2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957043 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Ozan'ı iyi kullanıyorduk İnler transferi için , inşallah BjkIğdır hesabının bu sabah yazdığı gibi İnler transferi bitmiştir çünkü elimizdeki Ozan kozu gitti.

Gitti mi belli olmaz o.

Alacağı para bizden alacağının yarısı bile değildir revize edilmesine rağmen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Ben pek duyumculuk yapmam hatta yapamam ama kesin öğrendiğim bir şeyide ben sizinle paylaşayım ; Bürokraside görevli bazı görevliler LigTV yi İbra transferine sponsor olması ve yardımcı olması için yokluyorlarmış.

Böyle düzen olmaz olsun arkadaş.
Yatar o iş.. Sponsorla transfer çok zor artık.. Gsnin 15 Ağustosta FFP toplantısı var.. Ve Azize izin vermez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Ben pek duyumculuk yapmam hatta yapamam ama kesin öğrendiğim bir şeyide ben sizinle paylaşayım ; Bürokraside görevli bazı görevliler LigTV yi İbra transferine sponsor olması ve yardımcı olması için yokluyorlarmış.

Böyle düzen olmaz olsun arkadaş.
En fazla yüzde otuz muş sponsor desteği yani nerden baksan 8m lazım istediği yere gitsinler lig tv o topa giremez bizden korkmayabilirler ama fener camiasının tepkisi lig tv yi iflas ettirir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağatay

IĞDIR BEŞİKTAŞ ‏@bjkigdir 8 dk.8 dakika önce

Digitürk'ü alan Araplar, ibra'ya sponsor oluyor. Ülker'den sonra Ligtv de tarafını belli ediyor...
----------------------------------------------

yayıncı kuruluş alenen bir takımın tarafını tutuyor
olursa şaşırır mıyım şaşırmam
sonuçta onlar saray soytarısıydı değil mi
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Yatar o iş.. Sponsorla transfer çok zor artık.. Gsnin 15 Ağustosta FFP toplantısı var.. Ve Azize izin vermez.

inşallah , çünkü kutuyu yakıp üyeliğimi iptal ettireceğimden Beşiktaş'ın maçlarını da izleyemem.

Çevrimdışı talha

Fener ve Beşiktaş direk havuzdan bile çıkar kimse o kadar ileri gitmez

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2015, 13:58:39 Kaan Türker ]

Çevrimdışı can1903

Aziz yıldırım çıldırır abi ne  diyosunuz siz der.. Biz kendi paramızla aldıkta gs ye niye böyle yaptınız havuzdan çıkavız                      :halay: :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gastro

Ne acı. Fikret Orman izin vermez diyemiyoruz da Azize izin vermez diyoruz.. Bu çok acı bir gerçek ama maalesef doğru. İşte bu Azize federasyonu ve MHK da etkileyerek ali cengiz oyunları ile bizim şampiyon olmamıza da izin vermez. Eze eze yenersek ancak....Onun için çok güçlü kadro kurmalıyız....

Çevrimdışı Çağrı

Böyle bir şey olmayacaktır. Olmamasının sebebi biz değil adalet değil Fenerbahçe olacaktır. Arka kapıda Fener'e de bir şeyler verirlerse olur mu?

Olur.

O zaman önce bu kutuyu camdan aşağı atarım, bir tane bile Beşiktaşlı'ya da aldırmamak için elimden geleni yaparım. Bu kadar da uzun boylu değil.

Lafa gelince ülkenizi sevin onu sevin bunu sevin demesi kolay. Ben ülkemden ayrılmayı zaten göze aldım bu tarz şeyleri görünce ne kadar doğru karar verdiğimi görüyorum.

Bir gün adaletsizlikten geberirken destekçileriyle beraber bu ülkeyi yakarlar toplaması yine bize düşer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TURKahvesi

Aziz yıldırım çıldırır abi ne  diyosunuz siz der.. Biz kendi paramızla aldıkta gs ye niye böyle yaptınız havuzdan çıkavız                      :halay: :halay:
en iyisini yapar bence
keşke şu gerçekleşse de Türk futbolu bir güzel kaosun içine sürüklense.

Çevrimdışı Kemal

Ne acı. Fikret Orman izin vermez diyemiyoruz da Azize izin vermez diyoruz.. Bu çok acı bir gerçek ama maalesef doğru. İşte bu Azize federasyonu ve MHK da etkileyerek ali cengiz oyunları ile bizim şampiyon olmamıza da izin vermez. Eze eze yenersek ancak....Onun için çok güçlü kadro kurmalıyız....

aynı şeyi düşünmüşüz, renklisi renksizi aziz izin vermez diyor. Demek ki bizde yanlış olan bir durum söz konusu.

Çevrimdışı Easthanbool

Ben o kutuyu atalı yıllar oldu evinde bulunduranlara gerçekten şaşırıyorum.Adamların canı ne isterse o oluyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

lig tv nin bu şekilde bir takımı desteklemesi kabul edilir değil , hükumetin antalyaspora ve trabzonspora yaptığı gibi firmaları sponsor olması için yönlendirmesi şeklinde olabilir ama bu lig tv yi alan arap şirketi olmamalı rekabet dengesini bozar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Ayrıca Lig Tv'Nin satışı gerçekleşmedi daha.. vergi yüzünden

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Böyle bir şey olmayacaktır. Olmamasının sebebi biz değil adalet değil Fenerbahçe olacaktır. Arka kapıda Fener'e de bir şeyler verirlerse olur mu?

Olur.

O zaman önce bu kutuyu camdan aşağı atarım, bir tane bile Beşiktaşlı'ya da aldırmamak için elimden geleni yaparım. Bu kadar da uzun boylu değil.

Lafa gelince ülkenizi sevin onu sevin bunu sevin demesi kolay. Ben ülkemden ayrılmayı zaten göze aldım bu tarz şeyleri görünce ne kadar doğru karar verdiğimi görüyorum.

Bir gün adaletsizlikten geberirken destekçileriyle beraber bu ülkeyi yakarlar toplaması yine bize düşer.
iyide böyle bir şeye cesaret edemezler ki olurlarsa sadece biz değil tüm fenerbahçelilerde kapatır aboneliğini kaybederler böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lig tv nin bu şekilde bir takımı desteklemesi kabul edilir değil , hükumetin antalyaspora ve trabzonspora yaptığı gibi firmaları sponsor olması için yönlendirmesi şeklinde olabilir ama bu lig tv yi alan arap şirketi olmamalı rekabet dengesini bozar.
sayın abim olmaz böyle bir şey zamanında fenerin düşmesini lig tv engellemedi tüm fenerliler kapatır diye gene ayrı durum bu sefer koskoca beşiktaş taraftarıda var mümkün değil böyle bir şey olması

Çevrimdışı ahmetx

İki ucu b...k lu deynek. Kutuyu alıyorsun seni 2. sınıf yerine koyuyorlar kendine yediremiyorsun ,almıyorsun marketing değerin düştüğü için sponsor gelirlerinde ve medya etkinliğinde azalma oluyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

Gitti mi belli olmaz o.

Alacağı para bizden alacağının yarısı bile değildir revize edilmesine rağmen.
Ozan Bursa ile uzatmış o yüzden elimizi çabuk tutup Gökhan'ı bitirmeliyiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kaanzor

Kadroya felan bakmaz bu iş kardeşim haklısın azizin borusu fırıl fırıl ötüyor ama neden

Adamın taraftarının şu son 30 tl olayı dışında bir şeyi protesto ettiğini gördünmü yok passoya 1 sene oda yarım yamalak muhalefet oldular

Ama bizde öylemi hala paso diyip duruyo senin trübünün hala digiye protesto 10 tane fenerli arkadaşım varsa 8 inde digi var. eee sen diginin yerinde olsan kimin tarafında olurdun. Kurumlar yaşamak için paraya ihtiyaç duyar para içinde en çok para kazandıranın yanına kayar bu gerçektir.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar, konu dışı oldu ama Bursa başkanının bu yazki transfer politikası resmen skandal. Hiçkimseyi göndermeyelim derken hepsini kaçırdı.

Önce 1 ya da 2 sini gözden çıkarıp fiyatlar yüksekken satsalardı o kaynakla hem Fernandao'yu hem Bellushi'yi belki Bakambu'yu elde tutabilirlerdi. Tuz buz oldu herşey. Kalsalarda fayda vermezler artık. Neo Volkan ne Ozan.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kadroya felan bakmaz bu iş kardeşim haklısın azizin borusu fırıl fırıl ötüyor ama neden

Adamın taraftarının şu son 30 tl olayı dışında bir şeyi protesto ettiğini gördünmü yok passoya 1 sene oda yarım yamalak muhalefet oldular

Ama bizde öylemi hala paso diyip duruyo senin trübünün hala digiye protesto 10 tane fenerli arkadaşım varsa 8 inde digi var. eee sen diginin yerinde olsan kimin tarafında olurdun. Kurumlar yaşamak için paraya ihtiyaç duyar para içinde en çok para kazandıranın yanına kayar bu gerçektir.
Şu şike senesinde fb nin puanını silip eksiden başlatacaklardı. Adamlar bir yaygara kopardılar ve puanımızı silerseniz süper ligden düşer gider birinci ligde oynarız dediler. Neticeten puanları silinmedi ve şampiyon oldular. Lig tv göze alamadı iptalleri elbette. Benim merak ettiğim digi de takımların oranı ne acaba.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

ozan tufan olayını internetten arattım da sözleşme uzattığına dair kesin bir haber yok. hepsi bir yerden çıkmış gibi. sanırım bursa yönetimi de bizim gibi haberler yayarak çabuk olun demeye getiriyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

sizce önlibero ne zaman alırız ?

Çevrimdışı Anıl

200.000 Satış yaptı formalarda geçen sene. Bu sene daha 60 biniz.. Fener en az 90 bin olmuştur
Geçen sene 350-400 bin civarı forma sattık :)