2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913278 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

yok ben kriz geçirmem o pozisyonda durmuştu zaten çalışmayan kalp neden kriz geçirsin
top üstten auta çıktıktan yaklaşık bir dakika sonra bir pıt sesiyle moladan çıktı :D

abi o maçı yeni açıktan izlemek daha beter. tam göremiyorsun ne olduğunu ama karınca gibi adamlar bi şeyler yapıyo koşturuyor top hala orda. :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı sozkul

Aylık Ortalama 50.000 Tl ye Denk Geliyor Ee bu Çocuk Niye Ağlıyor Türkiyede Bu Paraya Krallar Gibi Yaşarsın !

Aldığı para bu piyasa için düşük ama kendini ifade edişinde bir sakatlık var, 50 binlira maaş alıyorsa isterse Babasını çalıştırmaz, eğer babasının 10-20 nin civarı bir maaşı yoksa tabiiki, çok merak ettim, mecburen çalışan babasının aldığı maaşı...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 16:32:16
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Aldığı para bu piyasa için düşük ama kendini ifade edişinde bir sakatlık var, 50 binlira maaş alıyorsa isterse Babasını çalıştırmaz, eğer babasının 10-20 nin civarı bir maaşı yoksa tabiiki, çok merak ettim, mecburen çalışan babasının aldığı maaşı...
demagoji abi o bakıyor etrafa kıytırık topçular 2 milyona oynuyor tabiki olayı ajite edecek.
asgari ücretlinin üniversitede çocuk okuttuğu bir ülkedeyiz yemeyiz bu duygu sömürülerini...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Geçen sene tecrübesizlikten heba oldu gitti . Yeterince genç potansiyeli var takımda . Başka gencede 8-10 m vermek yazık olur . Bize İnler gibi Cambiasso gibi avrupada zaman geçirmiş orta saha lazım . Bu sene genç - tecrübe dengesi çok iyi oldu bence şimdi ozana 8-10 gereksiz . Ama takasla yada ucuza gelirse hayır demem

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Hunter1987

Ozan gelirse bunu yasamayacakmisiz...
Bu arada direkten duvar nedir arkadas.. :d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi izlerken bile kalbim durdu. Resmen çin iskencesi.
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Hunter1987

Ozan gelirse bunu yasamayacakmisiz...
Bu arada direkten duvar nedir arkadas.. :d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi izlerken bile kalbim durdu. Resmen çin iskencesi.
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Temmuz 2015, 16:37:33
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Fikret Orman bizi bir sezonda taraftarlıktan tüccara devşirdi :nerd:
akşam kendi kendime düşünüyorum şimdi gomez i çinliler istese kaça satarız acaba diye :alala:
başkan çinle olan ithalat ihracatta açığı kapattığı için ödül verilmeli :money:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Çağatay

yok ben kriz geçirmem o pozisyonda durmuştu zaten çalışmayan kalp neden kriz geçirsin
top üstten auta çıktıktan yaklaşık bir dakika sonra bir pıt sesiyle moladan çıktı :D

Abi zaten hep diyorum
bu tip pozisyonlar yüzünden azalyor hep bizim taraftar sayısı :D
yoksa en fazla taraftar kesin bizdeydi de doğal seleksiyona ugruyoruz hep
Allah korumuş da abi sen yine iyisin geri dönebilmişsin :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Scout

Bizim Palermodan Neyimiz Eksik Campbell İçin Kiralama Teklifi Yapmışlar , Kiralıyabiliriz Aslinda  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fikret Orman bizi bir sezonda taraftarlıktan tüccara devşirdi :nerd:
akşam kendi kendime düşünüyorum şimdi gomez i çinliler istese kaça satarız acaba diye :alala:

Hadi bu sene Ba yı sattık mecburduk, stad yapıyorduk falan. Ama yakında stad açılıyor ekonomimiz iyiye doğru gidiyor. Sanırım Gomez bu sene toplamda 40 gol atsa herkesin aklına öbür seneye atacağı goller değil de çin piyasası gelecek  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Gokhan inler alinsin ozan muhabbeti kapansin daha gelmeden uyuz oldum arkadas ne ozanmis

Çevrimdışı Çağatay

Hadi bu sene Ba yı sattık mecburduk, stad yapıyorduk falan. Ama yakında stad açılıyor ekonomimiz iyiye doğru gidiyor. Sanırım Gomez bu sene toplamda 40 gol atsa herkesin aklına öbür seneye atacağı goller değil de çin piyasası gelecek  :)

abi bizde 40 gol atsın bırak çin'i yine avrupa nın kallavi bir takımı çöker gomezin üstüne,
düşünsenize liverpool filan hemen atlar zaten :)

Çevrimdışı can1903

Onur Recep Kıvrak , özür diledi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Bertug

Olcay gibi bir futbolcuyu kesemeyen Kerim Frei'dan hâla nasıl ümitli olabiliyoruz ki?

Çevrimdışı mehmetthedum

abi bizde 40 gol atsın bırak çin'i yine avrupa nın kallavi bir takımı çöker gomezin üstüne,

Gomezin satış işi biraz karışık, sene sonu satılırsa pra bize kalmayabilir, bilemiyorum. Kiralık geçmesi nedeniyle muallaktayım. En az 2 sene bizimle kalacak şekilde bağlanmış olabilir. Mecburen tekrar kiralayıp sonra tapusu bize geçecek gibi anladım ben.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Onur Kıvrak özür dilemiş.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez 40 gol atsın satmayalım. Zaten o 40 gol bize ligi kazandırır. Avrupada 10-15 tane atsa avrupayı kazandırır. Bu kupalardan yapacağımız gelir Gomez den iyi. Üstelik her sene forvet bekliyoruz her sene yeni forvetin formasını alıyoruz :) 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Haberleri okuyunca ümitliyim aslında. Bir kere kanatlardan ve ortadan çok beslenecek sonra sakatlığını atlatmış ve her şeyden önemlisi tekrar Alman milli takımına seçilip 2016 finallerinde oynamak istiyormuş ki bu onu oldukça hırslı yapacaktır
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Bu arada en çok şampiyonluktan bahseden oyuncu Ricardo Quaresma.

Çevrimdışı Kadir G.

Gokhan inler alinsin ozan muhabbeti kapansin daha gelmeden uyuz oldum arkadas ne ozanmis

Uyuz olmuşsun tamam ama aynı türden mesajları sürekli okumak istemiyor olabiliriz.

Çevrimdışı Çağatay

Haberleri okuyunca ümitliyim aslında. Bir kere kanatlardan ve ortadan çok beslenecek sonra sakatlığını atlatmış ve her şeyden önemlisi tekrar Alman milli takımına seçilip 2016 finallerinde oynamak istiyormuş ki bu onu oldukça hırslı yapacaktır

2016 daki turnuva eğer oynarsa kariyerindeki son turnuva olur

walla abi milli takımda ne yapar bilmiyorum da bizde sakatlanmazsa çok büyük iş yapar :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

2016 daki turnuva eğer oynarsa kariyerindeki son turnuva olur

walla abi milli takımda ne yapar bilmiyorum da bizde sakatlanmazsa çok büyük iş yapar :)

Alman milli takımına seçilirse eğer parayı pulu geçtim bizim için büyük onur olur. Beşiktaş'ta oynayan 11 alman ın kadrosunu yapmışlar ama sanırım Kuntz dan sonra fiilen alman milli takımında oynayan ilk futbolcu olacak. Gerçi Kuntz fazla süre almamıştı milli takımında ama olur da seçilirse turnuvada epey gol atacağını düşünüyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

şu liverpoola bir oyuncu satabilsek zaten stadın maliyeti çıkar. adamlar saçma sapan adamlara 40-50m eurolar saçıyo. bir kere de bize saçsınlar :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles