2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12939949 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

dostum pas metrajı demişssin ama bari ersan için deme bunu. adam ne uzun top yapabiliyor ne de kısa pas.
pas metrajından anladığım doğru ise :D

Tamam işte onu diyorum.

Ersan'ın yerine alıyoruz; Ersan'dan çok fark yaratacak boyutta iyi olmadığını söylüyorum.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

klasik Türk stoperidir serdar aziz. Pozisyon almayı bilmez, konsantrasyon sorunu vardır, oyun kurma vasat altı, öfke kontrolü ve stres yönetimi çok kötüdür,saçma sapan fauller yapar.  Yabancı sınırı yokken gidip serdar la falan ugrasilmaz. Ha mustafa pektemek elden çıkacaksa serdara bile razı oluyor insan o ayrı :)

Çevrimdışı can1903

Bu arada 200 milyon gelir hiçbir şey değil.

Seneye stadyum ve 2.5 katına çıkan yayın gelirleri ile yıllık geliri 450 milyonu geçecek Beşiktaş'ın.

Asıl rahatlama 2017-18 sezonunda olacak ve FFP'den de kurtulacağımız için rahat hareket edebileceğiz.
Yavaş yavaş büyüyoruz..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Tamam işte onu diyorum.

Ersan'ın yerine alıyoruz; Ersan'dan çok fark yaratacak boyutta iyi olmadığını söylüyorum.
Kesinlikle sadece hızlı diye almamak lazım bize hızlı komple stoper lazım olabiliyorsa olsun olmasa da yapacak birşey yok Ersan ın satılması bu konuda çok önemli idi ama artık yapacak birşey yok

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi LORDBJK

Bu arada 200 milyon gelir hiçbir şey değil.

Seneye stadyum ve 2.5 katına çıkan yayın gelirleri ile yıllık geliri 450 milyonu geçecek Beşiktaş'ın.

Asıl rahatlama 2017-18 sezonunda olacak ve FFP'den de kurtulacağımız için rahat hareket edebileceğiz.

Arkadaşlar benim bildiğim bu gelir sadece Borsaya kote olan Futbol A.Ş.nin geliri. Yani bu gelirde Fulya ,Beşiktaş'taki plaza ve Akaryakıt istasyonu yok onların geliri derneğe bağlı. Yıllık 15 milyon $'da onlara dersek aslında yılık gelirimiz 260-270 milyon civarında.Başkan böyle devam ederse 3 yıl içinde Tek büyük biz kalırız arkadaşlar demedi demeyin. :halay:

Yalnız biraz destek lütfen arkadaşlar hala vodafone karakartal'da istediğimiz sayılara ulaşamadık inanın fenerin 1 milyon üye projesinden daha iyi proje, ayda 1 lira kimseye dokunmaz ama 35 milyonluk operatörde 1 milyon beşiktaşlı abone çıkmıyor. :bawling: Lütfen arkadaşlarımızı ve çevremizi zorlayıp üye yapalım.

Çevrimdışı Ersoy

Mario Gomez basın toplantısı var.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Gomez'in basın toplantısı var.

Aspor'dan izleyebilirsiniz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi mayguntr

Şu an antreman yaptığımız yerin zemininden tırsan bir ben mi varım ? Koskaca külüp gidip o berbat zeminde mi antreman yapıyor ? Seneye gitsinler ABD,Çin falan valla bu ne Almanya , Avustralya başka yer mi yok

Çevrimdışı genki1914

Şu an antreman yaptığımız yerin zemininden tırsan bir ben mi varım ? Koskaca külüp gidip o berbat zeminde mi antreman yapıyor ? Seneye gitsinler ABD,Çin falan valla bu ne Almanya , Avustralya başka yer mi yok
Kesinlikle bencede rezil gibi zemin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı TALAT

abd'deki antrenman sahalarını bilmem de oynanan sahalar daha da berbat. resmen kumda falan oynuyorsun
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Arkadaşlar benim bildiğim bu gelir sadece Borsaya kote olan Futbol A.Ş.nin geliri. Yani bu gelirde Fulya ,Beşiktaş'taki plaza ve Akaryakıt istasyonu yok onların geliri derneğe bağlı. Yıllık 15 milyon $'da onlara dersek aslında yılık gelirimiz 260-270 milyon civarında.Başkan böyle devam ederse 3 yıl içinde Tek büyük biz kalırız arkadaşlar demedi demeyin. :halay:

Yalnız biraz destek lütfen arkadaşlar hala vodafone karakartal'da istediğimiz sayılara ulaşamadık inanın fenerin 1 milyon üye projesinden daha iyi proje, ayda 1 lira kimseye dokunmaz ama 35 milyonluk operatörde 1 milyon beşiktaşlı abone çıkmıyor. :bawling: Lütfen arkadaşlarımızı ve çevremizi zorlayıp üye yapalım.

muhtemelen öyle çünkü tabloda kira geliri 1m tl gibi küçük bir rakamdı.

Çevrimdışı can1903

Mario Gomez geldiği gibi şampiyonluktan bahsediyor.

Quarsema & Gomez şu ana kadar şampiyonluktan bahseden topçular
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Ersoy

Adam tam winner.2-3 gol az atayım takım şampiyon olsun. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

http://www.milliyet.com.tr/onur-kivrak-a-iki-sok-birden--trabzonspor-2095845-skorerhaber/
Eğer Böyle Bir Şey Olursa Onur Adım Adım Besiktasa

trabzon çöktü. erkanla cardozo da kavga etmiş. erkana kulüp bul denmiş cardozo da ayrılmak istiyormuş.

Çevrimdışı WoodGryn

trabzon çöktü. erkanla cardozo da kavga etmiş. erkana kulüp bul denmiş cardozo da ayrılmak istiyormuş.
Trabzondaki bu karışıklıktan faydalanıp Onuru kadromuza katmamız gerekiyor.

Çevrimdışı Scout

Çok Kötü Bir Sezon Geçirecekler.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 15:24:25 Tolga ]
Pika Pika

Çevrimdışı can1903

Frei out Erkan Zengin in.

Çevrimdışı TALAT

erkanın alınmasına kesinlikle karşıyım. bize öyle topçu lazım değil

Çevrimdışı talha

Erkan kim ki kadroya alayım

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Çok Kötü Bir Sezon Geçirecekler.
Hamsiler-fener-Cincon gibi yakıştırmaları biz burada kullanmayız @Scout

Bir daha bu tarz bir tabir kullanmazsan sevinirim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

De Marke ‏@demarkesports 25 dk.25 dakika önce

Trabzonspor'da Oscar Cardozo ve Erkan Zengin kavga etti. Kavga sonrası Erkan Zengin'e kendisine kulüp bulması söylendi. (NTV Spor)

Bir kulüp nasıl yerle bir edilir temalı ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WoodGryn

Ts iyice karıştı
Hacıosmanoğlu en kıza zamanda taraftar tarafından istifaya davet edilecektir
Bu karışıklıktan Faydalanıp onurla görüşme yapmamız gerek ve onura kendisini beşiktaşlı yapan imzayıda attırmamız şart  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Erkan zengini mi alsak :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba