2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954634 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Anlaşılamayan bir nokta var gördüğüm kadarıyla.

Eksik bölgelerimiz var ve bu hayal ürünü de değil.

Fakat biz de biliyoruz ki 1 orta saha ve belki 1 stoper daha alınıp transfer kapatılacak.

Yine her transfer döneminde olduğu gibi tüm eksiklerimizi gideremeden başlayacağız.

Tabi bu demek değil ki bu takımla şampiyon olamayız.

anlaşılamayan bir şey yok. bazı bölgelerde eksik oyuncumuz var, eksik bölgemiz ise sadece önlibero
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

neden gülüyorsun ? cevabın varsa konuş.. o ne demek ?

geçen sezon napoli maçlarını izlemiş biri olarak, sürekli ayağında topu tutan, pas dağıtan, adam geçirmeyen gökhan için "pili bitmek üzere" söyleminize katılmıyorum. 3-4 sene daha oynayabilir seviyede...
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 19:39:13 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Tolga

anlaşılamayan bir şey yok. bazı bölgelerde eksik oyuncumuz var, eksik bölgemiz ise sadece önlibero
Eksik ya da yetersiz adını istediğin gibi koyabilirsin ama sezonu sadece 15 kişi ile oynamayacağız.

Rotasyon yapabilmek için kadrodaki yetersiz oyuncularla yollar ayrılıp daha iyilerini almamız gerekiyor.

Yapılmayacağını dediğim gibi ben de biliyorum.

Fakat sezonun devamında yaşanabilecek sıkıntıları şimdiden görebiliyorum.

Özellikke kaleci ve alınmazsa stoper pozisyonlarında ciddi problemler yaşayacağız bunları görmezden gelemeyiz.

Her neyse zaten 1 ya da 2 takviye daha olacak taş çatlasa o yüzden konuşmaya da gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

4 tane pozisyon açıkta dedim; 4 transfer yapılacak, yapılmalı değil.

Yazılanı okursanız.

Ve buna rağmen halen takımı "eksiksiz" bulanlara söyledim...

Takım, Gomez'in dizine; Sosa'nın beline; Töre ve Quaresma'nın keyfine bakıyor.

Kalecilerin vasat; Rhodolfo dışında kaliteli stoperin yok; orta saha nicelik ve nitelik açısından yetersiz.

Her neyse... FM argümanı da müthiş; FM değil bir fiil reelde antrenörlük yapıyorum.

Ve bu eksiklikleri görmek için antrenör olmaya gerek yok.

Çevrimdışı kralkartal

En fazla 1 orta saha transferi olacak 2. Bir transferi beklemeyin bence

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sergen Yalcinin , NeJiiip , Ismail ve pektemek icin Ahmet nur cebiyi bizzat aradığı soyleniyor...
Adamsin Sergen Al şunları kurtar bizi Kanser olmaktan :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Eksik ya da yetersiz adını istediğin gibi koyabilirsin ama sezonu sadece 15 kişi ile oynamayacağız.

Rotasyon yapabilmek için kadrodaki yetersiz oyuncularla yollar ayrılıp daha iyilerini almamız gerekiyor.

Yapılmayacağını dediğim gibi ben de biliyorum.

Fakat sezonun devamında yaşanabilecek sıkıntıları şimdiden görebiliyorum.

Özellikke kaleci ve alınmazsa stoper pozisyonlarında ciddi problemler yaşayacağız bunları görmezden gelemeyiz.

Her neyse zaten 1 ya da 2 takviye daha olacak taş çatlasa o yüzden konuşmaya da gerek yok.

geçen sene bu takım 15 kişiyle oynadı üstüne şu an için 5 transfer yapıldı min.1 max.2 de önlibero düşünülüyor. velinin de 2-3 hafta içersinde döneceği düşünülürse (açıklamalar o yönde) geçen seneden 1 tek tolgay eksik.

ben de bunu anlamıyorum. tekrar ediyorum 4 tane pozsiyon boş demek orda oynatmaya değecek adamımız yok demektir. buna karşı çıkarım.

geçen sene ki takımı herkes bir kalemde silip atmış. liverpool maçından sonra herkes finale diye bağırıyordu ama. hersene sil baştan takım kurulmaz. bu sene alınması gereken yerlere adamlar alındı. bir de sakatlık yüzünden boşalan önlibero pozisyonu dolarsa tamamdır.

kalan bölgelerde ise eğer oyuncu gönderilirse yerlerine adam alınır. ama tekrar söylüyorum 4 tane ilk 11 transferine rağmen 4 pozisyon boşta demek takıma inanmamakla eşdeğerdir

Çevrimdışı keremd

25 ve 27 yaşındaki 2 oyuncu arasında sadece 2 yaş fark olur..

30 ve 32 yaşındaki 2 oyuncu arasındaki fark sayısal olarak 2 dir ama realite de durum daha farklıdır maalesef.

insan vücudu 30 yasından sonra cok hızlı değişir kişiye bağlı olarak ama genellikle hızlı bir çöküşe girer.  son transferini yapacak 32 yaşına girmek üzere olan bir oyuncudan bahsediyoruz.  ben  İnlerin hayranıyımdır.

ayağı temiz , pas yüzdesi muhteşem çok güzel oyunu okuyan ve yönlendiren bir oyuncudur.. ama bunları yaparken 30 du şimdi işin rengi değişmeye başladı. 4 milyon bonservis verirsek inlere 2,5 dan 3 sene kontrat   7,5+4

11,5 milyon euro ve elde kalan bir futbolcumuz olacak örnk: hamit altıntop..  zamanında taraftar oy topluyordu realden hamiti alalım diye.

ozana yıllık 1  milyon versen  3 milyona imza atar toplamda   4.5 milyonda bonservise versen ..... yani işin finansal boyutunu hertürlü seni kara sokar.  ozanın gelişebilir potansiyeli var. böyle bile kalsa işine yarar 1o sene.

hesap kitap yaparken iyice ölçüp biçmek lazım.   gökhana verilecek 3,5 m. euro bonservis günahtır. yazıktır

Çevrimdışı TALAT

4 tane pozisyon açıkta dedim; 4 transfer yapılacak, yapılmalı değil.

Yazılanı okursanız.

Ve buna rağmen halen takımı "eksiksiz" bulanlara söyledim...

Takım, Gomez'in dizine; Sosa'nın beline; Töre ve Quaresma'nın keyfine bakıyor.

Kalecilerin vasat; Rhodolfo dışında kaliteli stoperin yok; orta saha nicelik ve nitelik açısından yetersiz.

Her neyse... FM argümanı da müthiş; FM değil bir fiil reelde antrenörlük yapıyorum.

Ve bu eksiklikleri görmek için antrenör olmaya gerek yok.

herhalde 4 pozisyon açıkta demenin anlamı ikimizde de farklı oluyor. bunu anlamak için de antrenör olmak gerekiyor heralde. orta saha da zaten hemfikiriz ama kaleciler sana göre ya da bana göre vasat. şenol hoca kaleciler tamm derse ama ben antrenörüm ben vasat olduklarını görüyorum şenol hoca görmüyor diyeceksin heralde.

geçen sene bu takım öyle ya da böyle en az gol yiyen takımlardandı. o defans değişmedi üstüne milosevic ve rhodolfo geldi. takımı kimse eksiksiz görmüyor. bazı bölgelerde birkaç oyuncu gönderilip yenileri alınabilir ama bu 3. ya da 4. opsiyon olarak olur.

Çevrimdışı aa1903

pektemek ile ömer'i yollamak istediğimize göre 1 santrafor daha alacağız. orta saha kesin alacağız, stoper de alacağımız söyleniyor. geçen sene başarılı olduk gibi tuhaf bir algı var. ligde 3. olduk, kupada kayserispor'a elendik, uefa'da çeyrek final göremedik. 4-5 tane parlak maçımız vardı sadece ve onların hiçbirinde de mustafa pektemek, ismail köybaşı, tolga zengin, pedro franco, necip uysal gibi adamların katkısı yoktu. geçen sene başarılı maçlar çıkarttıysak gökhan töre ve demba ba'nın beklenenin üzerindeki performansları sayesindedir. büyük takım vasıfsız futbolcuları 5 sene elinde tutmaz.

Çevrimdışı Kadir G.

Şuan zaten kadroda şişkinlik var. 4 veya 5 adam fazla. Bunlar zaten gidecek ki sayı normale düşsün.

E istediğiniz 4 adamın alınabilmesi için 4 adamın daha gitmesi lazım. Yani toplam 8 adamın gitmesi gerek. Ligin başlamasına 10 gün kala 8 adamın gönderilip 4 adamın alınacağını düşünüyor musunuz gerçekten?

FM mi bu iki tıkla olsun? Bunun prosedürleri, sözleşmeleri var. Nasıl yapacaksınız?

Bugün orta saha transferi için Veli 2 3 haftaya dönecek diyen bir Başkanımız var. Bu durumda 4 adam beklemek gerçekçi mi? Değil.

Hali hazırda 4 forvet varken Forvet istemek, Hazırda 3 kaleci varken kaleci istemek de gerçekci değil ki kalecilerin gideceğine dair duyumu geçtim dedikodu bile yokken.

Beklentiyi yükseltmeyin lütfen, üzülecek, sinirinizi bozacak olan siz olacaksınız.

Vaktim az mazur görün sadece son cümlelere yazabileceğim. 4 forvet demişsiniz de mustafayı ozanda kullanmayı düşünüyorlar ömeri de büyük ihtimalle gönderecekler kaldı 2. Gomez de cenkte iri atletik olmatçyan futbolcular. Geri dönmeleri zaman alabilir bazı dönemler ayrıca formsuz oldukları zamanlar olacaktır.

Ben hala 3 transfer bekliyorum 4. de olabilir diyorum. Transfer dönemi bittiğinde unutmazsam bu mesajı alıntılayacağım. Bakalım ne kadar yanılmış olacağım. Umarım hiç yanılmam ve eksiksiz kadroyla 3 kulvarı sonuna kadar götürürüz.

Çevrimdışı ahmet türker

bu kadar da abartmayın. 4 tane pozisyon boşta değil. şu an boşta olan sadece ön libero. kaleci konusunda şenol güneş devam derse ben sorgulamam. şenol hocanın da sözünde söz söyleyebilcek başka kişi tanımam.

forvet ve defans konusunda da olsa olsa yedeklerde bir eksiklik söz konusu. belki yedeğe transfer gerekebilir. defansta ersanı kullanacağını sanıyorum.

takımı çok fazla kötülüyorsunuz. ön libero transferi de yapılırsa takım okdir bence. her pozisyona en iyisini bekleyemezsin. fm oynanmıyor burda
:ok:  :ok: haklısın kardeşim sana katılıyorum . barcelona da da eksikliklik görebilirsin nereden baktığına bağlı . bence de bir ön libero yeter . klübü daha fazla borç batağına sokmanın anlamı yok ,futbolcu transferinin de sonu yok . :)

Çevrimdışı TALAT

:ok:  :ok: haklısın kardeşim sana katılıyorum . barcelona da da eksikliklik görebilirsin nereden baktığına bağlı . bence de bir ön libero yeter . klübü daha fazla borç batağına sokmanın anlamı yok ,futbolcu transferinin de sonu yok . :)

abi ben transfere karşı değilim ama öyle bir söyleniyor ki takımın 3 te 1 i hala boşta açıkta neyse. 4-5 transfer de yapılabilir ama bunlar muhtemelen giden oyuncuların yerine rotasyon oyuncusu olacaktır gibime geliyor (önlibero hariç)

ben önlibero (inler-ozan olursa süper) ve 3. forvet tranferi yeterlidir görüşündeyim 

Çevrimdışı Ersoy

Ozan işi de yarın belli olur yavaştan heralde.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Eski kadroyla bile Bilic olmasa şampiyonduk demenize de ayrıca şaşırıyorum. Sonuç ne 0 (sıfır). Olamamışsın daha neyin açıklaması bu?

Üstüne bu sene rakibin fener kadroyu daha da güçlendirmiş alternatifli kadro kurmuş. Oyun olarak önde olacak olabiliriz ama bir kart cezasına bakar her şey. Hakemlerin bizim lehimize olmadığını unutmayın.

Çevrimdışı can1903

Anlyamadım arkadaş ben taraftarın kafasını, 2 orta saha istiyen var kaleci istiyen var stoper istiyen var forvet istiyen var.. Ve tarih Ağustos 4.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Bence 4 adam ihtiyaç değil biraz bu saatten sonra sürprize kaçar. Sene basında alsaydık Tosic gibi anlasılabilirdi ama bence bu saatten sonra çok. Orta saha alıcaz o alışana kadar veli dönecek zaten. Hem önemli olan hocanın kararı. Bence net kaleci ihtiyacı var ama Şenol hoca çıkar kaleciye ihtiyacım yok derse ben eyvallah hocam derim. Ayrıca iki orta saha tabiki süper olur ama ben birine de razıyım. Yani tek orta saha gelirse de tepki gösterilmemeli. Sonuçta elde atiba ve veli var. Bu adamlar da öyle çok zayıf topçular değil. Bu adamlar necip seviyesinde olsalar 2 oyuncu şart ama bence şuan atiba nın yanına bir ozan tufan yeterli görüyorum. Forvette ise Burak Yılmaz ın her maç oynadığı ligde Cenk Tosun kesinlikle 2. Forvet görevini görür. Pektemek ve ömer de kupada vs. oynamak için yeterliler. Bence net olarak bi kaleci ve bi orta saha lazım. Diğerleri olursa iyi olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil diyorum.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

Eski kadroyla bile Bilic olmasa şampiyonduk demenize de ayrıca şaşırıyorum. Sonuç ne 0 (sıfır). Olamamışsın daha neyin açıklaması bu?

Üstüne bu sene rakibin fener kadroyu daha da güçlendirmiş alternatifli kadro kurmuş. Oyun olarak önde olacak olabiliriz ama bir kart cezasına bakar her şey. Hakemlerin bizim lehimize olmadığını unutmayın.

son 5 haftaya kadar lider girdiğin bir ligde td'ün saçma sapan işler yaparsa 8. de olsan şampiyon olurduk dersin. bilicin 2. yarı takımı nasıl baltaladığı ortada. bir tek liverpool maçlarını hedef olarak görmüş diğerlerinde resmen takımı sattı

Çevrimdışı Kadir G.

+neyin borç batağı oluyor ki? Zaten kazandığımızın 3 te 1 ini harcadık daha düz hesap olsun 10-11 milyon limitimiz var. Seneye ne olacağı belli değil. Kadronu şimdi eksiksiz kur devrede balaszı getirir sene sonu töreyi satarsın. Sol bek gibi nitelik eksikliği bulunan bölgeleri yenilersin.

Başkan uefa kupasını istiyorsa bunları yapması gerektiğini de biliyor. Elimizde imkan da var feda döneminde değiliz.

Çevrimdışı Ayberk

Burada başarı derken kupa kaldırdık ya da finale çıktık anlamı çıkmıyor. ligin özellikle ilk yarısı iyiydik. feyennord, arsenal, tottenham, liverpool karşılaşmalarında gayet başarılı bir futbol ortaya koyduk ama bunu taçlandıramadık
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Deniz

Bu sezon oguzhan sosadan formayi alir ,demisti dersiniz.

30 gun kamp yaptı bu takim, bu adamla ilgili 1 kisi bile olumlu konusmadi.son derece moralsizdi..

Tolgayin sakatligi cok kotu oldu.bu yüzden cift forvet denenmeli.tosundan cok umitliyim.tosun-gomez ikilisi ilerde çok can yakar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

+neyin borç batağı oluyor ki? Zaten kazandığımızın 3 te 1 ini harcadık daha düz hesap olsun 10-11 milyon limitimiz var. Seneye ne olacağı belli değil. Kadronu şimdi eksiksiz kur devrede balaszı getirir sene sonu töreyi satarsın. Sol bek gibi nitelik eksikliği bulunan bölgeleri yenilersin.

Başkan uefa kupasını istiyorsa bunları yapması gerektiğini de biliyor. Elimizde imkan da var feda döneminde değiliz.

ffp sadece tranfer gelir-giderlerini incelemiyor. bilançon da belli bir seviyede olmalı. eğer elindeki adamları çıkarmadan maliyetli adamları almaya devam edersen ceza eli kulağında bekliyor.

Çevrimdışı ahmet türker

abi ben transfere karşı değilim ama öyle bir söyleniyor ki takımın 3 te 1 i hala boşta açıkta neyse. 4-5 transfer de yapılabilir ama bunlar muhtemelen giden oyuncuların yerine rotasyon oyuncusu olacaktır gibime geliyor (önlibero hariç)

ben önlibero (inler-ozan olursa süper) ve 3. forvet tranferi yeterlidir görüşündeyim
olay şöyle kıymetli kardeşim , kesin doğru diye bir şey yok .dediğim gibi nereden baktığımıza bağlı olan şeyler  var, ben sana katılırım ,başkası da başkasına. durum kişiye göre değişen bir şey , bazı genç arkadaşlarım gençliğin heyecanı ile kendi düşündüklerini kesin doğru diye düşünüyor . aslında böyle bir şey yok zaten ,herkesin fikirleri farklı . ama herkesin de beşiktaşın iyiliğini düşündüğü de ortada .

Çevrimdışı can1903

Bu sezon oguzhan sosadan formayi alir ,demisti dersiniz.

30 gun kamp yaptı bu takim, bu adamla ilgili 1 kisi bile olumlu konusmadi.son derece moralsizdi..

Tolgayin sakatligi cok kotu oldu.bu yüzden cift forvet denenmeli.tosundan cok umitliyim.tosun-gomez ikilisi ilerde çok can yakar.
Sosa'nın eşi hamileymiş.. Sosa toparlar  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Sergen Yalcinin , NeJiiip , Ismail ve pektemek icin Ahmet nur cebiyi bizzat aradığı soyleniyor...
Adamsin Sergen Al şunları kurtar bizi Kanser olmaktan :ishock: :ishock: :ishock:
Kaynak?