Algıda kaybediyoruz senelerdir.
Alper transferi olacak gs fb çekişiyor. O parlıyor, Yine bunlar bu parlıyor yine bunlar. Sonra ağlıyoruz tvlerde gazetelerde bizden hiç bahsedilmiyor diye. Şampiyon olamıyorsun, kupa alamıyorsun, başarın yok, seni niye konuşsun adamlar? Ligin parlayan yıldızını alırsan kırarsın bu algıyı, bunu 1 kere de değil, sürekli tekrarlar hale gelmek lazım.
Bayern i alalım göz önüne. Bu adamların ekonomisi ben bildim bileli almanyanın hatta dünyanın en iyisi.
13-14 sezonunda götzeyi almışlar 37 ye. Kimden? Bayernden.. Direkt Darbe. direkt mesaj. Adam geldiğinden beri yedek
Mario gomezi almış 30 a
Neuer i almış 30 a
Luiz gustavoyu almış 17 e
Klose 15
jansen 14
Kısa keseceğim.
Bu yukarda saymış olduğum transferlerin hiç birinin gerçek değeri orada olan rakamlar değildir. Neuer Bayernde aştı kendisini, şimdi belki daha pahalı ama o gün için rekor sayılabilir ücretti.
Velhasıl kelam, bayern bu adamları yurtdışından da gidip alabilirdi. Bizler gibi anadolu topçusu dememiş bak en iyileri almış yüksek yüksek paralar vererek. Adamların amacı zaten buranın patronu benim mesajı.
Bizde yok ozan pahalı yok ozan için o kadar verilir mi diyip duralım..
Ozanı 5 e alırsın 5 e satarsın en kötü ama Tüm kuluplerin istediği adamı kadrona katmanın sana katma değeri o 5 milyondan çok daha fazladır.
"13-14 sezonunda götzeyi almışlar 37 ye. Kimden? Bayernden "

alper'e teklif varmı? yok
caner'e teklif var mı? yok
gökhan gönül'e teklif var mı? yok
orası almanya, orda adam gibi altyapı ve eğitim verilior.
birkere götzeyi alperle falan kıyaslamak büyük hata...
almanların altyapısı, şöyle diyelim avrupa altyapısı ve eğitimi bizde olsa hadi neyse ozanı alalım derdim de.
arkadaş fiziksiz ve güçsüz adamı avrupa maçlarında, derbilerde falan ezerler... özellikle avrupada ozanı şamarlarlar...
tamam genç falan alınsın falan ama yedek alınsın, ozanın yanına aqulianinin alınması taraftarıyım...
senin mantığınla yola çıkarsak necip de genç, parlaması an meselesi, o zaman onu da oynatsın. böyle saçmalık varmı?
ozan gibi tecrübesizleri de aqulianinin yokluğunda oynatırsın...