıp transfer kapatılacak.

Yine her transfer döneminde olduğu gibi tüm eksiklerimizi gideremeden başlayacağız.

Tabi bu demek değil ki bu takımla şampiyon olamayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Takım Avusturyadan döndü, gidecekler kalacaklar belli oldu.

Ahmet bulut ile Bursasporun görüşeceği söylenmiş.

Bugün Ozan haberleri fos çıktı, Serdar aziz ile imzalamışlar ozan demek ki ilk etapta teklifi reddetmiş.

Tüm işaretler bize çıkıyor yine.

Sabah neden öyle ozan bursa ile imzaladı şeklinde haber çıktı hiç anlamadım ama neyse.

Çevrimiçi Savaş

Min 3-4 futbolcu gidecek ve bunlar hali hazırda kadronun elemanları öyle sezerler süzenler değil neden alınmasın açıklayabilir misiniz?

Şuan zaten kadroda şişkinlik var. 4 veya 5 adam fazla. Bunlar zaten gidecek ki sayı normale düşsün.

E istediğiniz 4 adamın alınabilmesi için 4 adamın daha gitmesi lazım. Yani toplam 8 adamın gitmesi gerek. Ligin başlamasına 10 gün kala 8 adamın gönderilip 4 adamın alınacağını düşünüyor musunuz gerçekten?

FM mi bu iki tıkla olsun? Bunun prosedürleri, sözleşmeleri var. Nasıl yapacaksınız?

Bugün orta saha transferi için Veli 2 3 haftaya dönecek diyen bir Başkanımız var. Bu durumda 4 adam beklemek gerçekçi mi? Değil.

Hali hazırda 4 forvet varken Forvet istemek, Hazırda 3 kaleci varken kaleci istemek de gerçekci değil ki kalecilerin gideceğine dair duyumu geçtim dedikodu bile yokken.

Beklentiyi yükseltmeyin lütfen, üzülecek, sinirinizi bozacak olan siz olacaksınız.

Çevrimdışı TALAT

Takım Avusturyadan döndü, gidecekler kalacaklar belli oldu.

Ahmet bulut ile Bursasporun görüşeceği söylenmiş.

Bugün Ozan haberleri fos çıktı, Serdar aziz ile imzalamışlar ozan demek ki ilk etapta teklifi reddetmiş.

Tüm işaretler bize çıkıyor yine.

Sabah neden öyle ozan bursa ile imzaladı şeklinde haber çıktı hiç anlamadım ama neyse.

bize selam çakıyorlar gibi geldi bana. elinizi çabuk tutun istediğimiz parayı verin. aba altından sopa göstermek gibi