2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12950658 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Napoli 3.75'e kadar düşmüşse,Gökhan bizim icin Leicester'ı reddetmişse o transfer olur.Olmasa adam giderdi zaten EPL'ye.Ozan transferi de olmaz bu durumda.Ersan sakatlanmış,stoper almak şart oğlu şart.

Çevrimiçi Necmi

Kısmen katıldığım noktalar var. Duyumun doğrudur muhtemelen.

Ben bu seviyede olmasa da futbolun içindeyim aslında bir dönemde bu seviyedeki bir camianın menajerler ve kulüp başkanı tarafından nasıl yok olduğuna şahit oldum.

Piyasa menajerlerin tekelinde ve öyle numaraları var ki inanamazsınız.

Mesele Ertan'ın, Jem Karacan'ı Galatasaray'a çakma süreci aylar öncesine dayanıyor.

Oyuncunun twitter hesabından Gs paylaşımları yapmasını filan söylüyor.

Her zaman söylüyorum. Bu sistemde menajerin kazanmama gibi bir durumu söz konusu değil lakin öyle menajerler ile çalışmak lazım ki kendi cebine koyduğunu; kulübün kasasına da koyabilmeli.  Önemli olan bu.

Win-win | Herkes kazansın...
kesinlikle katılıyorum
burda menejerlere sallamanın gereği yok onlar futbolun bir parçası
amaçları oyuncu satmak tabiki her türlü yolu deneyecekler işte
burda menejerlerle iyi ilişki kurmanın avantajı ortaya çıkıyor.
oyuncunu iyi pazarlarsın ve sana defolu oyuncu kakalamazlar
Yani Önder beyin dediği gibi ben buraya menejer sokmam falanca filanca yapmamla olmuyor
futbol poliyannacılıkla yürümüyor böyle konuşursan eneramoyu sezeri değerinin üzerine atibayı dehlerler
iyi ilişkiler içinde olursan değerinin altında BA yı Gomezi alırsın ve ederinin üzerinde BA yı satarsın
5 e atıncı satarsın eminim oda menejer başarısıdır.
evet menejere kazandıracaksın ve dostane ilişkileride kuracaksın menfaatin burdan geçiyor
BA transferinde gelirkende giderkende menejerler kim bilir ne götürmüştür banane ben bana getirdiğine bakarım
arada zararda edebilirim ama bu işler totele bakar. @atalay  burda herkes diyorki herşey Beşiktaşın lehine
gelişsin yok öyle bir dünya önemli olan çoğunluğunda başarılı olmak

Çevrimdışı talha

futbol şubesi ile ilgili daha doğrusu sportif direktörlük ile isim aradıklarını ama kimsenin sadece bu yönde ilerlemek istemediğini başkan kendisi söyledi. her teklif ettiğimiz isim ilerde olursa td. lük yaparım demiş. başkan da böyle bir şey istemedikleri için şimdiye kadar anlaşamadıklarını ama arayışlarının sürdüğünü söyledi.

hatta tayfun korkuta teklif götürdüklerini ama o da td olarak devam etmek istediğini söylemiş. başkan gerçekten profesyonellere bırakmak istiyor ama malesef türkiye böyle isimler yok denecek kadar az.
Güzel hoşta kaç sene oldu halen daha

Bir de öyle birşeyi tercih etmiyordular şimdi o sisteme geçtiler

Ben illa SD gelsin demiyorum ama en azından adam akıllı bir atletik departman ile izleme departman oluşturulsun

Bazen güzel gidiyorlar ama öyle adamların peşinden gidiyorlar ki yani uymuyor :)

Bir de bir kaç tane genç getirseler di çok tatlı olurdu :)
futbol şubesi ile ilgili daha doğrusu sportif direktörlük ile isim aradıklarını ama kimsenin sadece bu yönde ilerlemek istemediğini başkan kendisi söyledi. her teklif ettiğimiz isim ilerde olursa td. lük yaparım demiş. başkan da böyle bir şey istemedikleri için şimdiye kadar anlaşamadıklarını ama arayışlarının sürdüğünü söyledi.

hatta tayfun korkuta teklif götürdüklerini ama o da td olarak devam etmek istediğini söylemiş. başkan gerçekten profesyonellere bırakmak istiyor ama malesef türkiye böyle isimler yok denecek kadar az.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Scout

Napoli 3.75'e kadar düşmüşse,Gökhan bizim icin Leicester'ı reddetmişse o transfer olur.Olmasa adam giderdi zaten EPL'ye.Ozan transferi de olmaz bu durumda.Ersan sakatlanmış,stoper almak şart oğlu şart.
Ersanın Çok Önemli Bir Seyi Yokmus , Hafif Bir Sakatlik
Pika Pika

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu sabahtan beri ersan öldü gibi muamele yapılıyor. Sakatlıktır bu 3 gün sonra geçer, 1 haftasonra döner. Sezon içinde 10 kere yaşıyorlar bunları. Sanırsım allah göstermesin çaprazları koptu aşil tendonu koptu, öyle bir muamele var.

Çevrimdışı talha

Yahu sabahtan beri ersan öldü gibi muamele yapılıyor. Sakatlıktır bu 3 gün sonra geçer, 1 haftasonra döner. Sezon içinde 10 kere yaşıyorlar bunları. Sanırsım allah göstermesin çaprazları koptu aşil tendonu koptu, öyle bir muamele var.
Ersanın oyun şekli sakat zaten kendisini geçtim o yüzden stoper elzem

Çevrimdışı Neo Nesil

Pektemek'in gidişi mi Ozan'ın gelişi mi daha çok sevindirecek sizi   :D

tabiki pektemeğin gidişi, ozan gelmese de olur

Çevrimiçi Necmi

Daha almaları gereken yol var

En önemlisi ise futbol şubesini inadına kendileri yönetmeye çalışıyor tamam transferler ile sen ilgilen ama kesinlikle bir komite kurulmalı

ama işte doğru kişiyi bulamıyorsan yanlış kişi başına çok iş açar
örnek Hurma ben yanlış kişiyle yürüyeceklerine hiç olmasın daha iyi diyenlerdenim ne zaman doğru ismi bulurlar
o zaman tamam dersin fener Aykutu getirdi daumun ayağını kaydırdı biz Önder beyi getirdik
biliçle sorun yaşadı kesinlikle getirdikleri kişinin hoca olmaması lazım yada artık hocalığı bırakmış bir duayen olmalı
yoksa hocayı rahat bırakmaz ve takımda iki başlılık olmaz ve bence Türkiyede öyle biri yok şimdi Şenol hocanın
üstüne Türkiyeden kimi getirebilirsin çok büyük bir isim olmalı ve öyle bir isim Türkiyede yok malesef

Çevrimdışı TALAT

Güzel hoşta kaç sene oldu halen daha

Bir de öyle birşeyi tercih etmiyordular şimdi o sisteme geçtiler

Ben illa SD gelsin demiyorum ama en azından adam akıllı bir atletik departman ile izleme departman oluşturulsun

Bazen güzel gidiyorlar ama öyle adamların peşinden gidiyorlar ki yani uymuyor :)

Bir de bir kaç tane genç getirseler di çok tatlı olurdu :)

benim tahminim bu dediğin şeyleri gelecek olan sd'ün yapmasını istiyorlar.

ama bulamadılar ve bu yüzden de sd olmasa da futbol şubesini şimdilik verebileceğin şenol hocaya verdiler. şenol hoca belki izleme komitesi atletik dp. ile ilgilenmiyor ama ümraniyede değişikliklerin çoğunu o istedi.

bnce bu kadar güzel şeyler yapan başkan bir şekilde o sistemi de takıma monte edecektir. ah biraz para bakımında rahatlasak çok işler ypacak gibime geliyor ama kısmet
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Ersanın Çok Önemli Bir Seyi Yokmus , Hafif Bir Sakatlik
yoo sakatlığı hiç yokmuş kendini yorgun hissetmiş dinlendirmişler

Çevrimdışı talha

Menajer kurtuluş yok onu herkes biliyor ama menajer Evde çok bağlı olmamak lazım yani mesela illa onun getirdiği oyuncuya yönetmekten ise ona oyuncuyu yöneltmek lazım mesela izleme komitesi diyecek Gremio da bir tane genç sol bek var yönetim diyecek ki ahmet buluta al bakalım olayı bitir komisyonu verelim

Ama bizde genelde abi elinde oyuncu ne var şeklinde gidiyor muş gibi geliyor :)

Çevrimdışı Çağrı

kesinlikle katılıyorum
burda menejerlere sallamanın gereği yok onlar futbolun bir parçası
amaçları oyuncu satmak tabiki her türlü yolu deneyecekler işte
burda menejerlerle iyi ilişki kurmanın avantajı ortaya çıkıyor.
oyuncunu iyi pazarlarsın ve sana defolu oyuncu kakalamazlar
Yani Önder beyin dediği gibi ben buraya menejer sokmam falanca filanca yapmamla olmuyor
futbol poliyannacılıkla yürümüyor böyle konuşursan eneramoyu sezeri değerinin üzerine atibayı dehlerler
iyi ilişkiler içinde olursan değerinin altında BA yı Gomezi alırsın ve ederinin üzerinde BA yı satarsın
5 e atıncı satarsın eminim oda menejer başarısıdır.
evet menejere kazandıracaksın ve dostane ilişkileride kuracaksın menfaatin burdan geçiyor
BA transferinde gelirkende giderkende menejerler kim bilir ne götürmüştür banane ben bana getirdiğine bakarım
arada zararda edebilirim ama bu işler totele bakar. @atalay  burda herkes diyorki herşey Beşiktaşın lehine
gelişsin yok öyle bir dünya önemli olan çoğunluğunda başarılı olmak

@Necmi abi arada Önder Özen'e değdirmeden geçmemişsin yine :D

Önder Özen menajerleri dışlamadı zaten transferde. Sadece yöneticiler ve futbolcular ile samimi olup kulübün transfer politikasını yönetmesine izin vermem dedi.

Ki doğrusu da budur. Hiçbir menajerin kulüp antrenman yaparken sahada yeri yoktur. Menajeri çim sahada gördüğü için delirmişti Önder Özen.

Çünkü şuan sportif direktör olmadığı için kabul et ya da etme transfer politikamızı hala menajerler yönetiyor. Ama yönetim tedbirli davrandığı için fazla kötü oyuncu satamıyorlar.

Bu sene de Tosic'i yedik mesela Ertan'dan.

Transfer politikanı scout ekibin sportif direktörün yoksa menajerler yürütür o zaman görmen gereken bir sürü oyuncuyu menajer fazla para kazanamayacak diye göremezsin Kaderabek gibi.

Çünkü kaderabek menajere 50.000 euro kazandırır Cavanda 150 bin kazandırır. Bknz. Ertan bey onu Trabzon'a fırlattı. Seneye bedvaya ayrılacak oradan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

@Necmi abi arada Önder Özen'e değdirmeden geçmemişsin yine :D

Önder Özen menajerleri dışlamadı zaten transferde. Sadece yöneticiler ve futbolcular ile samimi olup kulübün transfer politikasını yönetmesine izin vermem dedi.

Ki doğrusu da budur. Hiçbir menajerin kulüp antrenman yaparken sahada yeri yoktur. Menajeri çim sahada gördüğü için delirmişti Önder Özen.

Çünkü şuan sportif direktör olmadığı için kabul et ya da etme transfer politikamızı hala menajerler yönetiyor. Ama yönetim tedbirli davrandığı için fazla kötü oyuncu satamıyorlar.

Bu sene de Tosic'i yedik mesela Ertan'dan.

Transfer politikanı scout ekibin sportif direktörün yoksa menajerler yürütür o zaman görmen gereken bir sürü oyuncuyu menajer fazla para kazanamayacak diye göremezsin Kaderabek gibi.

Çünkü kaderabek menajere 50.000 euro kazandırır Cavanda 150 bin kazandırır. Bknz. Ertan bey onu Trabzon'a fırlattı. Seneye bedvaya ayrılacak oradan.

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

benim tahminim bu dediğin şeyleri gelecek olan sd'ün yapmasını istiyorlar.

ama bulamadılar ve bu yüzden de sd olmasa da futbol şubesini şimdilik verebileceğin şenol hocaya verdiler. şenol hoca belki izleme komitesi atletik dp. ile ilgilenmiyor ama ümraniyede değişikliklerin çoğunu o istedi.

bnce bu kadar güzel şeyler yapan başkan bir şekilde o sistemi de takıma monte edecektir. ah biraz para bakımında rahatlasak çok işler ypacak gibime geliyor ama kısmet
Bence atletik DPT ve adam akıllı izleme komitesi öyle Türklerden değil işin ehliyeti ile anlaşmalı yürütülen elzem ve her türlü kendini amorti edecek bir yapılanma

Fikret beyden olmuyor zorlamamak lazım e

@Necmi abi zaten ben oraya illa SD gelsin demiyorum zaten yani birinin gelmesine de gerek yok gerekli görevler profosyonel ekiplere bırakılsa yeter

Çevrimdışı kralkartal

Pektemek gitmis mi?

Çevrimdışı TALAT

Bence atletik DPT ve adam akıllı izleme komitesi öyle Türklerden değil işin ehliyeti ile anlaşmalı yürütülen elzem ve her türlü kendini amorti edecek bir yapılanma

Fikret beyden olmuyor zorlamamak lazım e

@Necmi abi zaten ben oraya illa SD gelsin demiyorum zaten yani birinin gelmesine de gerek yok gerekli görevler profosyonel ekiplere bırakılsa yeter

ee o dediklerini kim kurcak. hem yöneticiler karışmasın diyorsun hemde takımın geleceğini emanet edeciğin adamları yöneticiler seçsin diyorsun.

bir takım kuracaksan önce o takımın liderini bulursun o da takımı bir araya getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Algıda kaybediyoruz senelerdir.

Alper transferi olacak gs fb çekişiyor. O parlıyor, Yine bunlar bu parlıyor yine bunlar. Sonra ağlıyoruz tvlerde gazetelerde bizden hiç bahsedilmiyor diye. Şampiyon olamıyorsun, kupa alamıyorsun, başarın yok, seni niye konuşsun adamlar? Ligin parlayan yıldızını alırsan kırarsın bu algıyı, bunu 1 kere de değil, sürekli tekrarlar hale gelmek lazım.

Bayern i alalım göz önüne. Bu adamların ekonomisi ben bildim bileli almanyanın hatta dünyanın en iyisi.

13-14 sezonunda götzeyi almışlar 37 ye. Kimden? Bayernden.. Direkt Darbe. direkt mesaj. Adam geldiğinden beri yedek

Mario gomezi almış 30 a
Neuer i almış 30 a
Luiz gustavoyu almış 17 e
Klose 15
jansen 14

Kısa keseceğim.

Bu yukarda saymış olduğum transferlerin hiç birinin gerçek değeri orada olan rakamlar değildir. Neuer Bayernde aştı kendisini, şimdi belki daha pahalı ama o gün için rekor sayılabilir ücretti.

Velhasıl kelam, bayern bu adamları yurtdışından da gidip alabilirdi. Bizler gibi anadolu topçusu dememiş bak en iyileri almış yüksek yüksek paralar vererek. Adamların amacı zaten buranın patronu benim mesajı.

Bizde yok ozan pahalı yok ozan için o kadar verilir mi diyip duralım..

Ozanı 5 e alırsın 5 e satarsın en kötü ama Tüm kuluplerin istediği adamı kadrona katmanın sana katma değeri o 5 milyondan çok daha fazladır.

"13-14 sezonunda götzeyi almışlar 37 ye. Kimden? Bayernden ":D

alper'e teklif varmı? yok

caner'e teklif var mı? yok

gökhan gönül'e teklif var mı? yok

orası almanya, orda adam gibi altyapı ve eğitim verilior.

birkere götzeyi alperle falan kıyaslamak büyük hata... :D

almanların altyapısı, şöyle diyelim avrupa altyapısı ve eğitimi bizde olsa hadi neyse ozanı alalım derdim de.

arkadaş fiziksiz ve güçsüz adamı avrupa maçlarında, derbilerde falan ezerler... özellikle avrupada ozanı şamarlarlar...

tamam genç falan alınsın falan ama yedek alınsın, ozanın yanına  aqulianinin alınması taraftarıyım...

senin mantığınla yola çıkarsak necip de genç, parlaması an meselesi, o zaman onu da oynatsın. böyle saçmalık varmı?

ozan gibi tecrübesizleri de aqulianinin yokluğunda oynatırsın...

Çevrimdışı Deniz

Ntvspor u izliyorum.

Podolski yi konusurlarken lige damga vurabilecek isimlere geldi laf.podolski bunu basarabilir mi diye yorumlar geldi.

Metin tekin favorisinin rvp oldugunu ,m.demirkol nani oldugunu soyledi.podolski de yapabilir dediler.3 une cok iyi transfer dediler.

Bunlar konusularken yaklasik 6-7 dk boyunca Mario gomez in adini zikreden olmadi.ne guzel algi operasyonu yapiliyor boyle.

O lafini ettikleri nani ve podolskiyi teraziye bir arada koysan mario gomezi hareket dahi ettiremez ama adını bile gecirdikleri yok.niyet meselesi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

almanların altyapısı, şöyle diyelim avrupa altyapısı ve eğitimi bizde olsa hadi neyse ozanı alalım derdim de.

arkadaş fiziksiz ve güçsüz adamı avrupa maçlarında, derbilerde falan ezerler... özellikle avrupada ozanı şamarlarlar...

tamam genç falan alınsın falan ama yedek alınsın, önemli maçlarda aqulianinin alınması taraftarıyım...

senin mantığınla yola çıkarsak necip de genç, parlaması an meselesi, o zaman onu da oynatsın. böyle saçmalık varmı?

ozana teknik yok dikine oynayamıyor falan dersen eyw senin görüşün derim de fizik yok derbilerde falan ezerler dersen adamı hiç izlemediğini düşünürüm

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Neo nesil

İsmin ne bilmiyorum ama konuları ya hiç anlamıyorsun yada çok yanlış anlıyorsun. Ortası da yok.

Çevrimdışı Çağrı

tamam genç falan alınsın falan ama yedek alınsın, ozanın yanına  aqulianinin alınması taraftarıyım...

ozan gibi tecrübesizleri de aqulianinin yokluğunda oynatırsın...

11 satır yazı okudum cevap vermişsin lakin bence Armağan'ın yazdığı her şeyi baştan aşağı yanlış anlamışsın :D

Ben tekrar oku derim hiç bağlantılı olmayan cevaplar ve vurgu yaptığı konuya tam katılmasam da sen vurgu yaptığı yeri de yanlış anlamışsın :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

ee o dediklerini kim kurcak. hem yöneticiler karışmasın diyorsun hemde takımın geleceğini emanet edeciğin adamları yöneticiler seçsin diyorsun.

bir takım kuracaksan önce o takımın liderini bulursun o da takımı bir araya getirir.
Ya demek istediğim illa SD işini karıştırmak istemiyorlar ise yönetim birini getirsin departman ları kursun

Tamam dediğin doğru SD bu konuda kritik rol oynuyor ama illa SD ile de yürümen gerekmiyor onu diyorum

Yönetim içimde bir komisyon kurulup gerekli plan ve program sayesinde de kurulabilir

Sonuçta böyle işlerde danışmanlık görevi gören kurumlar var

Çevrimdışı Deniz

ayrıca şunu unutmamak lazım son yıllarda özellikle çok iyi bir algı oluşturduk

genç bir oyuncu hiç tartışmasız beşiktaşı tercih eder eğer vizyonu yüksekse

menejerlerin yapması gereken en önemli şey kariyer planlaması ki ahmet bulutun arda da bunu yaptığını görüyoruz 28 yaşında bir transfer yapacağım diyordu en başından beri ve yaptı

türk 20 yaşında birinin kariyer planlamasının en iyi başlangıcı tartışmasız beşiktaştır 2 yıl bizde oynaması ona çok şey katacaktır özellikle mental anlamda

ki bizim bir diğer farklılığımız ise asla oyuncuyu satmayacağız diye komplekse girmiyoruz artık dersimizi aldık gelen oyuncu biliyor ki 2 sene sonra avrupaya gitmek isterse kulüp sorun çıkarmayacak
Aynen öyle hocam milletteki algimiz genclere sans veren ,guvenen takim algisi.

Fenerde de tam tersi var sener bile giderken "acaba" diye cok düşündü..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

Ntvspor u izliyorum.

Podolski yi konusurlarken lige damga vurabilecek isimlere geldi laf.podolski bunu basarabilir mi diye yorumlar geldi.

Metin tekin favorisinin rvp oldugunu ,m.demirkol nani oldugunu soyledi.podolski de yapabilir dediler.3 une cok iyi transfer dediler.

Bunlar konusularken yaklasik 6-7 dk boyunca Mario gomez in adini zikreden olmadi.ne guzel algi operasyonu yapiliyor boyle.

O lafini ettikleri nani ve podolskiyi teraziye bir arada koysan mario gomezi hareket dahi ettiremez ama adını bile gecirdikleri yok.niyet meselesi.

demba bayı 1 dk bile konuşmadılar hocam...

ayrıca en komiği: vitor pereira'yı saatlerce konuştular

deng dengeoğlunu (hamza) yı konuştular.

Şenol Güneş'i hiç konuşmadılar...
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 01:38:26 Çağrı ]

Çevrimdışı Çağrı

Ntvspor u izliyorum.

Sıkıntı yok geçen sezon da böyleydi.

10. haftadan 30. haftaya kadar hep biz konuşulduk. Yine aynısı olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli