Nasilyaa su an yapilanlarin alayini haketmistir onur olayin neden kaynaklandigini iyi arastir gorursun abi.
sığ düşünme bu olay sadece bu değildir. hiç kimse bir araba yüzünden bu olayı bu noktaya getirmez
demekki onur istenmiyor ve bu fırsatı değerlendirdiler iki türlüde avantaj hem burun sürtmek için hemde
sırtlarında kambur olduğu için ben onur haklı haksız demiyorum detayları bilmiyoruz öyle sakat olduğu dönemde
maç başılarını bile almışsa tolga nın gitmesini fırsat bilip hemen başkanın yanında soluğu almış ve zam istemişse
zaten burda kusurun kimde olduğu belli ama sorun olayı Trabzon yönetiminin çözmek yerine onurun üstünü çizmiş olmaları.
bu sorun demekki iki yıldır devam ediyor ve sonunda ipini çektiler. Benim orda anlatmak istediğim bir oyuncunun yönetimle
sıkıntısı olması alınmaması için bir neden olmaz ama oyuncu takım içersinde sorunluysa o oyuncu alınmaz geçimsiz
oyuncu her yerde geçimsizdir kaldıki trabzonla Beşiktaş bir değil Beşiktaş daha stresli bir takımdır. Sorunlu oyuncular
daha fazla sıkıntı çıkartır.