2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958620 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Hayır maçı felan yorumlamıyorsun.Mesela deki quaresma hırslı,çabalıyo ama şut çekmek yerine biraz daha pas vermeyi düşünebirdi gibi.Ben mesela beğenmedim ilk yarı quaresmayı.Neden çünkü ondan beklenenin altında bir görüntü çizdi ilk yarı ancak bunun hazırlık maçı olduğunu bilerek yorum yap lütfen.
Hocam bence biraz fazla iyimser bakıyorsun. Quaresma penaltıyı kaçırdığı için hırs yaptı pas vermesi gereken yerde şut atıyor gereksiz şeyler deniyor resmen maç içinde. Ama öyle bi yazmışsın ki quaresma ya helal yahu der insan okusa :) Tabi senin fikrin orası ayrı

Çevrimdışı Metin

queresma nın yaptığını hangi oyuncumuz yaparsa oda eleştirilir merak etme.
dokunulmazlığımı var bu qeuresma nın .
Hayır bunumu çıkardın cümlemden?Aynı dozda eleştirileri diğer oyuncularımız için yapılmamasını anlamıyorum.İyi o zaman ben de diyim olcayın dokunulmazlığımı var takımda?Olcayın maç içinde tek olumlu hareketini gördün mü?Neden eleştirilmiyor peki,eleştirilse bile tek tük eleştiriler.

Çevrimiçi Savaş

BJK Tv'den dev teknoloji! Adeta sahanın icerisindeyiz :D

Ya bari deminki açıda kalsaydı takım önümüzde atak yapacaktı ya hasbinallah!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TALAT

ilk yarıdaki açıda dedim ki ikinci yarı daha güzel olacak. atak yapacağımız için o tarafta ağaç da yok.

adamlar karşı tarafa geçmişler bi de deniz seviyesinden çekiyorlar.

çok komik adamlar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı murat_

Yanlış anlaşılmasın quaresma berbattı ama sırf en başından beri gelmesin diye kasanlar sırf ben demiştim diyebilmek için eleştiriyorlar.Mesela olcaya,ismaile tek laf var mı?Göremezsin.Lütfen eleştirirken yapıcı olun.
olay iste tamda bu burda simdiden yaygara cikarmaya calisan arkadaslar q7 ismi bizle gecince yaygara cikaran arkadaslar sirp biz demistik demek icin ici bos elstri yapan arkadaslar var ( yapici elestriye bisey diyen yok )misal q7 nin orta sut karisik atisinda olcay ile tosunun ellerini acip tepki verdigini net gorduk eyvallah ama arkaslarin cikip ben gordum bir onceki pozisyonda uzun uzun ters ters bakti demesi sirp elestri olsun diye soylenen bisey zaten mac sanki tost makinesi ile cekilyormus gibi sen nasil adamin ters ters baktigini gordun el insaf yaa
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 20:11:58 murat_ ]

Çevrimdışı TØLGA

ben kapatıyorum maçı zevk alamadım böyle gomez girerse yazın size zahmet  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı doganay

Çılgın çocuk iso nun vücut çalımını gördünuz mü

Çevrimdışı eski inönü

Motta joker olacak bu sene anlaşılan

Çevrimdışı Metin

bak farkettiysen maçı ve oyuncuları yorumluyoruz dedim. çoğul konuştum ben yapıyorum hepsini demedim. benim yorumlarımı okuduysan eğer quaeresma ve rhodolfoyu yorumlamışım. sen quaresmayı beğenmemiş olabilirsin ama ben beğendim quaresmayı. yaptığım yorumlarda da tercihlerinin hatalı olduğunu söyledim.
Tamam aslında aynı şeyi konuşuyoruz.Benim demeye çalıştığım oyuncu eleştirilirken eşit eleştirilmiyor.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Mac internette yayinlaniyor mu?

Çevrimdışı murat_

Bakın söylediğim şeyi yanlış anladınız sanırım. Quaresma HEP böyle oynayacaksa yerine Kerim oynasın. Şuan için çıkarın şu adamı vs. demiyorum. Devamlı böyle berbat oynayacaksa yerinde olcay kerim falan oynasın. Bunun nesi yanlış anlamadım?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyid3 kerimde olcayda q7 den eksik kalir yonu yok neden onlar oynasin onu anlamiyorum

Çevrimdışı worns

Çekim açısından bir şey anlayacağım, Motttanın Beckin nerde oynadığını çözeceğim derken beynim yandı.

Çevrimdışı doganay

Yok arkadas bu Necip olmayacak malesef

Çevrimdışı TALAT

bazı arkadaşlar nedense quaresmanın avukatı gibi davranıyorlar. bu maç yorumlanırken ismail, kerim eleştirildi çıt yok sıra quaresmaya gelince ama bu hazırlık maçı sırf eleştiri olsun diye eleştiriyorsunuz.

arkadaşlar takıma zarar veriyorsunuz. henüz hazırlık maçı olabilir ama lig başlayınca da belli ki bunlardan vazgeçmeyeceksiniz. takımda ikilik yaratmaya en müsait taraftar da bizde sanırım

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı brkntcnr

iyid3 kerimde olcayda q7 den eksik kalir yonu yok neden onlar oynasin onu anlamiyorum
Ben kerimin maç içinde quaresma gibi atak öldürdüğünü görmedim. Tek hatası yaptığı güzel ikili oyunun sonunu getirememesiydi onu da zaten burada söyledik. Ama iki tane bire bir kalınacak pozisyonda kerimin trivela vurduğunu falan da görmedim.

Çevrimdışı TALAT

Tamam aslında aynı şeyi konuşuyoruz.Benim demeye çalıştığım oyuncu eleştirilirken eşit eleştirilmiyor.

peki sen burda eleştirilen ismail ve olcayı savundun mu

Çevrimdışı doganay

Çevrimdışı TALAT

tosun net olarak golcü. topu ona aktar gerisini düşünme. gomez version2

Çevrimdışı TØLGA

tosun net olarak golcü. topu ona aktar gerisini düşünme. gomez version2
abi çok ağır gibi geliyor bana yaaa fuleli koşuyor çok biraz daha hareketli olsa süper golcü olacak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Anonsçu İsmail Er  :D :D :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı brkntcnr

Ayrıca tosun u gördükten sonra da insan Ndoye a ne gerek var diyor. Şahsen ben öyle diyorum :) Forvet alınacaksa da mobil bir forvet olmalı öyle leblebiciye gerek yok.

Çevrimdışı Ersoy

Benim Maç yayını gitti Tosun 2'yi attı. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

abi çok ağır gibi geliyor bana yaaa fuleli koşuyor çok biraz daha hareketli olsa süper golcü olacak

ondan zaten gomez 2 dedim. cenk anadolu takımlarına karşı iç sahada oynatacağın forvet tipi. ama genç zamanla deplasmanda da oynayacak seviyelere gelecektir.