2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936833 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Haftalardır aynı şeyi söylüyorum.

G.İnler zaten biz de oynamak ister yeter ki kulüpler anlaşmalı diye.

Bakalım neler olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğuhan

6 nedir pogba mı alıyoruz :D

4 vermez bizim yönetim napoli inmedikçe sıkıntı

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizden 6 istiyor Leicester'ın 4 milyonunu kabul etmiş Napoli.Fark 1 milyon sanırım haftaya bir şekilde bitirirler o transferi.

Çevrimdışı TALAT

Bize bir Rhodolfo daha lazım.Serdar gelip bekleneni veremezse bir de onun 4 senelik kontratının biteceği günü saymayalım.

Douglas candır gerisi heyecan  :icool:

eğer douglas olmayacaksa rhodolfonun yanında serdar tarzı bir adam iş yapar. çok üst düzey olmaz ama tarz olarak böyle bir adam lazm
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Pascal

Alıntı
SON DAKİKA !!!!!

Beşiktaş, Tolgay Arslan ve Veli Kavlak’ın uzun süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle gözünü orta saha transferine çevirdi.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Siyah beyazlılar, Napoli’de forma giyen Gökhan İnler ile anlaşma sağlarken sadece ufak pürüzlerin olduğu ancak bu pürüzlerin çözülebileceği öğrenildi.

Gökhan İnler transferinde kulüpler arasında ise bonservis sorunu yaşanıyor. İtalyan ekibin 31 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş’tan 6 Milyon Euro bonservis bedeli istediği, siyah beyazlı yönetimin ise 3 Milyon Euro önerdiği bildirildi.

Önümüzdeki hafta Beşiktaş Yönetimi’nin Napoli ile bir görüşme daha gerçekleştireceği belirtilirken siyah beyazlılar, Napoli’nin bonservis bedelinde indirime gitmesini bekliyor.

Öte yandan Beşiktaş’ın transfer gündemindeki diğer isim ise Bursasporlu genç oyuncu Ozan Tufan.

Siyah beyazlıların Bursaspor’a önerdiği ilk teklif, Yeşil Beyazlı Yönetim tarafından kabul edilmezken Beşiktaş Yönetimi, yeni bir teklif ile önümüzdeki hafta içinde yeniden görüşme gerçekleştirecek.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Herkesin bildiği şeyler bunlar, ne haber değeri var ki???

Maksat hit almak olsun, aynı şeyleri evirip çevirip yeni bir haber varmış gibi servis yapıyorlar...
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALDENYX

osmanlı sporun mustafa ile cenk göneni istediği söğleniyor..iddalar nekadar doğru acaba..?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı MumbLe

4m-6m falan fazla İnler için, boşta Aquilani var mis gibi ona çökmek lazım.

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/SporGundemi35/status/627423520692244480

:)  :eyes

eğer güncelse oyuncu satışı zıplatmıştır muhtemelen. 60m tl ordan geliyor geçen sene olmayan

Çevrimdışı can1903

eğer güncelse oyuncu satışı zıplatmıştır muhtemelen. 60m tl ordan geliyor geçen sene olmayan
Standart üç ayaklı modelle Beşiktaş'ın gelir artış oranları:
Yayın: %58,9
Ticari: %64,3
Maçgünü: %50,9
(UEFA gelirleri Yayın'da)
#Besiktas
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kombine durumu nasıl gidiyor bi bilgisi olan var mı ?

Çevrimdışı talha

Gs Thomas Meunier'i almak üzere.
Hep böyle almak üzereler sonra nedense dengeler bozulmasın diye almıyorlar :D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALDENYX

Gs Thomas Meunier'i almak üzere.
1.90 sağ bek değilmi bu, öğleyse sakat biliyorum...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

Bunu gerçekten istiyor musun?

Ersan'in birçok stoper özelliği Serdar Aziz'den daha efdal.

Düşün!..

Gereklilik açısından bakıyorum komple olarak değil.

Manevraları, dönüşleri hızı ve ilk müdahalesi iyi. Rhodolfoya tamamlayıcı olarak bunlar lazım ilk etapta.

Ersan git gide ağırlaşıyor ve topu oyuna sokma çabasından yaptığı hatalar asist niteliğinde artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

1.90 sağ bek değilmi bu, öğleyse sakat biliyorum...
Evet eylül ayında dönecekmiş sahalara. :)

Çevrimdışı TALAT

Standart üç ayaklı modelle Beşiktaş'ın gelir artış oranları:
Yayın: %58,9
Ticari: %64,3
Maçgünü: %50,9
(UEFA gelirleri Yayın'da)
#Besiktas

evet inceledim mali tabloyu 31. mayıs 2015e kadarlık dönem incelenmiş.

Çevrimdışı can1903

evet inceledim mali tabloyu 31. mayıs 2015e kadarlık dönem incelenmiş.
Stat açılışı ile gelirler tavan yapcak.

Çevrimdışı can1903

Kombine durumu nasıl gidiyor bi bilgisi olan var mı ?
18 bin bile yoktur

Çevrimdışı TALAT

Stat açılışı ile gelirler tavan yapcak.

ah bir açılsa
bir de ben başkanın yerinde olsa çarşıda bir tana tekel bayisi açarım. resmi bayi. maç öncesi taraftar ordan alsın. en büyük gelir kaynaklarımızdan biri olur :D

Çevrimdışı can1903

ah bir açılsa
bir de ben başkanın yerinde olsa çarşıda bir tana tekel bayisi açarım. resmi bayi. maç öncesi taraftar ordan alsın. en büyük gelir kaynaklarımızdan biri olur :D
Birde İddia bayi açarım. MS1

Çevrimdışı atalay

Gereklilik açısından bakıyorum komple olarak değil.

Manevraları, dönüşleri hızı ve ilk müdahalesi iyi. Rhodolfoya tamamlayıcı olarak bunlar lazım ilk etapta.

Ersan git gide ağırlaşıyor ve topu oyuna sokma çabasından yaptığı hatalar asist niteliğinde artık.

Dostum en az 10 kez aynı şeyleri -Rhodolfo'ya nasıl partner gerektiğini- konuştuk.

Tamam. Manevralı, eldekilere göre hızlı...

Peki. Pas metrajı, agresyon özelliği, yüksek top kabiliyeti, topla alan katedip geriden oyun kurabilme becerisi, rakibi karşılama mesafesini doğru alabilmesi, çata çat oyunda ki başarısı, pas arası yeteneği, markaj becerisi, denge kabiliyeti, hızlanma özelliği, Rakibin arkasındayken ayağını sokabilmesi ....

Hangi özelliği Ersan'dan daha iyi yada çok daha iyi?

Ben artık "yama transferi" görmek istemiyorum.

Sonrası malum...

edit: Süpürücü özelliği, atletizmi, alan oyunu becerisi vesaire uzar gider.

Serdar Aziz'i alacaklarına burada 21 yaş altı 11 tane stoper paylaştım. Hepsi Rhodolfo dışında daha iyi temel becerilere sahip stoperler.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 14:32:14 atalay ]

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Serdar aziz 3-4 senedir her transfer dönemi birine gidiyor. Bakalım kim alacak alanın elinde patlar serdar aziz. Ersani her türlü tercih ederim serdara.

Çevrimdışı Çağrı

Dostum en az 10 kez aynı şeyleri -Rhodolfo'ya nasıl partner gerektiğini- konuştuk.

Peki. Pas metrajı, agresyon özelliği, yüksek top kabiliyeti, topla alan katedip geriden oyun kurabilme becerisi, rakibi karşılama mesafesini doğru alabilmesi, çata çat oyunda ki başarısı, pas arası yeteneği, markaj becerisi, denge kabiliyeti, hızlanma özelliği, Rakibin arkasındayken ayağını sokabilmesi ....

Sonrası malum...

Nerdeyse hiçbiri çok iyi değil. Çok azı biraz iyidir kalanı aynıdır.

Serdar yerden Ersan havadan biraz daha iyidir. Ben zaten Serdar Aziz hayranı değilim açıkçası tuttuğum bir oyuncu da değil.

Lakin; stoper satmadan gidip bir stoper daha alacaklarını düşünmüyorum yabancı. O yüzden para vermeden elde kullanılmayan oyuncular ile takasa sokulup rotasyon oyuncusu yapılabilir.

Oynama açısından da eldekilerden yarım tık önde olur dostum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Sonrası malum...

dostum pas metrajı demişssin ama bari ersan için deme bunu. adam ne uzun top yapabiliyor ne de kısa pas.
pas metrajından anladığım doğru ise :D

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada 200 milyon gelir hiçbir şey değil.

Seneye stadyum ve 2.5 katına çıkan yayın gelirleri ile yıllık geliri 450 milyonu geçecek Beşiktaş'ın.

Asıl rahatlama 2017-18 sezonunda olacak ve FFP'den de kurtulacağımız için rahat hareket edebileceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli