2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914849 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

ozanın şu an türkiyede alacağı min. ücret 1m
Ozan sadece g veya fb.de 1 milyon alir. Onun disinda bizde ve ts.de 600e oynar eger mac basiyla 1 milyon eder. Eger alirsak kapta boyle olucak iddaa ediyorum.

Çevrimdışı emre1

bir de ilginç bir istatistik var. ligde beşiktaş adına maç bazına en çok forma giyen isim kerimdi yanlış hatırlamıyorsam
nerenin istatistiği o ? bende okumak isterim nerden ulaşcaz o habere link falan varsa atabilirmisin. bide oyuna 70 den sonra girmek var ilk 11 başlamak var oyuncu üzerinde çok etkili olur emin ol. olcayda çok ısrar etti biliç kerim varken yazık olcak çoçuğa şenol hoca inş.sans verir bu sene ama q7 geldi kerimin şansına ama güveniyorum ben o çoçuğa

Çevrimdışı TALAT

Ozan sadece g veya fb.de 1 milyon alir. Onun disinda bizde ve ts.de 600e oynar eger mac basiyla 1 milyon eder. Eger alirsak kapta boyle olucak iddaa ediyorum.

bende giriyorum iddiaya hatta ev araba neyse basarım bize de ts'ye gitse alacağı min. ücret 1m. bak minimum diyorum
iddianın da adını koyalım 2 forma nasıl ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Ozan transfer edilirse en kötü 1.3-1.4 m euro alır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ozan transfer edilirse en kötü 1.3-1.4 m euro alır.

Aynen.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Scout

33 B € Kazanan Adam Bir Sene 600 B € Oynasin Hayatini Kurtarir Zaten (İkinci Demirci Vakasi Olacak :duman:)
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

nerenin istatistiği o ? bende okumak isterim nerden ulaşcaz o habere link falan varsa atabilirmisin. bide oyuna 70 den sonra girmek var ilk 11 başlamak var oyuncu üzerinde çok etkili olur emin ol. olcayda çok ısrar etti biliç kerim varken yazık olcak çoçuğa şenol hoca inş.sans verir bu sene ama q7 geldi kerimin şansına ama güveniyorum ben o çoçuğa

ligtv de mi ne bi yerde duymuştum. ben de şaşırdım hatta ilk duyduğumda

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ozana kimse 1 milyon vermez en fazla alacagi 600 bin

Bu kadar bonservisi olan adamı o paralara oynatamazsın. Ayrıca hep diyoruz ya Pektemek 1.7 milyon alıyor diye. Bu paradan aşağısını verirsen zaten verim alamazsın
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

bende giriyorum iddiaya hatta ev araba neyse basarım bize de ts'ye gitse alacağı min. ücret 1m. bak minimum diyorum
iddianın da adını koyalım 2 forma nasıl ?
İddaa ediyorum diyince niye kumara sokuyosunuz isi hemen arkadas ben sana yine forma hediye edeyim ama su iddaa isini birakin daa.. Ozan 1 milyon alacaksa hic gelmesin zaten. 150 miyara oynayan adam 3 trilyona oynatilmaz 1 sene sonra. Daha yasi 20 ve onumuzde ismail pektemek  ornekleride varken..

Çevrimdışı emre1

ligtv de mi ne bi yerde duymuştum. ben de şaşırdım hatta ilk duyduğumda
bence biraz asparagasta o haber çoçuk sürekli 60 dan 70 den sonra oyuna girdi bi kaç maç ilk 11 başladı falan nası en fazla oluyo ilginç atiba veli gökhan dembaba falan varken nese kerim iyidir takasta kullanılması zinhar yanlıştır yapmaz zaten bizim yöneticiler öyle bişi ihtimal vermiyorum

Çevrimdışı can1903

Ozan'ın burda alacağı 1.2 olur maç başıda 5.000 €

Onur'da 2 M €'dan aşağı oynamaz söleyim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

bence biraz asparagasta o haber çoçuk sürekli 60 dan 70 den sonra oyuna girdi bi kaç maç ilk 11 başladı falan nası en fazla oluyo ilginç atiba veli gökhan dembaba falan varken nese kerim iyidir takasta kullanılması zinhar yanlıştır yapmaz zaten bizim yöneticiler öyle bişi ihtimal vermiyorum

dakika bazında değil zaten. maç sayısı bakımından.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bir sol bek gidicekse bence Motta olmalıdır. İsmailin her şeye rağmen Mottadan dan daha iyi bir yedek olduğunu düşünüyorum.

Bu sene sonunda hem İsmail'in hem Motta'nın sözleşmeleri bitiyor. Tosic biraz da bu sebepten alındı. Seneye yeni sol bek gelir, Tosic yedek olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı TALAT

İddaa ediyorum diyince niye kumara sokuyosunuz isi hemen arkadas ben sana yine forma hediye edeyim ama su iddaa isini birakin daa.. Ozan 1 milyon alacaksa hic gelmesin zaten. 150 miyara oynayan adam 3 trilyona oynatilmaz 1 sene sonra. Daha yasi 20 ve onumuzde ismail pektemek  ornekleride varken..

ozanın şu an aldığı paraya takılmayın. adam parasını az bulduğu için ayrılmak istiyor. sen ozan gibi adama 600bin teklif edersen imzalatamazsın zaten. benim de tahminim 1,3m'a imzalar.

Çevrimdışı Neo Nesil

Ozan için yeni bir teklif yapılacağı söyleniyor.

6 m euro ve 2 oyuncu şeklinde olabilirmiş.(Bir tanesi Pektemek olabilir.)

Yönetim bu paraları verirse mutlaka ileride satabileceğini düşündüğünden verecektir.

ozan bonservisi 6 milyon etmez... olsa olsa 3 olur...

Çevrimdışı Scout

Ozan İçin
1.Sene 300 Bin TL
2.Sene 500 Bin TL
3.Sene 700 Bin TL
4.Sene 1 Milyon TL
Sözlesmeye İstenilen Verim Alinamazsa 1 Milyon € Sözleşme Fesih Miktarı Olsun
Bence Böyle Sözlesme Çok İyi
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

Ozan İçin
1.Sene 300 Bin TL
2.Sene 500 Bin TL
3.Sene 700 Bin TL
4.Sene 1 Milyon TL
Sözlesmeye İstenilen Verim Alinamazsa 1 Milyon € Sözleşme Fesih Miktarı Olsun
Bence Böyle Sözlesme Çok İyi

adam şu aldığından da düşük ücret veriyorsun ve kabul etmesini bekliyorsun yani

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 15:19:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
başkanın sınırı 3-3,5 dur.
bundan fazla bonservis vermez adamın alarmı var üçbuçuğa kurulu :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Scout

adam şu aldığından da düşük ücret veriyorsun ve kabul etmesini bekliyorsun yani
Yıllık 100 Bin Tl Aliyor Ozan %300 Zam Yaptik İste  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı TALAT

Yıllık 100 Bin Tl Aliyor Ozan %300 Zam Yaptik İste  :evillol:

adam garanti ücret 220b maç başılarla birlikte 600e yakın para alıyor

Çevrimdışı optimus

Çoook uzun zamandır takip edip yazmayan ekiptendim, artık dayanamadım yazıyorum  :D

Takas mevzularıyla ilgili bir iki kelam edeyim, dikkatten kaçan noktalar var çünkü, özellikle maaş ve takas söylentisi olan külüplerin o pozisyona ihtiyaçları gibi:
- Pektemek: Maaşını üç büyükler dışında karşılayabilecek tek takım TS. Bursa takası yazıyorsanız, adamın ciddi bir maaş indirimini kabul ettiğinizi varsaymanız gerekir ki bence uzak bir ihtimal.
- İsmail: Bursa İsmail'i AL-MAZ. Çünkü kadroda iki tane sol bekleri var ve İsmail ikisinde de kötü maalesef. TS yine en iyi senaryo çünkü sol beke ihtiyaçları var.
- Necip: Maaşı problem değil, iki takım da uygun. Eskişehir bile uygun Lawal takası gündeme gelirse.
- Şişman: Bursa'nın Necid'den başka forveti olmadığı için (Bakambu sol forvet), çok iyi bir adres olur, maaşını da karşılayabilirler.
- Tolga: Kontratı bu sene bitiyor, bunu dikkate alın derim takaslara koyarken. Değerini az da olsa düşürür. Her şeye rağmen en iyi adres TS.

Kerim ve Olcay'dan başka yedek kanat oyuncumuz olmadığı için, Kerim'in bir yere gideceğini sanmıyorum. Giderse de kiralık gider. Net.
Ömer ve Pektemek giderse kesinlikle bir forvet transferi gelecek. Bu da net.

Benim senaryom şudur:

ONUR = TOLGA+PEKTEMEK+İSMAİL+$ (bence paraya gerek yok ama büyük ihtimale talep ederler)
OZAN = ÖMER+NECİP+$$

Hayırlısı be gülüm  :bandit:

Çevrimdışı kralkartal

Ozana yapilacak en guzel teklif
İsmail ve mustafa + 3 milyon
Daha fazlasi verilirse hatadir. Bir anadolu kulubune daha para yedirtmeye tahammulumuz yok arkadas.

Çevrimdışı Scout

adam garanti ücret 220b maç başılarla birlikte 600e yakın para alıyor
Aylık Ortalama 50.000 Tl ye Denk Geliyor Ee bu Çocuk Niye Ağlıyor Türkiyede Bu Paraya Krallar Gibi Yaşarsın !
Pika Pika

Çevrimdışı kralkartal

Çoook uzun zamandır takip edip yazmayan ekiptendim, artık dayanamadım yazıyorum  :D

Takas mevzularıyla ilgili bir iki kelam edeyim, dikkatten kaçan noktalar var çünkü, özellikle maaş ve takas söylentisi olan külüplerin o pozisyona ihtiyaçları gibi:
- Pektemek: Maaşını üç büyükler dışında karşılayabilecek tek takım TS. Bursa takası yazıyorsanız, adamın ciddi bir maaş indirimini kabul ettiğinizi varsaymanız gerekir ki bence uzak bir ihtimal.
- İsmail: Bursa İsmail'i AL-MAZ. Çünkü kadroda iki tane sol bekleri var ve İsmail ikisinde de kötü maalesef. TS yine en iyi senaryo çünkü sol beke ihtiyaçları var.
- Necip: Maaşı problem değil, iki takım da uygun. Eskişehir bile uygun Lawal takası gündeme gelirse.
- Şişman: Bursa'nın Necid'den başka forveti olmadığı için (Bakambu sol forvet), çok iyi bir adres olur, maaşını da karşılayabilirler.
- Tolga: Kontratı bu sene bitiyor, bunu dikkate alın derim takaslara koyarken. Değerini az da olsa düşürür. Her şeye rağmen en iyi adres TS.

Kerim ve Olcay'dan başka yedek kanat oyuncumuz olmadığı için, Kerim'in bir yere gideceğini sanmıyorum. Giderse de kiralık gider. Net.
Ömer ve Pektemek giderse kesinlikle bir forvet transferi gelecek. Bu da net.

Benim senaryom şudur:

ONUR = TOLGA+PEKTEMEK+İSMAİL+$ (bence paraya gerek yok ama büyük ihtimale talep ederler)
OZAN = ÖMER+NECİP+$$

Hayırlısı be gülüm  :bandit:
Tolganin bir sene daha kontrati var

Çevrimdışı Nartallo

Hadi kale ve defans kalite olarak olmasa da, sayısal olarak yeterli durumda. Ama orta saha hem kalite, hem de sayısal olarak yetersiz.

Atiba ve Oğuzhan var sadece, Necip yedek bile olacak kalitede değil. Oğuzhan sık sakatlanır. İkisinden birine birşey olsa yandık, büyük sıkıntı çekeriz orada.

Kesinlikle takviye lazım ve bence Ozan gayet iyi olur, hem ihtiyacı karşılar, hem yatırım olur. Ahmet Bulut menajeriyken en kötü aldığımız fiyata elimizden çıkarırız.