Çoook uzun zamandır takip edip yazmayan ekiptendim, artık dayanamadım yazıyorum

Takas mevzularıyla ilgili bir iki kelam edeyim, dikkatten kaçan noktalar var çünkü, özellikle maaş ve takas söylentisi olan külüplerin o pozisyona ihtiyaçları gibi:
- Pektemek: Maaşını üç büyükler dışında karşılayabilecek tek takım TS. Bursa takası yazıyorsanız, adamın ciddi bir maaş indirimini kabul ettiğinizi varsaymanız gerekir ki bence uzak bir ihtimal.
- İsmail: Bursa İsmail'i AL-MAZ. Çünkü kadroda iki tane sol bekleri var ve İsmail ikisinde de kötü maalesef. TS yine en iyi senaryo çünkü sol beke ihtiyaçları var.
- Necip: Maaşı problem değil, iki takım da uygun. Eskişehir bile uygun Lawal takası gündeme gelirse.
- Şişman: Bursa'nın Necid'den başka forveti olmadığı için (Bakambu sol forvet), çok iyi bir adres olur, maaşını da karşılayabilirler.
- Tolga: Kontratı bu sene bitiyor, bunu dikkate alın derim takaslara koyarken. Değerini az da olsa düşürür. Her şeye rağmen en iyi adres TS.
Kerim ve Olcay'dan başka yedek kanat oyuncumuz olmadığı için, Kerim'in bir yere gideceğini sanmıyorum. Giderse de kiralık gider. Net.
Ömer ve Pektemek giderse kesinlikle bir forvet transferi gelecek. Bu da net.
Benim senaryom şudur:
ONUR = TOLGA+PEKTEMEK+İSMAİL+$ (bence paraya gerek yok ama büyük ihtimale talep ederler)
OZAN = ÖMER+NECİP+$$
Hayırlısı be gülüm