2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12944777 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Ozan Tufan Hayırlı olsun.

Yalanlandığına göre  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı canU

1 Futbolcu 100.000
2 Futbolcu 200.000
3 Futbolcu 300.000
4 Futbolcu 500.000
5 Futbolcu 700.000
6 Futbolcu 900.000
7 Futbolcu 1.200.000
8 Futbolcu 1.500.000
9 Futbolcu 2.000.000
10 Futbolcu 2.750.000
11 Futbolcu 3.500.000
12 Futbolcu 4.250.000
13 Futbolcu 5.000.000
14 Futbolcu 6.000.000

Fener yabancı sayısını çoşturunca sevgili "fenerasyon" bunları %50 indirdi...

Çevrimdışı Bertug

Necip'in 900 k, Pektemek'in 1.6m, Cenk'in 900k alabileceği başka bir kulüp var mıdır acaba dünya üzerinde.

Çevrimdışı Jukebox

Milliyet ve Fanatik gazetelerinde çeşitli başlıklarla, ayrıca bazı yayın organlarında da birbirinden farklı iddialarla ortaya atılan, Bursaspor Kulübü futbolcusu Ozan Tufan ile ilgili transfer haberleri bizleri de şaşırtmaktadır.

Kulübümüzün, Ozan Tufan’ı transfer edebilmek için çok sayıda futbolcumuzu ve hatırı sayılır bir ücreti gözden çıkardığına yönelik haber ve yorumların birçoğu, günümüz futbol gerçekleri ile bağdaşmamaktadır.

Yeni sezona yoğun tempoda hazırlanan Futbol Takımımızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkileyen bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtir, kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

@atalay Gameiro bize lazım olan tipe uygun mu sence?

@talha Profil açısında kısmen olur da; maliyeti açısından mümkün değil. 7,5'a almışlar; bu sezon 17 gol atmış.

Defalarca yazdığım Paolo Guerrero aradığımız isimdi. Bedavaya gitti, yanılmıyorsam.

Wissam Ben Yedder, Fredy Montero hatta Cerci gibi oyucular uygundur.

*Montero, zor ihtimal.   

Çevrimdışı canU

Mecburi bir yalanlama gibi duruyor. Sonuçta taks olmazsa elde kalacak topçuların moralini de düşünmek zorundayız. Bakalım.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yurt içi transferlerde bizde oynayamayacak olan oyuncularımız diğer takıma teklif edildiğinde bu oyuncularımız olduklarından fazla değersiz gösteriliyor.
Yurt dışından bir futbolcunun adı geçtiğinde ise " oooo chelsea da oynamış, vavvv bayern geçmişi var " denilerek sırf bu nedenle o futbolcu yüceltiliyor.
Beşiktaş'ta en az bir yıl oynamış oyuncunun Anadolu takımlarındaki değeri büyüktür. Orada düzenli oynadıklarında bu takımlara büyük katkılar vereceklerdir. Hatta ve hatta bu futbolcularımız jübile yaptıktan sonra teknik adamlık kariyeri bile üst seviyelerde olacaktır. Beşiktaş gibi bir camianın havasını solumak bile yeterli referansları olacaktır. Ve nereye giderlerse gitsinler en az beş sene süper ligin topçusu olacaklardır.
Takımda daha iyisi varsa elbette kadro şişkinliği açısından gönderilmeleri gereklidir ama bu değersiz oldukları anlamına gelmez
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi MUSTAFA_

Milliyet ve Fanatik gazetelerinde çeşitli başlıklarla, ayrıca bazı yayın organlarında da birbirinden farklı iddialarla ortaya atılan, Bursaspor Kulübü futbolcusu Ozan Tufan ile ilgili transfer haberleri bizleri de şaşırtmaktadır.

Kulübümüzün, Ozan Tufan’ı transfer edebilmek için çok sayıda futbolcumuzu ve hatırı sayılır bir ücreti gözden çıkardığına yönelik haber ve yorumların birçoğu, günümüz futbol gerçekleri ile bağdaşmamaktadır.

Yeni sezona yoğun tempoda hazırlanan Futbol Takımımızın moral ve motivasyonunu olumsuz yönde etkileyen bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtir, kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK
Bu oyuncuların moralini bozmak için yapılmış bir hareket gibi görünüyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

Ozan Tufan yalanlaması; yalan.

Teklif ettik daha da ederiz...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

H.olsun Ozan bence yalanladıgımıza göre :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Foruma ciddi olarak bir sorum olacak.
Ertuğrul sağlam ciddi forvet sıkıntımız var demiş. Anladığım kadarı ile tek forvet te yetmeyecek. Siz onun yerinde olsanız Pektemek'i istermisiniz, istemezmisiniz ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

@talha Profil açısında kısmen olur da; maliyeti açısından mümkün değil. 7,5'a almışlar; bu sezon 17 gol atmış.

Defalarca yazdığım Paolo Guerrero aradığımız isimdi. Bedavaya gitti, yanılmıyorsam.

Wissam Ben Yedder, Fredy Montero hatta Cerci gibi oyucular uygundur.

*Montero, zor ihtimal.   

Zaten vermezlerde nasıl bir tip lazım ona göre sordum. Aynı şekilde en uygun isim Guerrero idi. Güya Şili'ye adam göndermişlerdi maçı izlesinler diye Messi'yi izleyip geldiler sanırım. Şu adamı görmemek saçmalık resmen.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Ozan Tufan haberini yalanlamıyorlar aslında.Bu kadar futbolcu önermedik daha az önerdik diyor bizimkiler  :).Cenk Tosun Ve Kerim Frei nin morali bozulmasın diye yapılan bir açıklamaya benziyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Viviano

Foruma ciddi olarak bir sorum olacak.
Ertuğrul sağlam ciddi forvet sıkıntımız var demiş. Anladığım kadarı ile tek forvet te yetmeyecek. Siz onun yerinde olsanız Pektemek'i istermisiniz, istemezmisiniz ?
Pektemek, Beşiktaş kalibresinde bir futbolcu olmadığı için eleştiriliyor zaten. Bursa'ya cuk diye oturur ve bence Ertuğrul Sağlam da bunun farkındadır. Ben isterim.

Çevrimdışı talha

Ozan Tufan haberini yalanlamıyorlar aslında.Bu kadar futbolcu önermedik daha az önerdik diyor bizimkiler  :).Cenk Tosun Ve Kerim Frei nin morali bozulmasın diye yapılan bir açıklamaya benziyor..

Cenk'i mi teklif ettik ki moralleri bozulsun. Onlar istedi Kerim ve Cenk'i bizimkiler reddetti tabi ki. Fanatik öyle ir haber mi yapmış?

Çevrimdışı doganay

Aciklamayi okudum Ozan Tufan'in transfer edilmek istenmesi yalanlanmamis ki zaten.
Bir suru adam ve para teklif ettigimiz yalanlanmis.
Yani biz alirsak makul bir ucrete alacagiz demek.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aciklamayi okudum Ozan Tufan'in transfer edilmek istenmesi yalanlanmamis ki zaten.

Makul bir ücret olacağını sanmıyorum. Beşiktaş sanırım Bursa nın baş düşmanı şu anda. Başlı başına Ozan'ı Beşiktaş'a vermek taraftarları açısından handikap. Hele bir de takasa verdiğimiz futbolcular Bursa'ya uyum sağlamazsa o zaman görün kopacak gürültüyü. Bazı futbolcularımızı gönderip maliyetlerinden kurtulma derdinde olduğumuzu sağır sultan bile duydu herkes biliyor. Ozan derseniz ; Beşiktaş konusunda ağırlığını koyacağını hiç sanmıyorum, en iyi parayı verene gider o. Tek ümitli olduğum konu menajerinin Ahmet Bulut olması  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Zaten niye her yazılan habere inanılıyor ki üstelik Türk basınına.

Ozan'a 6 milyonda vermezler; Cenk'i de.

Ahmet Bulut o işi bir şekilde halledecek.

Çevrimdışı talha

Zaten niye her yazılan habere inanılıyor ki üstelik Türk basınına.

Ozan'a 6 milyonda vermezler; Cenk'i de.

Ahmet Bulut o işi bir şekilde halledecek.

Sana söyleyeyim Necip+Pektemek+ 2M

Çevrimdışı capo di capi

Bu akşam hazırlık maçımız var mı?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı mehmetthedum

Gökhan töre kasığinda çekme olduğu için şut çalısmasından müsaadesini istemiş ve sahadan çıkmış,

Af edersiniz güntekin'in kanalı : idmanda tartışma-gerginlik töre şut çalışmasına alınmayınca şenol güneşle tartışıp idmanı terketti diye haber yapıyor.

Sevgili başkanım, transfer muhabbeti iyi hoş, spor, kardeşlik, goy goy falan iyi ama, şu ntvspor muhabirini kampa ve toplantılara almamanız ve haberi doğrulatmadan yayınlayan editöre tazminat davası açmanız mümkün mü acaba?????????????

@Hasan Tahsin abi, son derece haklısın. Benzer bir kaygıyla pazarlama üzerinden yaklaşarak ben de yazmıştım. Kamuoyu önünde bu tür kötülemelerle iyi yapmıyoruz, ki zaten eleştirirken kibarca ve incitmeden yapmak yiğitin şanındandır.

---------------

Bursanın hem santrafora hem de forvete ihtiyacı var. Son bir gayretle ndoye filan alınabilecekse, hem ömer hem pektemek ve ozanın yerine de necip verilerek 3 oyuncu takası ile iş bitebilir. Adamların zaten sol beke ihtiyacı yok.

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 17:57:51 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

Sana söyleyeyim Necip+Pektemek+ 2M

O kadar da değil.

Bu Mario Gomez transferinden daha büyük bir başarı olur.  :D

Çevrimdışı Türkay

Ahmet Bulut gelsin Ertan Göksu gitsin  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı WoodGryn

Ozan işi zor
İnler hafta içinde bitebilir Aquilani de gelebilir.