2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12951279 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Ntvspor u izliyorum.

Podolski yi konusurlarken lige damga vurabilecek isimlere geldi laf.podolski bunu basarabilir mi diye yorumlar geldi.

Metin tekin favorisinin rvp oldugunu ,m.demirkol nani oldugunu soyledi.podolski de yapabilir dediler.3 une cok iyi transfer dediler.

Bunlar konusularken yaklasik 6-7 dk boyunca Mario gomez in adini zikreden olmadi.ne guzel algi operasyonu yapiliyor boyle.

O lafini ettikleri nani ve podolskiyi teraziye bir arada koysan mario gomezi hareket dahi ettiremez ama adını bile gecirdikleri yok.niyet meselesi.

metin tekin'e göre beşiktaş bir transfer yaptıysa kesinlikle kötüdür.

Çevrimdışı talha

Sıkıntı yok geçen sezon da böyleydi.

10. haftadan 30. haftaya kadar hep biz konuşulduk. Yine aynısı olacak.
Allah, 34ÜN sonunda konuşmayı da nasip eder onlara inşallah :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Fikret bey derken Fikret Demirer den bahsediyorum

Çevrimdışı Scout

Transferleri Bir Sekilde Yapariz Sizce Bu Sene Avrupada Nereye Kadar Gelebiliriz Çeyrek Finali Geçip Yarı Finale Çikacagimizi Düsünüyorum
Pika Pika

Çevrimdışı Deniz

Sıkıntı yok geçen sezon da böyleydi.

10. haftadan 30. haftaya kadar hep biz konuşulduk. Yine aynısı olacak.
Yalniz bir fark var.onlar bizi konusmadi biz kendimizi konusturduk.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Metin Tekin çok enteresan bir adam.

Güntekin ile ikisi yavaş yavaş dejenere oldular bence orada.

Ali Ece de maalesef meğillendi aynı şekilde. Ya direktif alıyorlar ya dasını düşünmek istemiyorum.

Beşiktaş'ı en doğru konuşan sevmesem de Demirkol oluyor genelde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yalniz bir fark var.onlar bizi konusmadi biz kendimizi konusturduk.

Bu hep böyle olacak zaten  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Ya demek istediğim illa SD işini karıştırmak istemiyorlar ise yönetim birini getirsin departman ları kursun

Tamam dediğin doğru SD bu konuda kritik rol oynuyor ama illa SD ile de yürümen gerekmiyor onu diyorum

Yönetim içimde bir komisyon kurulup gerekli plan ve program sayesinde de kurulabilir

Sonuçta böyle işlerde danışmanlık görevi gören kurumlar var

sd olarak algılama. eğer sd getirirsek bu işleri o yapacağı için onu örnek verdim. avrupadan bu işleri daha önce yapmış bir adam getirirsin sadece altyapı, izleme kom., at.dep, tesisler vs ile ilgili bir rapor istersin o yolda da işleri yaptırırsın ya da dediğin gibi kurumsal bir firmadan yardım alırsın ama bu arkadaşlar transfere karışamayacak sonuçta. o yüzden transfere karar verecek bir mekanizma lazım.

eğer sd yoksa buna ya yönetim karar verecek (istemediğin seçenek) ya da td. eğer td'ün o an yok ise ne olacak. o zaman yaptığın bütün o işler pek işe yaramayacak.

bu yüzden bir sd bulup bütün işleri ona vermek daha mantıklı geliyor bana

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Neo Nesil

Neo nesil

İsmin ne bilmiyorum ama konuları ya hiç anlamıyorsun yada çok yanlış anlıyorsun. Ortası da yok.

kardeş tekrar okudum da:

ozan hakkında zaten bi önceki hatalı mesajda yazılı...

alperin parladığı falan yok. emre ve meirelesten dolayı yedekti geçen sezon. souza geldi o da oynayınce meirelesle o da yedek olur...

eskişehir 12 milyona feneri kazıkladı bir nevi...

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/627609432818589696

aynı adam mı acaba bu alex telles. bizim ligde ki dimi ?

eğer bu adam o kadar ediyorsa motta net 15m ediyor

Çevrimdışı talha

sd olarak algılama. eğer sd getirirsek bu işleri o yapacağı için onu örnek verdim. avrupadan bu işleri daha önce yapmış bir adam getirirsin sadece altyapı, izleme kom., at.dep, tesisler vs ile ilgili bir rapor istersin o yolda da işleri yaptırırsın ya da dediğin gibi kurumsal bir firmadan yardım alırsın ama bu arkadaşlar transfere karışamayacak sonuçta. o yüzden transfere karar verecek bir mekanizma lazım.

eğer sd yoksa buna ya yönetim karar verecek (istemediğin seçenek) ya da td. eğer td'ün o an yok ise ne olacak. o zaman yaptığın bütün o işler pek işe yaramayacak.

bu yüzden bir sd bulup bütün işleri ona vermek daha mantıklı geliyor bana
Ben o çözümü bizimkilerin transfer konusunda son adam olmayı sevdiklerinden dolayı diyorum yoksa kesinlikle sd olması daha sağlıklı ama benim dediğim bizimkiler transferde söz sahibi olsun ama raporlar ve Td direktifleri konusunda oluşturulan listelere bağlı kalarak olsunlar yani böyle bir yol izlenir ise de sıkıntı duymam açıkçası

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi arada Önder Özen'e değdirmeden geçmemişsin yine :D

Önder Özen menajerleri dışlamadı zaten transferde. Sadece yöneticiler ve futbolcular ile samimi olup kulübün transfer politikasını yönetmesine izin vermem dedi.

Ki doğrusu da budur. Hiçbir menajerin kulüp antrenman yaparken sahada yeri yoktur. Menajeri çim sahada gördüğü için delirmişti Önder Özen.

Çünkü şuan sportif direktör olmadığı için kabul et ya da etme transfer politikamızı hala menajerler yönetiyor. Ama yönetim tedbirli davrandığı için fazla kötü oyuncu satamıyorlar.

Bu sene de Tosic'i yedik mesela Ertan'dan.

Transfer politikanı scout ekibin sportif direktörün yoksa menajerler yürütür o zaman görmen gereken bir sürü oyuncuyu menajer fazla para kazanamayacak diye göremezsin Kaderabek gibi.

Çünkü kaderabek menajere 50.000 euro kazandırır Cavanda 150 bin kazandırır. Bknz. Ertan bey onu Trabzon'a fırlattı. Seneye bedvaya ayrılacak oradan.
istersen Tosic konusunu önce bir bakalımda yemişmiyiz ondan sonra karar verelim elimizdeki bütün sol beklerden
iyi bence uygunda maliyeti var neden yemişiz gözünde bakıyorsun Önder Özene de sallarım ben dany transferini unutmam
hem gs yi rahatlat hemde içimize turuva atı sok adam gs maçından sonra görevini tamamladı ve ben oynamam dedi bunun böyle olacağı her Beşiktaşlı tarafından biliniyordu. camiaya ramen istenmeyen bir oyuncuyu hiç kimse transfer edemez öyle bir lüks yoktur Sezer transferide bir hataydı
dny transferide Eneramo transferide ve bu transferlerin ortak özelliği camiaya ramen yapılmış transferlerdir. Sezerden Başkan Eneramo ve Dany den
Önder Özen sorumludur. Beni Önder Özen konusunda ikna edemezsin ha bu arada Kaşımpaşadada büyük başarılar elde etti :D
 ama bir konuya katılıyorum şu anda gelse daha başarılı olur çünkü şimdi asli işini yapabilir çünkü takıma Müdahale edemez orda Şenol Hocanın
sınırlarına giremez. En azından yapması gereken işleri yapar. Ama Önder Beyin ben bir yönetici gibi pazarlık yapabileceğinede inanmıyorum.
bu tip sistemler çok büyük kulüp olursan başarılı olur.

Çevrimdışı Doğuhan

Ali Ece de maalesef meğillendi aynı şekilde. Ya direktif alıyorlar ya dasını düşünmek istemiyorum.

hislerime tercüman oldun abi resmen

ali ecenin düşüncelerinde bir değişen yok ama mesela geçen bir transfer günlüğü yapılmıştı ali eceyle 1 saat herkesi konuştular reklamdan sonra beşiktaşı konuşacağız dediler sadece 1 dk ali eceye beşiktaş konuşturuldu bitirildi bir tepki koyabilirdi ali ece de

Çevrimdışı Neo Nesil

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/627609432818589696

aynı adam mı acaba bu alex telles. bizim ligde ki dimi ?

eğer bu adam o kadar ediyorsa motta net 15m ediyor

chelsea da istemişti adamı(büyük ihtimal yalandır). bu adamda bir numara yok... gökhan töre bir maçta bunu yerle bir etmişti...

Çevrimdışı aa1903

ben güntekin onay'ı genelin aksine seviyorum ve yaptığı sert yorumları da koyu beşiktaşlı olmasına bağlıyorum ki çoğu dediğinde de haklı çıktı bana göre. kendisi maçları rıdvan'la ayrı odalarda izler :evillol:

metin tekin ise sanki böyle tarafsız olacağım diye fazla kasıyor. murat kosova da beşiktaşlıdır bu arada.

Çevrimdışı Deniz

Ali eceye laf yok.adam alman ligini konuşurken bile Beşiktaş diyor :)

Çevrimdışı TALAT

Ali eceye laf yok.adam alman ligini konuşurken bile Beşiktaş diyor :)

o herzaman öyle beşiktaşı konuşurken de ya marsilyaya geliyor konu ya da celtic'e. dün m. kosova sordu kısa ve net olarak beşiktaşın transferlerine 5 üzerinden kaç verirsin diye. tamı tamına 5 dakika konuştu kosova dayanamadı onu bırak da kaç puan veriyorsun dedi anca öyle cevapladı :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

kardeş tekrar okudum da:

ozan hakkında zaten bi önceki hatalı mesajda yazılı...

alperin parladığı falan yok. emre ve meirelesten dolayı yedekti geçen sezon. souza geldi o da oynayınce meirelesle o da yedek olur...

eskişehir 12 milyona feneri kazıkladı bir nevi...

tamam bu kez mükemmel anlamışsın beni.

Çevrimdışı Scout

chelsea da istemişti adamı(büyük ihtimal yalandır). bu adamda bir numara yok... gökhan töre bir maçta bunu yerle bir etmişti...
Elden Çıkarmak İçin Alıcısı Varmış Gibi Gösteriliyor , Halbuki Hiç Kimse Teklif Filan Etmedi  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı Çağrı

istersen Tosic konusunu önce bir bakalımda yemişmiyiz ondan sonra karar verelim elimizdeki bütün sol beklerden
iyi bence uygunda maliyeti var neden yemişiz gözünde bakıyorsun Önder Özene de sallarım ben dany transferini unutmam
hem gs yi rahatlat hemde içimize turuva atı sok adam gs maçından sonra görevini tamamladı ve ben oynamam dedi bunun böyle olacağı her Beşiktaşlı tarafından biliniyordu. camiaya ramen istenmeyen bir oyuncuyu hiç kimse transfer edemez öyle bir lüks yoktur Sezer transferide bir hataydı
dny transferide Eneramo transferide ve bu transferlerin ortak özelliği camiaya ramen yapılmış transferlerdir. Sezerden Başkan Eneramo ve Dany den
Önder Özen sorumludur. Beni Önder Özen konusunda ikna edemezsin ha bu arada Kaşımpaşadada büyük başarılar elde etti :D
 ama bir konuya katılıyorum şu anda gelse daha başarılı olur çünkü şimdi asli işini yapabilir çünkü takıma Müdahale edemez orda Şenol Hocanın
sınırlarına giremez. En azından yapması gereken işleri yapar. Ama Önder Beyin ben bir yönetici gibi pazarlık yapabileceğinede inanmıyorum.
bu tip sistemler çok büyük kulüp olursan başarılı olur.

Başkanın Ercan Saatçi'nin özel ricasıyla yaptığın Sezer transferinden;

Bilic'in yine Ertan ile yaptığı Eneramo trnasferinden ben Önder Özen'i sorumlu tutmam vicdanım cız eder :D

Dany Özen'in hatasıdır.

Opare'de de öyle dendi görüldüğü gibi almadık oyunun Beşiktaş'ta oynayıp oynayamayacağı az çok bellidir. Tosic de Motta gibi yama.

Motta'dan teknik olarak iyi hiçbir yönü yok sadece savunması iyi beraber izleyip göreceğiz. Tamamen Ertan beyin güzel hatrına yapıldı Eneramo gibi maalesef.

Eldekilerden iyi olması yetmiyor @Necmi abi eldeki kalecilerden iyi Volkan Babacan'ı alırsak bu iyi transfer olur mu? Önemli olan kaliteli oyuncu olması acaba dedirtmemesi.

Son konuya ben de katılıyorum baskın karakter eksik Önder Özen de fazla ''insan'' olduğu için bence yapamaz yöneticilik kolay kolay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bu arada Önder hocanın K paşa dan ayrılma nedeni de büyük ihtimalle sözünü yöneticilere dinleteememesi

Çevrimdışı TALAT

@Yunus Emre Dökmeci where are u

yine mi ceza yedin ? :D

Çevrimdışı aa1903

her sene anadolu takımlarından minimum bir adet "hayrına" vasıfsız futbolcu alırız. bu sene de tosic geldi. bu konunun fazla üzerinde durulmaması garip...