2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12936471 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Yanlız para harcayacaklar da artık üç yıl oldu bir kaç isimde gelsin altyapıdan :D

Bu arada Emrah Bayraktar yerine Gökhan Keskin diyorlar inşallah doğru değildir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

altyapıdan adam gelir elbet. en çok ben isterim. ama altyapıdan gelecek adam önce bir kendini belli eder. ismini cismini bilirsin. 1-2 sene bir yer de kiralık oynar flan filan.

adam ozan olmasın diye altyapıdan daha iyisini buluruz nasıl olsaya getirmeye çalışıyor. sorsan eslemden başka tanıdğı yoktur. he eslem ilerde olur mu,  olabilir ama daha beşiktaşta oynayacak kıvamda değil. kendini geliştirirse neden olmasın
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Şaka mı bu ? Belki stoper alınıcaktır ondan kiralanıyodur ?
Niye kiralanır satılması ayrı mevzu ama kiralık göndermek saçmalık Pedro o kadar düşük bir adam değil

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TURKahvesi

az önce aldığım bilgiye göre orta saha için Anatoliy Tymoshchuk ile temasa geçilmiş  :evillol:

Çevrimdışı Efe

bu sene defans roudolfo pedro olacak pedroyu nereye gönderiyorlar alırlarsa iyi bi stoper daha gönderirler ama hiç sanmıyorum pedro ve ersan değişmeli oyanar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Niye kiralanır satılması ayrı mevzu ama kiralık göndermek saçmalık Pedro o kadar düşük bir adam değil

Tamam da belki Şenol hoca oynatmayı düşünmüyor. Yaşı da genç, gelişmesi için kiralanması gayet mantıklı bence

Çevrimdışı TALAT

Ozanın Parlayacagindan %100 Eminsinizde , Alt Yapidaki Oyuncu Neden Gelismesin , Milli Takimda Oynadi Diye Yere Gögemi Sigmiyor Anlamiyorum

ozan parlayacak adam değil. adam zaten belli bir seviyeye kadar parlamış. avrupada piyasası olan teklif gelen bir adam. sadece milli takımda değil bursa maçlarını izlediysen göreceksin nasıl bir oyuncu olduğunu.

milli takımı da bu kadar gömmeyin. takım kötü gidiyo eyw türkiyedeki en iyi adamlar oynuyor orda.

Çevrimdışı kralkartal

Şaka mı bu ? Belki stoper alınıcaktır ondan kiralanıyodur ?
Stoper alinirsa ayri ama gundemde oyle birsey yok ve ben olacaginida sanmiyorum sahsen.

Çevrimdışı talha

Tamam da belki Şenol hoca oynatmayı düşünmüyor. Yaşı da genç, gelişmesi için kiralanması gayet mantıklı bence
Valla Pedro o yaşı hafiften geçiyor ve maalesef Osmanlı öyle genç yetiştirecek yer değil Abdullah hoca olsa anlarım ama Osmanlı nedir

Çevrimdışı Neo Nesil

Pedro Osmanlıya kiralık gidiyormuş.. Diyolllar

kaynak?

Çevrimdışı kralkartal

bu sene defans roudolfo pedro olacak pedroyu nereye gönderiyorlar alırlarsa iyi bi stoper daha gönderirler ama hiç sanmıyorum pedro ve ersan değişmeli oyanar
Bence rodolfo ersan  3. Olarak pedro milosevici daha goremedik zaten

Çevrimdışı Scout

altyapıdan adam gelir elbet. en çok ben isterim. ama altyapıdan gelecek adam önce bir kendini belli eder. ismini cismini bilirsin. 1-2 sene bir yer de kiralık oynar flan filan.

adam ozan olmasın diye altyapıdan daha iyisini buluruz nasıl olsaya getirmeye çalışıyor. sorsan eslemden başka tanıdğı yoktur. he eslem ilerde olur mu,  olabilir ama daha beşiktaşta oynayacak kıvamda değil. kendini geliştirirse neden olmasın
Abi Fenerbahce Josef De Souza ya 8 Milyon € Verecegine Neden Ozan Tufani Almadi ?
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/BesiktasBrigade/status/627241772817719296

osmanlıya gidiyor diye bir şey yok sanırım. ilk talip olan osmanlıymış

Çevrimdışı anilsevim

1:42 ye dikkat, fenaa
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Samet Ç

Burada Ozan'ı istemeyenlerin bazıları çocuğun açıklamalarından dolayı istemiyor bazıları da Bursa'da oynadığı için. Kısacası boş tartışma.

Çevrimdışı talha

ozan parlayacak adam değil. adam zaten belli bir seviyeye kadar parlamış. avrupada piyasası olan teklif gelen bir adam. sadece milli takımda değil bursa maçlarını izlediysen göreceksin nasıl bir oyuncu olduğunu.

milli takımı da bu kadar gömmeyin. takım kötü gidiyo eyw türkiyedeki en iyi adamlar oynuyor orda.
İyi de zaten milli takımda çocuk edilmeden taşıdı milli takımı hatta burağın ömerin falan sönük kaldığı zamanlarda bile Ozan cidden iyi oyun oynamıştı

Çevrimdışı TALAT

Abi Fenerbahce Josef De Souza ya 8 Milyon € Verecegine Neden Ozan Tufani Almadi ?

istedi, teklif de yaptı ama bu olay ozanın açıklamalarından önceydi. o dönem bursa hiç bir şekilde satmayacaklarını açıkladı.

ozanın açıklamalarından sonra satılma kararı alındı sanırım ki olay buralara geldi.

Çevrimdışı kralkartal

Abi oynatmayi dusunmuyorum diye birsey yok takimdaki stoper sayisi 4 lig uefa tr kupasi derken illaki oynayacak mecburen.

Çevrimdışı TALAT

Burada Ozan'ı istemeyenlerin bazıları çocuğun açıklamalarından dolayı istemiyor bazıları da Bursa'da oynadığı için. Kısacası boş tartışma.

öyle deseler eyw. ama ya adamı gömüyorlar kötü oyuncu diye ya da 2m'dan fazla verilmez diyorlar.

Çevrimdışı talha

De souza da iyi oyuncu ayrıca Td kimi ister onu alırsın biz niye gittik Atiba yı aldık daha iyilerini de alabilirdik

Çevrimdışı Anıl

Abi oynatmayi dusunmuyorum diye birsey yok takimdaki stoper sayisi 4 lig uefa tr kupasi derken illaki oynayacak mecburen.
Ya stoper alınacak demek ki. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı

Çevrimdışı TALAT

İyi de zaten milli takımda çocuk edilmeden taşıdı milli takımı hatta burağın ömerin falan sönük kaldığı zamanlarda bile Ozan cidden iyi oyun oynamıştı

valla yorumunu anlamadım desem  :alala: :D

Çevrimdışı Scout

istedi, teklif de yaptı ama bu olay ozanın açıklamalarından önceydi. o dönem bursa hiç bir şekilde satmayacaklarını açıkladı.

ozanın açıklamalarından sonra satılma kararı alındı sanırım ki olay buralara geldi.
8-10 Milyon € Arası Parayı Kabul Etmiyecek Kadarda Degiller Fenerbahcede Cok İstese Alirdi Vazgecilebilecek Bir Oyuncu
Pika Pika

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ozan=Tempo
Veli ve Atiba'nın uyuşuk yan toplarından bıkmadınız mı?

Çevrimdışı TALAT

8-10 Milyon € Arası Parayı Kabul Etmiyecek Kadarda Degiller Fenerbahcede Cok İstese Alirdi Vazgecilebilecek Bir Oyuncu

10m'du istedikleri para. fener 7'e çıktı sanırım en son

benim de haberlerden duyduğum

Çevrimdışı Neo Nesil