2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958645 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

en ufak eleştiriye linç diyonuz ya ne diyimki size  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Senol hoca quaresmanin bu oyununa sessiz kalmaz o nedenle ben rahatim.

Lig maclarinda bunlari yapamaz hazirlik maci ve rakip zayif diye boyle oynadigini dusunuyorum.penaltiyi kaçırmasınin etkisi de büyük..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

Bazıları yerini bulmasa da  Rhodolfonun attığı uzun topları çok beğendim.Maçlarda sürpriz  pozisyonlar göreceği demektir bu ilerde.

sadece olcay 4 tane saydım ben.

bunun maç içerisinde şöyle bir artısı olacak; kanattaki adamı tutması gereken bek içeriye yanaşamadan mecburen kanattaki adama daha yakın oynamak zorunda kalacak. bu da defans hattında açıklar yaratır. keşke diğer stoperimizde aynı pasları atabilse
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Senol hoca quaresmanin bu oyununa sessiz kalmaz o nedenle ben rahatim.

Lig maclarinda bunlari yapamaz hazirlik maci ve rakip zayif diye boyle oynadigini dusunuyorum.penaltiyi kaçırmasınin etkisi de büyük..

İlk geldiğinde de ilk penaltısını kaçırmıştı topa vurmadan önce aklıma geldi. :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

E sizin görüşünüze  kalsak  Olcaya,Kerime   asla forma  vermeyelim ozaman.İlk 45 dakikada nerdeyse  her  topu  ezdiler,kaybettiler.Çok az adam geçebildiler.
Bakın söylediğim şeyi yanlış anladınız sanırım. Quaresma HEP böyle oynayacaksa yerine Kerim oynasın. Şuan için çıkarın şu adamı vs. demiyorum. Devamlı böyle berbat oynayacaksa yerinde olcay kerim falan oynasın. Bunun nesi yanlış anlamadım?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı WoodGryn

Quaresma Kanatlarda Daha Verimli Olur Diye Düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

Gomez yedekte değil. Töre'nin ağrısı var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Bazıları yerini bulmasa da  Rhodolfonun attığı uzun topları çok beğendim.Maçlarda sürpriz  pozisyonlar göreceği demektir bu ilerde.

4'ü de yerini buldu nasıl bazırları yerini bulamasa da. dam ne attıysa Olcay'a ulaştı.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı eski inönü

Quaresma 32 yaşında ve oturmuş bir futbol anlayışı var. Adamın fundamentali bu. Bu yaştan sonra degişebilecek bir şey degil. Akıllanmakla falan da bir ilgisi yok. Transferine şiddetle karşı çıkmıştım ama  madem alındı, bundan sonra yapılabilecek en iyi şey ondan en iyi verimi almanın bir formülünü bulmak. Onu da Şenol hoca düşünüyordur zaten. Bekleyip gorecegiz.  Ama bir tehlike var o da taraftarın tutumu. Taraftar şuursuzca Q7'yi destekleyip, diger futbolcuları geri plana iterse işte o zaman takımın ahengi bozulur.

Çevrimdışı Deniz

4 senedir hazirlik kamplarini takip ediyorum,en kötü olcay var karsimizda.hic bu kadar formsuz oldugunu hatirlamiyorum.

Bu sezon kerim 30 mac oynar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Jukebox

İzliyemiyorum biri maçı özetliyebilir mi ? şu iyi şu kötü şeklinde.

Çevrimdışı Giray Burak

Bak daha hazırlık maçında linç başlamış yine.Arkadaş bizim taraftar kadar gaza gelen bir kitle yok.Şuna bak adam cenke pas vermedi vurdu diye ettiği laflara bak.Birisi demiş quaresma böyle oynayacaksa tore-frei oynasın felan  :D
queresma nın yaptığını hangi oyuncumuz yaparsa oda eleştirilir merak etme.
dokunulmazlığımı var bu qeuresma nın .

Çevrimdışı worns

Geçen maçlara göre fizik olarak gelişme var bunu görebiliyoruz. 90 dakikayı çıkarır gibi duruyor çoğu oyuncu bu olumlu.

quaresma forvet arkasında deneniyor. bu sistemi sosayı geriye çekerek bu sene denememiz gerektiğini düşünüyorum bende. Ancak ideal geri forvet quaresma değil Olcay olur bence. quaresma oyun stili itbariyle çizgiye paralel maksimum verimi veriyor. olcayın alternatifi de pektemek olabilir.

İsmail defansif meziyetler anlamında ileri gidemiyor. Sol bekte 3. sıradan bir adım ileri gidemez. Takas vb ile bir yere gitmezse sol ön rotasyonunda daha defansif bir oyuncu bulundurmak adına kullanılabilir.

Rhodolfo Milosevic iyi duruyorlar ancak rakip sınamak için elverişli değil. Zavrc maçında Ersan da iyiydi. Oly maçından itibaren daha ciddi şeyler söylemek mümkün olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar hazırlık maçıdır önemli değil şuanda quaresma zaten kanatta oynamıyor orta sahada oynuyor defansa kadar geliyor top almaya yanlışlarını şenol hoca söyler düzeltir takılmayın böyle şeylere.İsmail,pektemek,necip'in gitmesi gereken oyuncular.

Çevrimdışı Metin

linç minç ettiğimiz yok. edilen laflarda da bir şey yok. maçı ve oyuncuları yorumluyoruz izin verirsen
Hayır maçı felan yorumlamıyorsun.Mesela deki quaresma hırslı,çabalıyo ama şut çekmek yerine biraz daha pas vermeyi düşünebirdi gibi.Ben mesela beğenmedim ilk yarı quaresmayı.Neden çünkü ondan beklenenin altında bir görüntü çizdi ilk yarı ancak bunun hazırlık maçı olduğunu bilerek yorum yap lütfen.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mehmetthedum

çAre Tardelli.

Ön libero alinana kadar profilime asacağım.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 20:06:48 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Mert E

Açı değişmiş  :lol:

Çevrimdışı Gastro

Beck ve Rhodolfo yu çok beğendim. Onun dışında quaresma bildiğimiz quaresma. Cenk tosun da çabalıyor. İsmail facia. Umarım ozana önerilen takasta vardır.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ismail, Olcay, serdar çok çalışıyorlar ama  vermemiş Mabut neylesin mahmut......
Kerim sanki ilerleme kaydedecek gibi. Bu hızla giderse quaresmayı kesebilir.
Rodolpho Bu seneki en faydalı transfer ..

Çevrimdışı brkntcnr

İzliyemiyorum biri maçı özetliyebilir mi ? şu iyi şu kötü şeklinde.
Bana göre Beck çok iyi, Rhodolfo muazzam. Milosevic pek bi rol almadı risksiz oynuyor.İsmail berbat ötesi. Serdar ön libero da devamlı yanındaki Atıba ya oynayıp duruyor. Quaresma serbest oynuyor orta saha çizgisine kadar gelip top alıyor. Kerim de klasik kerim son hamlede hatalı :) Cenk Tosun yine çabalıyor. Fırsat bir tane gördü onu da attı maşallah. Olcay ın öyle aman aman birşeyini göremedim çok sakindi.

Çevrimdışı TALAT

Hayır maçı felan yorumlamıyorsun.Mesela deki quaresma hırslı,çabalıyo ama şut çekmek yerine biraz daha pas vermeyi düşünebirdi gibi.Ben mesela beğenmedim ilk yarı quaresmayı.Neden çünkü ondan beklenenin altında bir görüntü çizdi ilk yarı ancak bunun hazırlık maçı olduğunu bilerek yorum yap lütfen.

bak farkettiysen maçı ve oyuncuları yorumluyoruz dedim. çoğul konuştum ben yapıyorum hepsini demedim. benim yorumlarımı okuduysan eğer quaeresma ve rhodolfoyu yorumlamışım. sen quaresmayı beğenmemiş olabilirsin ama ben beğendim quaresmayı. yaptığım yorumlarda da tercihlerinin hatalı olduğunu söyledim.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

Açı değişmiş  :lol:
karşı tribünlerin olduğu yere geçmişler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Bjk tv de siradan bir gün..

Çevrimdışı doganay

Tosun gayet iyi , kacirmasaydi birde super olurdu.

Çevrimdışı Mert E

karşı tribünlerin olduğu yere geçmişler
Aynen ve daha berbat olmuş çok göz yoruyor