2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940030 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Onur Kıvrak'a iki şok birden! Hacıosmanoğlu...
Trabzonspor'da kaptan Onur’un özür dilemesine rağmen kriz hala aşılamadı. Başkan Hacıosmanoğlu’nun, kaptan Onur’un gönderilmesine karar verdiği öne sürüldü. Hatta Hacıosmanoğlu’nun, Trabzon’a dönmesi halinde Onur’a ağır bir ceza verilmesini sağlayacağı, hatta başarılı eldivenin kaptanlık pazubandının elinden alınma olasılığının da olduğu vurgulandı.
DHA

Çevrimdışı can1903

Erkan zengini mi alsak :D
Kerimi bursaya vereceksek alalım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı genki1914

http://m.ntvspor.net/haber/haber-t/135533/gunes--tore-gerginligi her sey yolunda gidince basladilar haberlere

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimiçi Necmi

Erkan zengini mi alsak :D
neden milletin sorunlarınımı alalım sezerden akıllanmadıkmı
trabzona hayrı olmayanın bizede olmaz kardeşim takım arkadaşıyla
kavga edebilecek zihniyette olan oyuncuyu tutmayacaksında almayacaksında.
Onura hayır demem belliki istenmiyor ve üstüne oyun oynanıyor. Şoto istemiyor
Hurma istemiyor Başkan istemiyor artık onurdan trabzona hayır gelmez. Bu üç isim
gitse bile onur Trabzon için bitti. armut pişmiş ağzımızı açıp beklememiz lazım :D
Trabzonda oyuncular fena gruplaşmış ciddi bir temizlik yapmadan takımı toparlayamazlar.
Yönetim ve teknik kadro değişikliği bu işi çözmez aksine grupları dahada güçlendirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

http://m.ntvspor.net/haber/haber-t/135533/gunes--tore-gerginligi her sey yolunda gidince basladilar haberlere

Ya sövecem kendimi zor tutuyorum.

Ulan haberin başlığı Güneş-Töre gerginliği yazmışsınız.

Olay ne? Töre şut çalışmasına dahil edilmeyince kenara gidip yeleğini yere bırakmış be haysiyetsizler bunun neresi gerginlik!  :s20: :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Onur Kıvrak'a iki şok birden! Hacıosmanoğlu...
Trabzonspor'da kaptan Onur’un özür dilemesine rağmen kriz hala aşılamadı. Başkan Hacıosmanoğlu’nun, kaptan Onur’un gönderilmesine karar verdiği öne sürüldü. Hatta Hacıosmanoğlu’nun, Trabzon’a dönmesi halinde Onur’a ağır bir ceza verilmesini sağlayacağı, hatta başarılı eldivenin kaptanlık pazubandının elinden alınma olasılığının da olduğu vurgulandı.
DHA

Ağabey Onur'un açıklaması iyice okunursa özür filan dilediği yok. Bir olay oldu ve maalesef haklı bile olsam bu olayın tarafı olarak yer aldığım için Trabzon camiası ve kamuoyundan özür dilerim diyor. Ne İHO ne Şota ne de Hurma'nın adı bile geçmemiş. Bence Onur Trabzon'dan ayrılmayı kafaya koymuş ve bir bahane yaratmış. Bu saatten sonra da Onur'u kimse tutmaz , tutamaz.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı genki1914

Ya sövecem kendimi zor tutuyorum.

Ulan haberin başlığı Güneş-Töre gerginliği yazmışsınız.

Olay ne? Töre şut çalışmasına dahil edilmeyince kenara gidip yeleğini yere bırakmış be haysiyetsizler bunun neresi gerginlik!  :s20: :s20:
art niyet başka  bir sey degil bu

Guti14

Çevrimdışı Tolga

Ahmet Nur Çebi, Onur için ufaktan ufaktan girişimlere başlasa iyi olur sanki :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kralkartal

Hurma istemiyor Başkan istemiyor artık onurdan trabzona hayır gelmez. Bu üç isim
gitse bile onur Trabzon için bitti. armut pişmiş ağzımızı açıp beklememiz lazım :D
Trabzonda oyuncular fena gruplaşmış ciddi bir temizlik yapmadan takımı toparlayamazlar.
Yönetim ve teknik kadro değişikliği bu işi çözmez aksine grupları dahada güçlendirir.
Nasilyaa su an yapilanlarin alayini haketmistir onur olayin neden kaynaklandigini iyi arastir gorursun abi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Nasilyaa su an yapilanlarin alayini haketmistir onur olayin neden kaynaklandigini iyi arastir gorursun abi.

Sen araştırmışsın sanırım. Yazsan da biz de öğrensek  :) En azından kendi bilgilerimiz mi yoksa seninkiler mi doğru kıyas yapabiliriz  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

http://www.transfermarkt.com.tr/ron-robert-zieler/profil/spieler/21327

Zieler de iyi kalecilerden biri mesela.

Forvet alman kaleci Alman güzel olurdu.

Ama bonservisini çıkarmak zor.

bastır abicim :D zieler diye diye bir hal oldum.

Çevrimiçi Necmi

sığ düşünme bu olay sadece bu değildir. hiç kimse bir araba yüzünden bu olayı bu noktaya getirmez
demekki onur istenmiyor ve bu fırsatı değerlendirdiler iki türlüde avantaj hem burun sürtmek için hemde
sırtlarında kambur olduğu için ben onur haklı haksız demiyorum detayları bilmiyoruz öyle sakat olduğu dönemde
maç başılarını bile almışsa tolga nın gitmesini fırsat bilip hemen başkanın yanında soluğu almış ve zam istemişse
zaten burda kusurun kimde olduğu belli ama sorun olayı Trabzon yönetiminin çözmek yerine onurun üstünü çizmiş olmaları.
bu sorun demekki iki yıldır devam ediyor ve sonunda ipini çektiler. Benim orda anlatmak istediğim bir oyuncunun yönetimle
sıkıntısı olması alınmaması için bir neden olmaz ama oyuncu takım içersinde sorunluysa o oyuncu alınmaz geçimsiz
oyuncu her yerde geçimsizdir kaldıki trabzonla Beşiktaş bir değil Beşiktaş daha stresli bir takımdır. Sorunlu oyuncular
daha fazla sıkıntı çıkartır.

Çevrimdışı WoodGryn

Harika transferler yaptık ve yeni oyuncular takıma okadar güzel adapte oldular ki her antremanlarında bir neşe bir sevinç bir mutluluk bir aile ortamı var
Buda basının oldukça zoruna gitmiş kıskançlık krizine girmekten kendilerini alamamışlardır.

Çevrimdışı Fatih_

Takimimiz cok yumusak, orta saha tercihi yirtici, patlama ozelligi olan, gerektiginde gole giden adami indiricek, sari karttan cekinmiycek, hakemi etkisi altina alabilecek bir ortaorta saha lazim.

Çevrimdışı talha

Harika transferler yaptık ve yeni oyuncular takıma okadar güzel adapte oldular ki her antremanlarında bir neşe bir sevinç bir mutluluk bir aile ortamı var
Buda basının oldukça zoruna gitmiş kıskançlık krizine girmekten kendilerini alamamışlardır.

Olay o kadar tekdüze yaklaşmayın. Arada olur öyle gerginlikle olması hayırlıdır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Töre ile Şenol güneş tartışmış..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Takimimiz cok yumusak, orta saha tercihi yirtici, patlama ozelligi olan, gerektiginde gole giden adami indiricek, sari karttan cekinmiycek, hakemi etkisi altina alabilecek bir ortaorta saha lazim.
inler
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Erkan işinde şaka yaptım abi  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WoodGryn

Basın renkli olduğu için asla kaçırmaz böyle haberleri.

Çevrimdışı talha

Töre ile Şenol güneş tartışmış..

Tartışma yko Gökhan şut çekmek istemiş Şenol hocada izin vermeyince otobüse geçmiş.

Şu kamp yerlerini kim belirliyor bilmiyorum ama acilen değiştirilmeli eleman. Geçen senede aynı terane yaşandı. Beceremiyorsalar yerlerini başkalarına devretsinler. Zemine bak.  :s20:

Çevrimdışı Deniz

Basına açık antrenman bu ben yalan haber olduğunu düşünmüyorum..(abartılmış olması muhtemel)

Çevrimdışı can1903

Basına açık antrenman bu ben yalan haber olduğunu düşünmüyorum..(abartılmış olması muhtemel)
Gökhan Töre şut atmak istemiş Güneş hayır demiş. Bu kadar otobüse geç demiş yani. Töre'nin ağrıları var çünkü

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi 2 dk.2 dakika önce

TRANSFER - İki sezon önce Roma'nın €17M'a Southampton'a sattığı Dani Osvaldo bedelsiz olarak Porto'da.
Dani Osvaldo, Porto'dan yıllık €2M alacak.

Porto bu işi biliyor  :)

Çevrimdışı talha

Tribun Dergi ‏@tribundergi 2 dk.2 dakika önce

TRANSFER - İki sezon önce Roma'nın €17M'a Southampton'a sattığı Dani Osvaldo bedelsiz olarak Porto'da.
Dani Osvaldo, Porto'dan yıllık €2M alacak.

Porto bu işi biliyor  :)

Seneye bize satmasınlar da.  :kop: