2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12951359 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğuhan

taraftar sayısı olarak fenerle galatasarayın çok gerisinde olduğumuz aşikar ancak federasyona bakıyorsunuz en çok bjklı televizyon yorumcuları en çok bjklı süperligdeki teknik direktör en çok bjklı tv dizilerinde bile senaristler karakterleri hep bjklı yapıyor farkındaysanız (gs-fb artık nefret uyandırdığı için birbirlerine karşı bizim saygınlığımız büyüklüğümüzün farkı ortaya çıkıyor)

görünen o ki biz bu bjk lılardan hiç bir fayda görmedik aksini daha çok görmüşüzdür

sonuçta beşiktaşlıya beşiktaşlı bile dost olmuyor

Çevrimdışı Çağrı

taraftar sayısı olarak fenerle galatasarayın çok gerisinde olduğumuz aşikar ancak federasyona bakıyosunuz en çok bjklı televizyon yorumcuları en çok bjklı süperligdeki teknik direktör en çok bj0lık tv dizilerinde bile senaristler karakterleri hep bjk lı yapıyor farkındaysanız (gs-fb artık nefret uyandırdığı için birbirlerine karşı bizim saygınlığımız büyüklüğümüzün farkıortaya çıkıyor)

görünen o ki biz bu bjk lılardan hiç bi fayda görmedik aksini daha çok görmüşüzdür

sonuçta beşiktaşlıya beşiktaşlı bile dost olmuyor

Maalesef genelde çalışanlar Beşiktaşlı, yönetenler Galatasaraylı, patronlar Fenerbahçeli olunca durum bu oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Maalesef genelde çalışanlar Beşiktaşlı, yönetenler Galatasaraylı, patronlar Fenerbahçeli olunca durum bu oluyor.
İşçiyiz emekçiyiz diyorsun yani :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Doğuhan

halkın takımı beşiktaş bu asla değişmez sadece başımız dik gururlu ve onurlu duralım her zaman

Çevrimdışı TALAT

İşçiyiz emekçiyiz diyorsun yani :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında bir 10-20 sene önce en çok zengin patron beşiktaştaydı ama yeni nesil ya gsli ya fenerli o yüzden o üstünlüğü kaybettik
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Metin Tekin çok enteresan bir adam.

Güntekin ile ikisi yavaş yavaş dejenere oldular bence orada.

Ali Ece de maalesef meğillendi aynı şekilde. Ya direktif alıyorlar ya dasını düşünmek istemiyorum.

Beşiktaş'ı en doğru konuşan sevmesem de Demirkol oluyor genelde.
çünkü camiadan değil belki ondandır. :D
Güntekin sanki birileri düğmesine basmış gibi geçen sene birden değişti
bence ntv spor asla izlenmemeli en iyi cevap reyting yapmalarına müsade etmemek olmalı
bırakalım renklileri övsünler renklilerde izlesin benim şu anda favorim aspor
canım sıkılmadan izliyorum Beşiktaşlı olduğunu söyleyip Beşiktaşın adından rant sağlayanlarla
(tabi kötüleyerek) hiç işim olmaz rant sağlasınlar ama hiç olmazsa Beşiktaşı yücelterek yapsınlar.

Çevrimdışı Çağrı

aslında bir 10-20 sene önce en çok zengin patron beşiktaştaydı ama yeni nesil ya gsli ya fenerli o yüzden o üstünlüğü kaybettik

Hala var da biz çok kolay adam ayrıştırırız.

Dinci, sağcı, solcu, zengin, fakir..

Öğrenemedik insanları Beşiktaş için kullanmayı. Sonra Ülker sana sponsor olacağına Fener'e olur böyle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Hala var da biz çok kolay adam ayrıştırırız.

Dinci, sağcı, solcu, zengin, fakir..

Öğrenemedik insanları Beşiktaş için kullanmayı. Sonra Ülker sana sponsor olacağına Fener'e olur böyle.

beşiktaş cola turka ile sponsorluk anlaşması imzalamadan önce ilk görüşmeler beşiktaş ülker üzerine konuşuldu. ama ülker şubede de söz sahibi olmak falan isteyince onu kabul etmeyip cola turka ile daha düşük anlaşma yapıldı.

sonra sabri ülker öldü. murat ülker de paraları hemen fenere geçirdi dediğin gibi

Çevrimdışı mellfred

Her ne kadar siyaseten sevmesem de Beşiktaş'ın hakkını veriyor a spor. Necmi abiye katılıyorum.
Bu yıl şu ozan ile onur transferini tamamlarsak sadece yerli değil yabancı medyanın da göz bebeği olacağız

Çevrimdışı Scout

Türkiyede Futbol
Olayı Bilmeyenler İçin
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

Onur - Ozan - Gomez - Rhodolfo

Çok başarılı hamleler olur tamamlanırsa.

Quaresma kumar. Tosic vasat.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Başkanın Ercan Saatçi'nin özel ricasıyla yaptığın Sezer transferinden;

Bilic'in yine Ertan ile yaptığı Eneramo trnasferinden ben Önder Özen'i sorumlu tutmam vicdanım cız eder :D

Dany Özen'in hatasıdır.

Opare'de de öyle dendi görüldüğü gibi almadık oyunun Beşiktaş'ta oynayıp oynayamayacağı az çok bellidir. Tosic de Motta gibi yama.

Motta'dan teknik olarak iyi hiçbir yönü yok sadece savunması iyi beraber izleyip göreceğiz. Tamamen Ertan beyin güzel hatrına yapıldı Eneramo gibi maalesef.

Eldekilerden iyi olması yetmiyor @Necmi abi eldeki kalecilerden iyi Volkan Babacan'ı alırsak bu iyi transfer olur mu? Önemli olan kaliteli oyuncu olması acaba dedirtmemesi.

Son konuya ben de katılıyorum baskın karakter eksik Önder Özen de fazla ''insan'' olduğu için bence yapamaz yöneticilik kolay kolay.
hata farkında olmadan yaptığın yanlışa denir. Dany transferi hata değildir Türkiyede her Beşiktaşlı almayın dedi bütün camia olmaz dedi herkese inat yapılmış bir transfere ben hata demem. o imzanın atıldığı gün ben Önder Özen Danyle birlikte gidecek₁ dedim ve gitti dany transferinden sonra burda kalmasının imkanı yoktu
Eneramo transferine ne dedi ben o sırada Atiba transferinde dağılmıştım müdahale edecek durumum olmadı biz sana bir transferde dağılasın diyemi maaş ödüyoruz.
şaka gibi ya ameliyat masasında kontrat imzalattık adama teşekkürüde bize gol atıp deli gibi sevinerek gösterdi. @Çağrı aslında kimin aldığınında bir önemi yok camiaya ramen transfer yapılmaz bu Beşiktaşta özellikle olmaz camia kabul etmedikten sonra isterse git messiyi al o sahaya çıkartamazsın bunu öğrendiler ama öğrenene kadar bir sene transfer rezilliğiyle geçti

Çevrimiçi mayguntr

her sene anadolu takımlarından minimum bir adet "hayrına" vasıfsız futbolcu alırız. bu sene de tosic geldi. bu konunun fazla üzerinde durulmaması garip...
Hocam ben de aynısını düşünüyordum ancak , hazırlık maçında izlediğim kadarıyla; Motta'dan ben aynı seviye derken iki üç gömlek üst olduğunu düşündürttü bana , ki bi hazırlık maçında o kadar bindirmesi , fiziksel olarak ayakta kalması baya olumlu görüntülerdi.GB'de oynarken Fener bu adamı düşünüyordu serbest kalıp ucuza gelince biraz değersiz gibi durdu ama bence olumlu bir transfer.

Çevrimdışı aa1903

bu arada cem dizdar kadar uyuz olduğum bir başka beşiktaşlı yorumcu yok. arkadaş tamam biliyoruz biz kötüyüz de fener ve galatasaray çok mu iyi? ayrıca madem beşiktaş'ın her yaptığı sana batıyor, niye beşiktaşlısın? solcu takılır trtspor'a çıkar, hatta uğur meleke'nin kulüp başkanlarını eleştirmesinin üzerine kovulmasını sindirip yerine geçer. sonra da "atınç transferiyle ilgili şüphelerim var" "gomez transferiyle ilgili şüphelerim var" "rvp çok iyi transfer"

bu sene birlik olup medya üzerinde baskı oluşturmamız gerekiyor. ntv spor'a olan tepki güzel başlangıçtı, devamı gelmeli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beck ? Beck gönülden iyi midir ?

Çevrimdışı Çağrı

hata farkında olmadan yaptığın yanlışa denir. Dany transferi hata değildir Türkiyede her Beşiktaşlı almayın dedi bütün camia olmaz dedi herkese inat yapılmış bir transfere ben hata demem. o imzanın atıldığı gün ben Önder Özen Danyle birlikte gidecek₁ dedim ve gitti dany transferinden sonra burda kalmasının imkanı yoktu
Eneramo transferine ne dedi ben o sırada Atiba transferinde dağılmıştım müdahale edecek durumum olmadı biz sana bir transferde dağılasın diyemi maaş ödüyoruz.
şaka gibi ya ameliyat masasında kontrat imzalattık adama teşekkürüde bize gol atıp deli gibi sevinerek gösterdi. @Çağrı aslında kimin aldığınında bir önemi yok camiaya ramen transfer yapılmaz bu Beşiktaşta özellikle olmaz camia kabul etmedikten sonra isterse git messiyi al o sahaya çıkartamazsın bunu öğrendiler ama öğrenene kadar bir sene transfer rezilliğiyle geçti

@Necmi abi aynısını Sezer'de de oldu. Yırttı kendini herkes napıyorsunuz diye ama aldılar.

Sportif Direktör de yaptı aynı hatayı başkan da yaptı. Bu mantıkla bakarsak Başkanın da inanılmaz büyük hatası var.

Özetle hepsi baştan aşağı bu rezaletin içindeydi biri istifa etti, diğerleri ise yanlış yapa yapa ( hala yapıyorlar ) doğruyu bulmaya yaklaşıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

İnler'e 3.3 vermişiz Napoli 4 demiş. İnler olabilir..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

beck ? Beck gönülden iyi midir ?

Beck'i unutmuşum. Aynı seviyedeler diyelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Hocam ben de aynısını düşünüyordum ancak , hazırlık maçında izlediğim kadarıyla; Motta'dan ben aynı seviye derken iki üç gömlek üst olduğunu düşündürttü bana , ki bi hazırlık maçında o kadar bindirmesi , fiziksel olarak ayakta kalması baya olumlu görüntülerdi.GB'de oynarken Fener bu adamı düşünüyordu serbest kalıp ucuza gelince biraz değersiz gibi durdu ama bence olumlu bir transfer.

tutup tutmaması önemli değil, umarım iyi oynar o ayrı konu. ama tosic'i almak genel transfer stratejimizle bağdaşmıyor ve kağıt üstünde kötü transfer.

Çevrimdışı Sarp

bu arada cem dizdar kadar uyuz olduğum bir başka beşiktaşlı yorumcu yok. arkadaş tamam biliyoruz biz kötüyüz de fener ve galatasaray çok mu iyi? ayrıca madem beşiktaş'ın her yaptığı sana batıyor, niye beşiktaşlısın? solcu takılır trtspor'a çıkar, hatta uğur meleke'nin kulüp başkanlarını eleştirmesinin üzerine kovulmasını sindirip yerine geçer. sonra da "atınç transferiyle ilgili şüphelerim var" "gomez transferiyle ilgili şüphelerim var" "rvp çok iyi transfer"

bu sene birlik olup medya üzerinde baskı oluşturmamız gerekiyor. ntv spor'a olan tepki güzel başlangıçtı, devamı gelmeli.

Kullandığımız bu platform eğer bir tepki konulacaksa bunun en düzgün organize edileceği yer.
Böyle bir kamuoyu, tepkinin nedenleri ve amacı ile ilgili bilgilendirilerek oluşturulabilir. 

Çevrimiçi Necmi

Bende karşıydım biliyorsun ama bırak o kumarı oynasınlar Quaresma kumar oynamaya değecek bir oyuncudur.
dzsudzsak alınsaydı çok mutlu olurdum ama almayıda gerçekten istediler biliyorsun demekki alamadılar Tosic konusunda katılmıyorum
bize böyle sessiz sedasız gelen oyuncular her zaman katkı vermiştir Bekleyelim görelim ön yargılı davranmak bence yanlış belkide bilmediğimiz
şeyler var sol bek bulmak kolay değil motto ve tosic bizim ihtiyacımızı karşılayacaktır quaresmanın arkasında iyi savunmacı bir bek olması lazım
bizim orda hücumcu bir beke ihtiyacımız yok aslında bu takım zaten çok ciddi seviyelerde hücumcu bir takım oldu bundan sonra alınacak oyuncuların daha dengeli olması lazım bu sene atibadan vaz geçemeyeceğiz gibi geliyor bana göbeğin direncini sağlayacak kapasitede

Çevrimdışı TALAT

Kullandığımız bu platform eğer bir tepki konulacaksa bunun en düzgün organize edileceği yer.
Böyle bir kamuoyu, tepkinin nedenleri ve amacı ile ilgili bilgilendirilerek oluşturulabilir.

en güzel tepkiyi inciciler yapıyor :D onlara havale etmek lazım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tutup tutmaması önemli değil, umarım iyi oynar o ayrı konu. ama tosic'i almak genel transfer stratejimizle bağdaşmıyor ve kağıt üstünde kötü transfer.
aynen bende öyle düşünüyorum

Çevrimdışı Scout

İyi Geceler Herkese  :bawling: :uyucam:
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Devre arası macarı alabiliriz hala devre arası handanovic + macar efsane olur :D