Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ulan verin pektemek Necip koybasi ve 2 m euro alın ozani işte , maksat ozani almak değil şişkinliği atmak , şişti kadro ; 1 pozisyonda 3 kişi var ama en az 3 kişi olması gereken onliberoda 1 kişi var nejipi saymazsak.
Adamlar Cardozonun yanına ndoye alıyor. Bursa necidin yanına niasse kovalıyor. Biz pektemekle ömürlük imzaladığımız sözleşmeden kurtulmak için uğraşıyoruz. Sinirlerim ciddi anlamda bozuk.
Aldığı Para Az Değil 1.700 Bin Euro.
Djilobodji, Fransa liginin en iyi 5 stoperinden biri.Bu transfer gerçekleşir umarım.
İyi niyetli bir uzatma değildi o, kimsenin günahını almak istemem ama adım gibide eminim sadece ıspatlayamıyorum.!
Hüseyin Yeşilkavak@hyesilkavak Anadolu Ajansı BursaBu arada Serdar Aziz ve Ozan Tufan ile de sözleşmelerinde iyileştirme yapılması konusunda anlaşılmış.
Sen ışık gõruyormusun @atalay
Hangi akla hizmet anlamak mümkün değil..Bu arada Ersan'ın fiziğinde sanki bir gelişme farkediyorum başka dikkat eden oldu mu?
Volkanın yerini doldurdu bursa cuenca ile. Ama hem volkanı hem ozanı aynı anda göndermekten çekineceklerdir. Ozan işide yalan oluyor gibi.
Sinirlerim bozulmaya başladı yine.
Ozan işi uzun sürse de bizim lehimize sonuçlanacaktır çocuk gemileri yakmış gibiD5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fizik derken saçtan bahsediyorsan çok önemli gelişmeler var evet D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şunu da söyleyelim.Tolgay'ın sakatlığı sonrası bu takıma elzem olan oyuncu İnler değil; Ozan'dır.Atiba - Ozan olur.