@Necmi abi arada Önder Özen'e değdirmeden geçmemişsin yine 
Önder Özen menajerleri dışlamadı zaten transferde. Sadece yöneticiler ve futbolcular ile samimi olup kulübün transfer politikasını yönetmesine izin vermem dedi.
Ki doğrusu da budur. Hiçbir menajerin kulüp antrenman yaparken sahada yeri yoktur. Menajeri çim sahada gördüğü için delirmişti Önder Özen.
Çünkü şuan sportif direktör olmadığı için kabul et ya da etme transfer politikamızı hala menajerler yönetiyor. Ama yönetim tedbirli davrandığı için fazla kötü oyuncu satamıyorlar.
Bu sene de Tosic'i yedik mesela Ertan'dan.
Transfer politikanı scout ekibin sportif direktörün yoksa menajerler yürütür o zaman görmen gereken bir sürü oyuncuyu menajer fazla para kazanamayacak diye göremezsin Kaderabek gibi.
Çünkü kaderabek menajere 50.000 euro kazandırır Cavanda 150 bin kazandırır. Bknz. Ertan bey onu Trabzon'a fırlattı. Seneye bedvaya ayrılacak oradan.
istersen Tosic konusunu önce bir bakalımda yemişmiyiz ondan sonra karar verelim elimizdeki bütün sol beklerden
iyi bence uygunda maliyeti var neden yemişiz gözünde bakıyorsun Önder Özene de sallarım ben dany transferini unutmam
hem gs yi rahatlat hemde içimize turuva atı sok adam gs maçından sonra görevini tamamladı ve ben oynamam dedi bunun böyle olacağı her Beşiktaşlı tarafından biliniyordu. camiaya ramen istenmeyen bir oyuncuyu hiç kimse transfer edemez öyle bir lüks yoktur Sezer transferide bir hataydı
dny transferide Eneramo transferide ve bu transferlerin ortak özelliği camiaya ramen yapılmış transferlerdir. Sezerden Başkan Eneramo ve Dany den
Önder Özen sorumludur. Beni Önder Özen konusunda ikna edemezsin ha bu arada Kaşımpaşadada büyük başarılar elde etti

ama bir konuya katılıyorum şu anda gelse daha başarılı olur çünkü şimdi asli işini yapabilir çünkü takıma Müdahale edemez orda Şenol Hocanın
sınırlarına giremez. En azından yapması gereken işleri yapar. Ama Önder Beyin ben bir yönetici gibi pazarlık yapabileceğinede inanmıyorum.
bu tip sistemler çok büyük kulüp olursan başarılı olur.