2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948828 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Giray Burak

izlemeyenler için gomez -ba karşılaştırması trtspor da .

karşılaştırmanın sonlarına doğru ,ceyhun gomez ile ilgili konuşurken kapatın .bu herif yorumculuktan para kazanıyor ya,ne diyim

Çevrimdışı Çağrı

Pektemek'in gidişi mi Ozan'ın gelişi mi daha çok sevindirecek sizi   :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Pektemek giderse topa kafa göz girecek adamın kalmamasına üzülürüm :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Pektemek gitsin Ozan gelmesin ben ona da razıyım.

Çevrimdışı TALAT

yalnız benim ömerden pek umudum yok. ömeri de gönderip yerine aralara kaçan genç potansiyelli yeri geldiğinde 2. forvet olabilecek o eski oktay tarzı bir oyuncu gerekmez mi? (takımın 3. forveti olması açısından)
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Giray Burak

pektemek i alan t.d. cesur adamdır vesselam.
pektemek gol demek. :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Benim için cevap belli pektemek in gidişi tabi ki  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Tutun kaçmasın :hiho:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

tabiiki pektemeğin gidişi
pektemeği pogba ile takasta bile kullansan
onun gidişi sevindirir o derece :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Savaş

Bizim saçma duyumculara guvenecegime haber1903'ün özel haberlerine guvenirim.

İnler ve Ozan dusunsene.. Cildirirsin :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Pektemek gol demek..

Gitmemeli. :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

yalnız benim ömerden pek umudum yok. ömeri de gönderip yerine aralara kaçan genç potansiyelli yeri geldiğinde 2. forvet olabilecek o eski oktay tarzı bir oyuncu gerekmez mi? (takımın 3. forveti olması açısından)

aslında fransa'da 18-20 yaş bandında yetenekli forvetler var
hatta biri şu gs nin son 4 yediği maçta gol atan neil maupay
diğeri de bence gelecekte ikinci bir benzema olabilecek yassine benzia (isim de benziyo zaten) :D
böyle adamlardan birini kiralasak 3. forvet olarak dursa fena olmaz
ha bi de sebastien haller vardı
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 00:57:11 Cagatay Derek ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

Uuuuu günün bugını buldum herkesten cevap gelmiş  :kop:

Bence paradoks bu cevabı yok  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Gomez'in Stuttgarttaki golleri. Adam golcünün sözlük tanımı resmen.  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Şu kısım hariç katılıyorum @Necmi abi :D

Tabi Ertan'ı menajer değil de kankalardan biri olarak görüyorsak katılırım.
@Çağrı kaçırdığınız bir şey var her şeyi mükemmel olsun istiyorsunuz
bu dünyada öyle bir şey yok ve her zaman dışardan baktığında görünen şeylerin arkasında
başka şeyler olabilir. O nedenle dışardan gözlemleyerek yargıda bulunmak ne derece doğru
bir çok şeyi doğru yapanın bazı yanlışlarda yapma hakkı doğuyor. Mesela Fikret Ormanın ilk senesi
tam bir transfer felaketiyle geçti ama ikinci ve üçüncü sene bu kesin yanlış diyebileceğimiz bir transfer
varmı Quaresma var ama oda oyuncu kalitesi olarak değil katkı verecektir hemde üst seviye ama yanlış
olan gönderiliş sebebi ve onun üzerine tekrar alınmasıydı. ilk sene baştan sona hataydı ama o hatalarının
bedelinide ödediler iki senedir nokta atışı transferler yapıldığı halde hala eneramo sezer diye bel altı
vuruluyorlar. Taraftarda artık transfer konusunda güven oluşmaya başladı bugün onuru alırız diyebiliyorsak
veya ozanı bunun yönetimin verdiği güvenle konuşabiliyoruz 3 sene ve daha öncesine bir gidelim renklilerin kadrosuna katmak istediği kaç
oyuncuyu alabildik Gomez transferi mesela bize katkısı o kadar büyük ki bu sadece oyuncu olarak değil gs nin alamadığı bir oyuncuyu aldık
RVP olayıda öyle aslında 1.5 aydır gomez peşinde koşuyormuşuz ama RVP de devreye girerek fenere acı bir fatura çıkarttık Azizin yırtınmasından
girenin boyutu belli oluyor kaldıki büyük ihtimal birinci tercihimiz Gomezdi bize tek vuruşcu lazım.
aslında sessiz gizli ama saldırgan bir transfer politikası izliyorlar Bizlerin anca iş bitme noktasına geldiğinde haberimiz oluyor.
Ertan bu sene hangi transferin arkasında var bilmiyorum ama bu kesin olmamalıydı diyeceğimiz bir transferde yok
en azından menejer oyunuyla bize kakalandı diyebileceğimiz oyuncu almadık şimdilik

Çevrimdışı kadir137

Konu dışı olduysa affola, ancak ben transferlerle ilgili bi şeydir diye düşündüm. Sizce neyin nesi bu haber?
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı talha

Konu dışı olduysa affola, ancak ben transferlerle ilgili bi şeydir diye düşündüm. Sizce neyin nesi bu haber?
Ozan ile anlaştık onun haberi takım menfaat i için

Çevrimdışı talha

@Çağrı kaçırdığınız bir şey var her şeyi mükemmel olsun istiyorsunuz
bu dünyada öyle bir şey yok ve her zaman dışardan baktığında görünen şeylerin arkasında
başka şeyler olabilir. O nedenle dışardan gözlemleyerek yargıda bulunmak ne derece doğru
bir çok şeyi doğru yapanın bazı yanlışlarda yapma hakkı doğuyor. Mesela Fikret Ormanın ilk senesi
tam bir transfer felaketiyle geçti ama ikinci ve üçüncü sene bu kesin yanlış diyebileceğimiz bir transfer
varmı Quaresma var ama oda oyuncu kalitesi olarak değil katkı verecektir hemde üst seviye ama yanlış
olan gönderiliş sebebi ve onun üzerine tekrar alınmasıydı. ilk sene baştan sona hataydı ama o hatalarının
bedelinide ödediler iki senedir nokta atışı transferler yapıldığı halde hala eneramo sezer diye bel altı
vuruluyorlar. Taraftarda artık transfer konusunda güven oluşmaya başladı bugün onuru alırız diyebiliyorsak
veya ozanı bunun yönetimin verdiği güvenle konuşabiliyoruz 3 sene ve daha öncesine bir gidelim renklilerin kadrosuna katmak istediği kaç
oyuncuyu alabildik Gomez transferi mesela bize katkısı o kadar büyük ki bu sadece oyuncu olarak değil gs nin alamadığı bir oyuncuyu aldık
RVP olayıda öyle aslında 1.5 aydır gomez peşinde koşuyormuşuz ama RVP de devreye girerek fenere acı bir fatura çıkarttık Azizin yırtınmasından
girenin boyutu belli oluyor kaldıki büyük ihtimal birinci tercihimiz Gomezdi bize tek vuruşcu lazım.
aslında sessiz gizli ama saldırgan bir transfer politikası izliyorlar Bizlerin anca iş bitme noktasına geldiğinde haberimiz oluyor.
Ertan bu sene hangi transferin arkasında var bilmiyorum ama bu kesin olmamalıydı diyeceğimiz bir transferde yok
en azından menejer oyunuyla bize kakalandı diyebileceğimiz oyuncu almadık şimdilik
Daha almaları gereken yol var

En önemlisi ise futbol şubesini inadına kendileri yönetmeye çalışıyor tamam transferler ile sen ilgilen ama kesinlikle bir komite kurulmalı

Çevrimdışı TALAT

bir kaç saat önce sitelerine ozanın ahmet bulutun ve başkanın bugün istanbulda görüştüğü ve anlaşıldığı bursa ile anlaşmayı da ahmet bulutun yönetecğini yazdılar. daha sonra kaldırıp bu bilgiyi geçtiler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Algıda kaybediyoruz senelerdir.

Alper transferi olacak gs fb çekişiyor. O parlıyor, Yine bunlar bu parlıyor yine bunlar. Sonra ağlıyoruz tvlerde gazetelerde bizden hiç bahsedilmiyor diye. Şampiyon olamıyorsun, kupa alamıyorsun, başarın yok, seni niye konuşsun adamlar? Ligin parlayan yıldızını alırsan kırarsın bu algıyı, bunu 1 kere de değil, sürekli tekrarlar hale gelmek lazım.

Bayern i alalım göz önüne. Bu adamların ekonomisi ben bildim bileli almanyanın hatta dünyanın en iyisi.

13-14 sezonunda götzeyi almışlar 37 ye. Kimden? Bayernden.. Direkt Darbe. direkt mesaj. Adam geldiğinden beri yedek

Mario gomezi almış 30 a
Neuer i almış 30 a
Luiz gustavoyu almış 17 e
Klose 15
jansen 14

Kısa keseceğim.

Bu yukarda saymış olduğum transferlerin hiç birinin gerçek değeri orada olan rakamlar değildir. Neuer Bayernde aştı kendisini, şimdi belki daha pahalı ama o gün için rekor sayılabilir ücretti.

Velhasıl kelam, bayern bu adamları yurtdışından da gidip alabilirdi. Bizler gibi anadolu topçusu dememiş bak en iyileri almış yüksek yüksek paralar vererek. Adamların amacı zaten buranın patronu benim mesajı.

Bizde yok ozan pahalı yok ozan için o kadar verilir mi diyip duralım..

Ozanı 5 e alırsın 5 e satarsın en kötü ama Tüm kuluplerin istediği adamı kadrona katmanın sana katma değeri o 5 milyondan çok daha fazladır.

Çevrimdışı Scout

Ozan ile anlaştık onun haberi takım menfaat i için

Ne Olduki Olaya Çok Yabancı Kaldım
Pika Pika

Çevrimdışı Doğuhan

Transferlere tarafların penceresinden bakalım:

Beşiktaş Cephesi

Tolgayın sakatlığından sonra ihtiyaçtan çok mecburiyet haline gelen ön libero transferini tamamlamak zorundayız.
Yıllardır yapılmaya çalışılan transfer politikası;potansiyeli olan oyuncuyu transfer edip,geliştirip ,kullanıp ,iyi paraya satmak .Ozan bunun için biçilmiş kaftan.20 yaşında 6-7 M € eden birisini 22-23 yaşında 20M'e yine satarız.

bursa cephesi

Bakambu da ayrılmak istediğini açıkladı.Takımları dağılma aşamasına girdi.
Oyuncuyu göndermek istemiyorlar.Eldeki oyuncuları kaybetmenin verdiği prestij kaybını fazlasıyla yaşadılar.
Ozanın yaptığı son açıklamalar ipleri gerdi.

Ozan Tufan cephesi

Tabiri caizse bursada durması için hiçbir neden yok.
Beşiktaşa transfer olursa ;
-Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine gidecek.
-Bursada kazandığından çok daha fazla para kazanacak.
-Avrupada oynama şansı yakalayacak.
-Şampiyonluk potasındaki bir takımda oynayacak.
-Şenol güneş gibi oyuncu sarrafı ile çalışma fırsatı elde edecek.
-Hayallerine adım adım daha çok yaklaşmış olacak.

Buraya bir de menajer ahmet bulut parantezi açarsak,hem transferden payını alacak hem de kendi PR ı için bir olumlu hamle daha olacak..

Sözün özü Ozan Tufanın gelmemesi için bursanın tavrı hariç hiçbir neden yok.Biz istiyoruz ozan istiyor.3 taraftan 2 si istiyorsa bu işin olacağını düşünüyorum.Gelen haberlerde olduğu yönünde zaten..

ayrıca şunu unutmamak lazım son yıllarda özellikle çok iyi bir algı oluşturduk

genç bir oyuncu hiç tartışmasız beşiktaşı tercih eder eğer vizyonu yüksekse

menejerlerin yapması gereken en önemli şey kariyer planlaması ki ahmet bulutun arda da bunu yaptığını görüyoruz 28 yaşında bir transfer yapacağım diyordu en başından beri ve yaptı

türk 20 yaşında birinin kariyer planlamasının en iyi başlangıcı tartışmasız beşiktaştır 2 yıl bizde oynaması ona çok şey katacaktır özellikle mental anlamda

ki bizim bir diğer farklılığımız ise asla oyuncuyu satmayacağız diye komplekse girmiyoruz artık dersimizi aldık gelen oyuncu biliyor ki 2 sene sonra avrupaya gitmek isterse kulüp sorun çıkarmayacak

Çevrimdışı TALAT

Daha almaları gereken yol var

En önemlisi ise futbol şubesini inadına kendileri yönetmeye çalışıyor tamam transferler ile sen ilgilen ama kesinlikle bir komite kurulmalı

futbol şubesi ile ilgili daha doğrusu sportif direktörlük ile isim aradıklarını ama kimsenin sadece bu yönde ilerlemek istemediğini başkan kendisi söyledi. her teklif ettiğimiz isim ilerde olursa td. lük yaparım demiş. başkan da böyle bir şey istemedikleri için şimdiye kadar anlaşamadıklarını ama arayışlarının sürdüğünü söyledi.

hatta tayfun korkuta teklif götürdüklerini ama o da td olarak devam etmek istediğini söylemiş. başkan gerçekten profesyonellere bırakmak istiyor ama malesef türkiye böyle isimler yok denecek kadar az.

Çevrimdışı talha

Ne Olduki Olaya Çok Yabancı Kaldım
Sanırım Ozanı aldık artık ama bursa taraftarı baskı kurup engellemesin diye haberi sildi bizimkiler