2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12954729 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

sizce önlibero ne zaman alırız ?
Bence 1 hafta içinde, ilk lig maçını kaçırır :)

Çevrimdışı Kemal

Bence 1 hafta içinde, ilk lig maçını kaçırır :)

bence 15 gune belli olmaz

Çevrimdışı kaanzor

Şu şike senesinde fb nin puanını silip eksiden başlatacaklardı. Adamlar bir yaygara kopardılar ve puanımızı silerseniz süper ligden düşer gider birinci ligde oynarız dediler. Neticeten puanları silinmedi ve şampiyon oldular. Lig tv göze alamadı iptalleri elbette. Benim merak ettiğim digi de takımların oranı ne acaba.

1-2 sene felan önce bir yerde okumuştum %36 fb %34 gs %17 BJK %13 diğer di yanlış hatırlamıyorsam çok değiştiğini sanmıyorum bu rakamın 2 senede
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TALAT

1-2 sene felan önce bir yerde okumuştum %36 fb %34 gs %17 BJK %13 diğer di yanlış hatırlamıyorsam çok değiştiğini sanmıyorum bu rakamın 2 senede

beşiktaşın bu araştırmadan sonra yüzde 3 gibi arttığını düşünüyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

Ozan'da imza, iyileştirme filan yok.

Çevrimdışı TALAT

bursa hakimiyet gazetesi açıkladı sadece serdarda ufak bir iyileştirme yapıldı ozanda herhangi bir değişiklik yok dedi. çok da net konuştu

Çevrimdışı TALAT

abowwwww

premier ligde gelecek sezon son sıradaki takım yayın gelirinden 99milyon sterlin alacakmış. breh breh breh

:s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Serdar Sarıdağ:
Gomezde içiniz rahat olsun Dembabanınki gibi bir teklif gelmediği sürece, Beşiktaş macerası uzun olacak.

Dembabanınki gibi derken tam olarak bonservisi mi başka bişeyi mi kastettiği muallak ama herhalükarda büyük bir teklif demek istiyor sanırım sevinebiliriz :D

Çevrimdışı TALAT

Serdar Sarıdağ:
Gomezde içiniz rahat olsun Dembabanınki gibi bir teklif gelmediği sürece, Beşiktaş macerası uzun olacak.

Dembabanınki gibi derken tam olarak bonservisi mi başka bişeyi mi kastettiği muallak ama herhalükarda büyük bir teklif demek istiyor sanırım sevinebiliriz :D

yani demek istiyor ki kiralık denmesine bakmayın, sözde kiralık. yönetim de çok büyük teklif gelmediği sürece satmayacak kolay kolay

Çevrimdışı Gastro

Serdar Sarıdağ:

Demba Ba işi hem iyi hem kötü oldu. İyi oldu ciddi gelir elde ettik . Kötü oldu. Adamların işi bitti dedikleri adamı 13 milyona sattık. Herkesin gözü açıldı.
Sanırım Gomez de de sıkıntı O. Yine bedavaya alıp yüksek meblağlara satabiliriz endişesi var.
Fiorentina hem kendisine yükü olmasın kurtulayım, hem de satılırsa, o kadar bonservis ödedim bedavaya gitmesin mantığı güdüyor.
Satılırsa gelire  fiorentina da ortak olacak.
Satılmaz ise bize bedavaya gelmiş olacak. (Duyum değil, Bu formdaki duyumlardan ve bilgilerden çıkardığım şahsi fikrimdir. )
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 15:13:29 Gastro ]

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yani demek istiyor ki kiralık denmesine bakmayın, sözde kiralık. yönetim de çok büyük teklif gelmediği sürece satmayacak kolay kolay

Kelimeleri dikkatli seçmeyince her türlü anlam çıkıyor demek istedim :evillol: serdar sarıdağ dediyse muhtemelen doğrudur

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Demba Ba işi hem iyi hem kötü oldu. İyi oldu ciddi gelir elde ettik . Kötü oldu. Adamların işi bitti dedikleri adamı 13 milyona sattık. Herkesin gözü açıldı.
Sanırım Gomez de de sıkıntı O. Yine bedavaya alıp yüksek meblağlara satabiliriz endişesi var.
Fiorentina hem kendisine yükü olmasın kurtulayım, hem de satılırsa, o kadar bonservis ödedim bedavaya gitmesin mantığı güdüyor.
Satılırsa gelire  fiorentina da ortak olacak.
Satılmaz ise bize bedavaya gelmiş olacak. (Duyum değil, Bu formdaki duyumlardan ve bilgilerden çıkardığım şahsi fikrimdir. )

Katılıyorum, her türlü kazan kazan durumu  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Ozan'da imza, iyileştirme filan yok.
Bu haberler neyin nesi o zaman.

Yani niye böyle haberleri ortaya attılar sanırım koz arıyorlar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

Yok mu bi haber bi birşey bi gelişme ya :)?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Orta sahaya kim gelirse gelsin ilk hafta eldekilerle oynıcaz büyük ihtimal..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bugün Bursayla Ozan görüşmesi vardı güya.Akşama kadar bir haber çıkmazsa baya bir duyumcunun notunu vereceğim.

Çevrimiçi Savaş

Fikret Orman Veli 2 3 hafta içinde takıma dönecek demiş. Ben şahsen beklentimi bitirdim. Gelirse biri amenna ama bende beklenti sıfır artık.

Hayırlısı..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fikret Orman Veli 2 3 hafta içinde takıma dönecek demiş. Ben şahsen beklentimi bitirdim. Gelirse biri amenna ama bende beklenti sıfır artık.

Hayırlısı..

AMeliyatı yapan Alman doktorlarda  aynı  şeyi  söylemişti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Flaş..
Dzutszak devre arasında bonservisi elinde Bedavaya gelecek , Erdal Torunogullari işi bitirdi..
Ali aydin
@atalay @Çağrı kim bu Ali aydin :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Akten

Hayırlısı..

İnler + Ozan bekliyorduk biz de :D

Biri alınırsa eyvallah da hiç orta saha almazlarsa sıkıntı büyük.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Flaş..
Dzutszak devre arasında bonservisi elinde Bedavaya gelecek , Erdal Torunogullari işi bitirdi..
Ali aydin
BJK  tvde program yapıyorlardı her hafta  Cihangir bey ile.Şişmanca  sakallı  filan.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu haberler neyin nesi o zaman.

Yani niye böyle haberleri ortaya attılar sanırım koz arıyorlar

Foruma girdikten sonra ufkum açıldı  :D Bazı kardeşlerden twitter hesap önerileri aldım, bazı haber sitelerine bakıyorum vs . Şu anda konu hakkında yaz dersen 5 sayfa yazarım. Birisi bir şey yazıyor, diğerleri anında kendi haberi gibi paylaşıyor. Hele bazı tip duyumcu geçinenlerin yaptığı paylaşımlar sonucunda kıkır kıkır güldüğünü düşünüyorum. Yok % 30 lar, % 60 lar falan gırla gidiyor. Neyse sonuçta kesin bilgi gelmeden he he deyip geçmek lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Flaş..
Ali aydin
Dün Beyaz Tv'de söylemişti bunu.

Doğru olup olmadığını devre arasında görürüz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

İnler + Ozan bekliyorduk biz de :D

Biri alınırsa eyvallah da hiç orta saha almazlarsa sıkıntı büyük.
Kaç gündür boşuna söylemiyorum bir tane orta saha gelsin öpüp başınıza koyun diye :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Kaç gündür boşuna söylemiyorum bir tane orta saha gelsin öpüp başınıza koyun diye :D
İkisi de gelecek :cool:

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.