2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936806 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Genelde Gökhan İnler mi,Ozan Tufan mı? Kıyaslaması var.Ben bu iki oyuncuyu birbirlerinden farklı değerlendiriyorum.İnler'i daha çok 8 numara düşünürken,Ozan Tufan'ı 6 numara olarak düşünüyorum.Ozan Tufan'ı farklı kılan Jose(10)+Belluschi(8)+Ozan (6)orta sahasında 6 numara olarak 6 tane dikine asist yapabilmesi,en çok isabetli pas yapabilen ve top çalan oyuncu olması.6 numara ipozisyonundaki bir oyuncu için iyi denilebilecek asist+gol istatistiğine sahip.Ayrıca şutuda var.20 yaşında,A milli,dahada üstüne koyabilecek,Şenol hocamızın tanıdığı bir oyuncu olarak isabetli bir transfer  olur.Gökhan İnler ise benim gözümde yüksek pas yüzdesi,oyunu bir anda ters kanada çevirebilen,ikili mücadelelerde yıkılmayan,çok iyi şutu olan,tecrübesiyle oyunun hızını ayarlayabilecek çok iyi bir 8 numara.Umarım maddi imkanlar el verirde her ikisinide alabiliriz.Ozan Tufan(Atiba+Veli)+Gökhan İnler(Tolgay+Oğuzhan)+Sosa👍🏻👍🏻👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı WoodGryn

Sevgili arkadaşlar
Sürekli takipteyim. Dayanamadım ilk kez yazmaya karar verdim.

Her şey çok güzel ama sanırım defans tam oturmadı.

Her 3 büyükte kadrolarını güçlendirdiler. Pozisyon bulduklarında bunları rahatlıkla tek vuruşla gole çevirebilecek forvetler aldılar ki maç içinde bu pozisyonlar sık sık meydana geliyor. Tek golle bile zorlu maçları alacaklar gibi duruyor.

Her zaman taraf tuttuklarına inandığım, renklilerin kazanması için ellerinden geleni yapan, gereksiz fauller, frikikler, penaltılar ve uzatma süreleri vererek zorlandıklarında ya da sıkıntıya düştüklerinde hemen onların yardıma koşan hakemleri de düşündüğümüzde şampiyonu 3 büyüklerin aralarında yapacakları maçlar belirleyecek.

Dnipro Fener maçını izledim. Saraçoğlunda fener bir tek pozisyon bulamadı. Kaleye bile yaklaşamadı.
Bu nedenle Biz ne edip, ne yapıp bu Dnipro'lu  Douglas'ı almalıyız.

İnanın hem saraçoğlunda hemde telekom arena'da kalemizde pozisyon görmeden quaresma, Töre,Sosa ve Gomez'li hattımızla farka gideriz. Orta sahaya bile gerek yok. Top direk defansdan gider.  Eldekiler idare eder. Kaleciye bile gerek yok. Top gelmez.

Ha bir de N'doye gibi ya da ona benzer o kalitede bir siyahi canavar alırlarsa sakatlık durumlarında da önlemimizi almış oluruz ve forvette problem olmaz.

Yönetime yakın olanlar varsa Lütfen bu Douglas konusunu sürekli kafalarına işlesinler.
Öncelikle Hoşgeldiniz
Kesinlikle haklısınız
V.Persie Nani Fernandao Diego Podoslki Snejder gibi adamları durdurmak için gol atmalarına engel olmak için defansa ihtiyacımız var
Ve Douglas harika bir oyuncu alınırsa defans hattımız çok iyi olur
5-0 yendiğimiz hazırlık maçında Serdar Kurtuluş defansda çok basit çalımlar yedi çok hata yaptı buda beni çok sinirlendirdi
V.Persie Nani gibi oyuncular bu hataları affetmez direk gole çevirirler
Bizimde iyi bir defans almamız gerekiyor
Ersan da defansda pek iyi değil oda çok gereksiz çalımlar yiyor ve yedikleri çalımlar beni yeni sezon için baya bi endişelendirdi açıkçası.

Çevrimdışı atalay

İnler'in; oyun aklı, pozisyon bilgisi, yüksek pas metrajı, oyununun yönünü değiştirme becerisi, kısa ve uzun top becerisi, yüksek pas yüzdesi, pas arası, geometri bilgisi ve bekleri oyuna çıkarabilme becerisi var. Ayrıca bizim için büyük eksiklik olan şut tehdidi olan bir oyuncu.

Fakat bir 8 numara değil; net bir 6 numara oyuncusu. BTB oynayacak temposu yok.

Ozan ise temponun kendisi. Tabelayı değiştirebilen, 6 numara olmasına rağmen iki kutu arasını oynayabilen, oyunu dikine zorlayan, dinamizmi yüksek bir oyuncu.

Fakat bu takımın halen atletizm sorunu var. Ve açıkçası net bir 8 numaraya ihtiyacı var.

No BTB No Party!
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 11:53:04 atalay ]

Çevrimdışı kralkartal

Sabah sabah duygularimizla oynadi fanatik. Eger haber dogruysa cenk gönen ve mustafa pektemek bedelsiz bir sekilde osmanliya satilmali. Hem gecen sene bize yapmis olduklari stad jestine karsilik olarak hemde artik sırtımızdaki kamburlardan kurtulmak adına.. Aminnn..

Çevrimdışı Çağrı

3 milyonken alın alın dediğimiz Rahman BABA 25 milyona gidiyor Chelsea'ye  :bateri:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Dnipro'dan Douglas alınsın pedro kiraya gitsin .

Pektemek koybasi = Lawal la takas olsun

Tolga Cenk Gönen ve bir miktar para = Onur Kıvrak la takas  olsun

Ve kapasinlar zaten favori oluruz
Lawal tek basina cok yetersiz olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

3 milyonken alın alın dediğimiz Rahman BABA 25 milyona gidiyor Chelsea'ye  :bateri:

o yüzden gönderdiler ya felipe luizi tekrar atletico ya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mehmetthedum

Sabahtan beridir trabzona ve forumlarına bakıyorum.

O takımın çok acilmakul ücretlerle oynayacak  1 stoper, 1 sol bek, 1 orta saha,1 kanat/forvete ihtiyacı var. Aklıma onları ikna edecek ; ismail, ömer, sezer geliyor. Ve tabi, onur giderse kaleciye ihtiyaçları var, elde tolga var.

Trabzonla onur(2,5 m) = ismail(600)+ tolga(1200)+ ömer (900)+ sezer (1000) takasına girebilirsek yıllık ödemelerde de dengeler bozulmadan bu iş olabilir. Zaten almaları gerekn 3 mevkiye sadece 1m ekstra vererek kavuşmuş olurlar.
-------------------------

Bursanın da net bir sağ açık ve forvet ihtiyacı var. Aklıma kerim frei ve pektemek geliyor, ayrıca serdar azizin yerine pedro, ve ozanın yerine necipi de vererek bu iş bağlanabilir mi?

Bursadan da : serdar+ozan = pedro+kerim+pektemek+necip
---------------------------

Cenki de osmanlıspora verirsek,
----------------------------

Kaleye onur kıvrak,
Stopere serdar aziz,
Ön liberoye ozan tufan level artısını sağlamış ve kadrodan 5 oyuncu eksiltmiş oluyoruz.ücret bütçesi bozulmadan.

Orta sahaya necipin yerine eslem'i çıkartabilir, eksilen forvet mevkisine de n'doye'yi alabiliriz.

Ama bu kadar az süre kalmışken olur mu ; bilmem..

Kadro;

Kale:  onur, gunay, veysel,

Stoper : rodolfo, ersan, serdar, milosevic,

Bekler : beck, serdar, tosic, motta,

Ön libero : ozan, atiba, eslem, veli(s), tolgay(s),

O.saha : sosa, oğuzhan

Kanatlar: quaresma, töre, olcay, cucak (devre arası)

Forvet/santrafor : gomez, ndoye, cenk

Not : evet cumartesi sabahı yapacak işim yok... :)

[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 11:56:46 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Alper1903

Dnipro'dan Douglas alınsın pedro kiraya gitsin .

Pektemek koybasi = Lawal la takas olsun

Tolga Cenk Gönen ve bir miktar para = Onur Kıvrak la takas  olsun

Ve kapasinlar zaten favori oluruz

Bunlarla beraber bir Inler veya Ozan gelirse sampiyon oluruz.

Çevrimdışı kralkartal

Genelde Gökhan İnler mi,Ozan Tufan mı? Kıyaslaması var.Ben bu iki oyuncuyu birbirlerinden farklı değerlendiriyorum.İnler'i daha çok 8 numara düşünürken,Ozan Tufan'ı 6 numara olarak düşünüyorum.Ozan Tufan'ı farklı kılan Jose(10)+Belluschi(8)+Ozan (6)orta sahasında 6 numara olarak 6 tane dikine asist yapabilmesi,en çok isabetli pas yapabilen ve top çalan oyuncu olması.6 numara ipozisyonundaki bir oyuncu için iyi denilebilecek asist+gol istatistiğine sahip.Ayrıca şutuda var.20 yaşında,A milli,dahada üstüne koyabilecek,Şenol hocamızın tanıdığı bir oyuncu olarak isabetli bir transfer  olur.Gökhan İnler ise benim gözümde yüksek pas yüzdesi,oyunu bir anda ters kanada çevirebilen,ikili mücadelelerde yıkılmayan,çok iyi şutu olan,tecrübesiyle oyunun hızını ayarlayabilecek çok iyi bir 8 numara.Umarım maddi imkanlar el verirde her ikisinide alabiliriz.Ozan Tufan(Atiba+Veli)+Gökhan İnler(Tolgay+Oğuzhan)+Sosa👍🏻👍🏻👍🏻
Bize 8 lazim önce

Çevrimdışı KAP

böyle güzel güzel oyuncuları takip ediyorsun, öneriyorsun, kaçınca üzülüyorsun da;

1.si bu adamlara istediği paraları versek bile alternatif ligler varken gencecikken buralara gelirler mi? belki de teklif edilmiştir aklını çelememişlerdir.

2..si gelirlerse bu şekilde seviye kaydettirip fazlaca paraya satabilir miyiz
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı WoodGryn

Lig başlamadan
Ön Libero Transferi
Defans Transferi ve Bir Forvet Transferi Daha Yapmamız Lazım
Mümkünse Kalecide Alınmalı ama Ön Libero Defans ve Forvet Mutlaka Alınmalı
N Doye yide alsak iyiydi Gomezin yedeği olurdu.

Çevrimdışı kralkartal

Sabahtan beridir trabzona ve forumlarına bakıyorum.

O takımın çok acilmakul ücretlerle oynayacak  1 stoper, 1 sol bek, 1 orta saha,1 kanat/forvete ihtiyacı var. Aklıma onları ikna edecek ; ismail, ömer geliyor. Ve tabi, onur giderse kaleciye ihtiyaçları var, elde tolga var.

Trabzonla onur(2,5 m) = ismail(600)+ tolga(1200)+ ömer (900)+ sezer (1000) takasına girebilirsek yıllık ödemelerde de dengeler bozulmadan bu iş olabilir. Zaten almaları gerekn 3 mevkiye sadece 1m ekstra vererek kavuşmuş olurlar.
-------------------------

Bursanın da net bir sağ açık ve forvet ihtiyacı var. Aklıma kerim frei ve pektemek geliyor, ayrıca serdar azizin yerine pedro, ve ozanın yerine necipi de vererek bu iş bağlanabilir mi?

Bursadan da : serdar+ozan = pedro+kerim+pektemek+necip
---------------------------

Cenki de osmanlıspora verirsek,

Kaleye onur kıvrak,
Stopere serdar aziz,
Ön liberoye ozan tufan level artısını sağlamış ve kadrodan 5 oyuncu eksiltmiş oluyoruz.ücret bütçesi bozulmadan.

Orta sahaya necipin yerine eslem'i çıkartabilir, eksilen forvet mevkisine de n'doye'yi alabiliriz.

Ama bu kadar az süre kalmışken olur mu ; bilmem..

Kadro;

Kale:  onur, gunay, veysel,

Stoper : rodolfo, ersan, serdar, milosevic,

Bekler : beck, serdar, tosic, motta,

Ön libero : ozan, atiba, eslem, veli(s), tolgay(s),

O.saha : sosa, oğuzhan

Kanatlar: quaresma, töre, olcay, cucak (devre arası)

Forvet/santrafor : gomez, ndoye, cenk

Not : evet cumartesi sabahı yapacak işim yok... :)
Sağlam hayal ama:)

Çevrimdışı Çağrı

böyle güzel güzel oyuncuları takip ediyorsun, öneriyorsun, kaçınca üzülüyorsun da;

1.si bu adamlara istediği paraları versek bile alternatif ligler varken gencecikken buralara gelirler mi? belki de teklif edilmiştir aklını çelememişlerdir.

2..si gelirlerse bu şekilde seviye kaydettirip fazlaca paraya satabilir miyiz

Çok fazla kafa kaldırmadan almak zorundayız.

Kafasını çok kaldırdığında elden kaçıyor. Mesela 2 yıl önce Memphis Depay çok gelişmemişken alıyorduk 5 milyon euroya son anda vazgeçildi her şey tamamdı.

Kafa kaldırırlarsa dediğin gibi almak mümkün değil. O yüzden Hollanda'da Psv ve Ajax'a gitmeden Groningen ve Twente gibi takımlardayken çökmemiz gerekiyor.

Onlar kadar geliştiremesek bile Töre'de en büyük örneğini gördük oyuncu gelişebiliyor burada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

Ozan için benim yapacağım teklif 5 milyon euro+Frei(2 yıl kiralık) olurdu.
her sartta pektemek verilmeli isterse üc futbolcu olsun mutlaka pektemek gönderilmeli +1.7m Euro yazar
Beşiktaş!

Çevrimdışı Kartal Ç

ömer şişmanoğlu sakat mı? hazırlık maçlarında görmedim sanki?

Çevrimdışı celiker1

Ozan Tufan'ın transfer olursa ekstra bir katkısıda gözlerden kaçırdığımız yerli oyuncu katkısı olur.Bu sene her şey istediğimiz gibi geçti diyelim 2016-2017 sezonun transfer planlaması nasıl olur?İyi bir sezon geçtiyse Töre'de iyi bir sezon geçirmiş olur.İyi bir sezon geçirmiş Töre yüksek ihtimal iyi bir paraya satılır.Takımda yerli olarak Tolgay-Olcay-Veli-cCenk Tosun+Oğuzhan+Serdar-Ersan-Necip-Eslem-İsmail-Pektemek-Frei-Şişmanoğlu-Yerli kaleci kalır ilk 18 e alacağımız.Necip-İsmail-Pektemek-Şişmanoğlu çoğumuzun Beşiktaş'ımıza sınıf atlatamayacak oyuncu olarak gitmesini istediğimiz oyuncular.Veli ve Tolgay'ın sakatlıktan nasıl döneceğini bilemeyiz.İyi şekilde dönmüş olsalar bile seneye kaliteli yerli oyuncu eksikliğimiz sorun olabilir.Yani ileriki seneler içinde Ozan Tufan transferi önemlidir👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Lig başlamadan
Ön Libero Transferi
Defans Transferi ve Bir Forvet Transferi Daha Yapmamız Lazım
Mümkünse Kalecide Alınmalı ama Ön Libero Defans ve Forvet Mutlaka Alınmalı
N Doye yide alsak iyiydi Gomezin yedeği olurdu.

Öncelik ön libero ve kaleci de.

Ersan'ın idare edebildiğinin yarısı kadar kaleciler idare edemez.

Forvetse Pektemek ve Ömer gitmeden çok zor.

Yukarı istediğimiz takaslar olursa o zaman çok güzel şeyler olur ama çok zor işte..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı okansosa

ömer şişmanoğlu sakat mı? hazırlık maçlarında görmedim sanki?
Bu göbekle biraz zor oynar
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Ozan bir şekilde takasla alınır da Onur zor.

Ozan'a en kötü Necip + Pektemek + 2 milyon verirsin bitirirsin bir şekilde.

Onur için Tolga + 5-6 milyon vermeden çok zor transfer.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğuhan

Bu göbekle biraz zor oynar

kendi oyuncularımız kötüleyerek bir yere varamıyoruz

alın pektemeği şuan kimse almıyor

ömerin göbeği olmadığı aşikar

boş yere kötülemeyin değerlerini düşürüyoruz adamların

Çevrimdışı WoodGryn

Necip,Olcay,Pektemek,Ömer,İsmail gibi adamlar hala beşiktaştalar ya bu beni fazlasıyla sinirlendiriyor
Bu adamlardan nekadar erken kurtulursak Ozan Gökhan İnler Aquilani ve N Doye gibi adamlarıda okadar çabuk kadromuza katarız
ve Yeni Sezona Bomba Gibi Gireriz  :super:

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın. Bence bu sene şuanki kadroyla +1 orta saha ve 1 kaleci eklenecegini düsünürsek avrupada hedefimiz en kötü çeyrek final olmalı. Tabi bu kuraya da bağlı ancak bence en kötü çeyrekfinal yapmalıyız. Ligde ise şampiyonluk hedefi zaten belli. Onur + İnler le AL de çeyrek final yaparız gibi çok muazzam bir takım gelmediği sürece.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Boca'da Adrian Cubas var.

Ön Libero ve merkez orta saha oynuyor. Henüz 19 yaşında şimdi alacaksın yoksa 2 sene içinde 10 milyon €

Çevrimdışı Doğuhan

Ozan bir şekilde takasla alınır da Onur zor.

Ozan'a en kötü Necip + Pektemek + 2 milyon verirsin bitirirsin bir şekilde.

Onur için Tolga + 5-6 milyon vermeden çok zor transfer.

mustafanın maaşını ödeyebilirler mi ? yarısını bize ödetirler gibi geliyor