ben senin o yorumundaki tosun ters ters bakti lafina takildim yuz ifadesini nasil gordun diye sordum sen adamin forma numarasini gordum sen gormuyorsan doktara gorun dedin ici bos elestri dedigim bu idi bi veya 2 pozisyon sonra q7 orta sut karisimi bi orta yapti disari cikti olcay ellerni iki yana acti neden duzgun orya yapmiyorsun der gibi benim kabullendigim konu bu ama senin hala nasil tosunun hemde uzun uzun ters ters q7 baktigini nasil gordugunu dusunuyorum ve cozemiyorum
sen bilalin anlayabildigi kadar bile anlayamiyorsun maalesef
Yahu adamın tepkisini anlamak için illa gözünün akını görüp dudaklarını okumak mı gerekiyor? Al izle, videosunu kaydettim senin için.
https://www.dropbox.com/s/l62hwvtjwkjhuzp/Video%202-08-2015%2020-17-22.mp4?dl=0Şu görüntüden tepkiyi anlayamıyorsan daha fazla uğraşmayacağım.
Kaldı ki burada tartışılması gereken Cenk'in tepkisi değil, Quaresma'nın pas vereceği yerde şut çekmesi. Bu tür bencil davranışlar zincirleme reaksiyon etkisi yapar. Cenk saha içinde tepki gösterir, tribünün yarısı yuhalar, yarısı alkışlar. Hata yapan oyuncunun alkışlandığını gören diğer oyuncular oyundan düşer. Hata yapan oyuncuyu oyundan çıkaran hoca tepki alır. Bak bunlar hayal ürünü değil, daha önce de benzerleri yaşanmış olaylar.
En az senin kadar ben de istiyorum Quaresma başarılı olsun, Beşiktaş'ı şampiyon yapsın. Ama hataları körü körüne savunulup adama Tanrı muamelesi yapıldığı sürece bir üst satırda yazdıklarımın yaşanması çok daha olası.