Douglas ialınmalı
Duvar gıbı adam defansda çok iyi Hemde brezilyalı oyuncu
Rhodoflo da brezilyalı iyi anlaşırlar ve Rhodofloyla defansda etten duvar örerler ne v.persie geçebilir ne nani nede bir başkası
Douglası çok istiyorum yaşıda genç daha 25 yaşında.
Yönetim Douglası unutma o adamı beşiktaşlı yapın yaw.
Sevgili arkadaşlar
Sürekli takipteyim. Dayanamadım ilk kez yazmaya karar verdim.
Her şey çok güzel ama sanırım defans tam oturmadı.
Her 3 büyükte kadrolarını güçlendirdiler. Pozisyon bulduklarında bunları rahatlıkla tek vuruşla gole çevirebilecek forvetler aldılar ki maç içinde bu pozisyonlar sık sık meydana geliyor. Tek golle bile zorlu maçları alacaklar gibi duruyor.
Her zaman taraf tuttuklarına inandığım, renklilerin kazanması için ellerinden geleni yapan, gereksiz fauller, frikikler, penaltılar ve uzatma süreleri vererek zorlandıklarında ya da sıkıntıya düştüklerinde hemen onların yardıma koşan hakemleri de düşündüğümüzde şampiyonu 3 büyüklerin aralarında yapacakları maçlar belirleyecek.
Dnipro Fener maçını izledim. Saraçoğlunda fener bir tek pozisyon bulamadı. Kaleye bile yaklaşamadı.
Bu nedenle Biz ne edip, ne yapıp bu Dnipro'lu Douglas'ı almalıyız.
İnanın hem saraçoğlunda hemde telekom arena'da kalemizde pozisyon görmeden quaresma, Töre,Sosa ve Gomez'li hattımızla farka gideriz. Orta sahaya bile gerek yok. Top direk defansdan gider. Eldekiler idare eder. Kaleciye bile gerek yok. Top gelmez.
Ha bir de N'doye gibi ya da ona benzer o kalitede bir siyahi canavar alırlarsa sakatlık durumlarında da önlemimizi almış oluruz ve forvette problem olmaz.
Yönetime yakın olanlar varsa Lütfen bu Douglas konusunu sürekli kafalarına işlesinler.