2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12892548 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla bana kalırsa süpriz bir şekilde Ozan tufan gelecek.

Bursa başkanı ısrarla, teklifi reddetmiyor.

Onlar 5+Mustafa verdi biz 6+Cenk istedik diyor.

Pektemeğin yanına 1 oyuncu daha ekleyip bu takası gerçekleştiririz diye düşünüyorum.

Şenol hoca istiyorsa, üzmezler onu. Sonuçta Ozan tufan Yatırım transferidir, Gökhan inlerin son durağı oluruz. O yüzden Ozana verilecek 5 i hiç görmeye gerek yok, faize para yatırmak gibidir. Ama Gökhan inlere verilecek bonservis, geri dönüşü olmayacak paradır.

Çevrimdışı TØLGA

BEŞİKTAŞ-FİORENTİNA-GOMEZ ÜÇGENİNİ AÇIKLIYIM.

Mario Gomez 19 M €'ya alındı yanılmıyorsam Fiorentina'ya. ve bunun en az %50 sine  satması lazım.

Mario Gomez'in 2 yıllık sözleşmesi var. 2 yıllık sözleşmesi bittiğinde buu oyuncu FREE oluyor.

İstersen oyuncuyla sözleşme uzatırsın. İstersen uzatmazsın.
sonuç olarak biz fiorentinaya 5 kuruş para vermiyoruz yani
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Bunun mantığı ne?

Neden en az yarısına satsın? Neden free olunca zarar etmesin?

FFP Böyle bir şey değil.
Esnetme diye birşey var yanılmıyorsam. Ve Maaş yükünden kurtuluyor Fio.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat_

Gecen sene bu zamanlar Rangnick'in Atinc'a 5 milyon verecegini soylesek ona da no comment diyecektin. Bizim taraftara gore tank gibi agirdi, donemiyordu. Rangnick gitti hic pazarliga takilmasin diye direk 5 milyona aldirdi, bu bile uyandirmamis seni.

Bu arada  ragnick in aciklamasi vardi onuda Ben hatirlatayim   :DAdam atinc transferinden sonra cok ucuza aldik demisti  :money:

Çevrimdışı Neo Nesil

Ozzy kerim töre cenk tosun ömer eslem günay da yavaş yavaş araya girecek gençler de bunlar. Töre zaten 11.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozzynin ne yapacağı beli değil, son iki senedir berbat.
kerim zaten top tutamıyor tek artısı hızı lakin tek başına hız bir anlam etmiyor
töre ve cenk gayet iyi(töre zaten 11 oyuncusu-cenk de kupa maçlarında veya lig-avrupada gomezin yorulmasıyla süre alabilir.)
ömer kapalı kutu... geçen sezon baya etkisizdi.
eslem gelecek için iyi
günay en azından cenkten iyi...

ozzy ve kerim eğer kendilerini gram geliştiremezlerse gönderilmeleri kaçınılmaz olacaktır...
ozzy ve kerim haricinde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Keyifler yerinede Maşallah , Allah neşemizi bozmasın..

Herşey cok güzel gidiyor ama minimum 2 transfere daha ihtiyacı var takımın fakat ben 1 ortasaha alıp kapatırlar diye düşünüyorum.

Onur Kıvrak Tolgayla takasa gelse süper olur , Hatta Cenk Göneni + tolga bile gitse olur. 2 sini toplasak 1 tane sağlam kaleci anca cıkıyor çünkü.

Çevrimdışı can1903

sonuç olarak biz fiorentinaya 5 kuruş para vermiyoruz yani
:ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:10:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Esnetme diye birşey var yanılmıyorsam. Ve Maaş yükünden kurtuluyor Fio.

Kurtulsun maaş yükünden de bonservisini niye vermesin?

Zaten iki yıllık inceleniyor tablolar. Bu iki yılda her türlü zarar ettiler Gomez'den.

Kiralasa da satsa da kasasında para yok Gomez'den giren. Başka bir şey var ama çıkar yakında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

ozzynin ne yapacağı beli değil, son iki senedir berbat.
kerim zaten top tutamıyor tek artısı hızı lakin tek başına hız bir anlam etmiyor
töre ve cenk gayet iyi(töre zaten 11 oyuncusu-cenk de kupa maçlarında veya lig-avrupada gomezin yorulmasıyla süre alabilir.)
ömer kapalı kutu... geçen sezon baya etkisizdi.
eslem gelecek için iyi
günay en azından cenkten iyi...

ozzy ve kerim eğer kendilerini gram geliştiremezlerse gönderilmeleri kaçınılmaz olacaktır...
ozzy ve kerim haricinde
Zaten şenol hocanın da en sık yaptığı olay kerim ve ozzy gibilerini parlatmak değil mi? Ben hazırlık maclarında oguzhanı beğendim şahsen. Ayrıca ömer de gecen sene eses de 10 gol falan attı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:11:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Devre arası çok yazmıştık burada Noboa'yı ama yazdığımızla kalmıştık @Çağrı :evillol:

Kimlerden vazgeçmedik ki  :bawling:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Kurtulsun maaş yükünden de bonservisini niye vermesin?

Zaten iki yıllık inceleniyor tablolar. Bu iki yılda her türlü zarar ettiler Gomez'den.

Kiralasa da satsa da kasasında para yok Gomez'den giren. Başka bir şey var ama çıkar yakında.
Alakası yok herkes öyle diyor. Bu adam bizim oyuncumuz  :super:

Çevrimdışı Neo Nesil

Herşey cok güzel gidiyor ama minimum 2 transfere daha ihtiyacı var takımın fakat ben 1 ortasaha alıp kapatırlar diye düşünüyorum.

Onur Kıvrak Tolgayla takasa gelse süper olur , Hatta Cenk Göneni + tolga bile gitse olur. 2 sini toplasak 1 tane sağlam kaleci anca cıkıyor çünkü.

tolga gitmez trabzona. 2 sezon önce küstürüldüğü yere adım atabileceğini sanmıyorm...

onur onlardan alır cenk + 3 m euya iteleriz bunlara...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:13:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Alakası yok herkes öyle diyor. Bu adam bizim oyuncumuz  :super:

Oyuncu zaten bizim ya da bizim olacaktır 1 yıl içinde ama neden bu yola gidildi o önemli.

Bizden mi kaynaklı ( bonservis ödeyip kotayı düşürmemek için ) ya da onlardan ama onlarla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bugün aynısını ben de düşündüm

Tolga+Cenk karşılığı Onur alınsa çok iyi olur diye :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Transferde algı bu kadar kolay değiştiriliyor işte.

2 tane isim alındı ve sanıyorlar "Sanal oyun".

Bu takımın aylardır tarif ettiğim profile uygun 2 tane orta saha, 1 stoper, 1 kaleciye ihtiyacı var.

Her şeyi geçtim. Tolgay 1 sezon; Veli yarım sezon yok.

Geçen yıldan 2 fire vermişsin nasıl 1 oyuncu alacaksın ki minumum 50 maç işini görecek.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

bence gomezi bedelsiz almadık. yakında kokusu çıkar da belli bir ücret ödenecek heralde. ama bence en mantıklısı dün bir arkadaş yazmıştı forumda, gomezi iki yıllığına bedelsiz kiraladık ama bu iki sene içerisinde gomezi satarsak önce fiorentinaya bu bedeli ödeyip bonservisini almamız gerek.

bence en mantıklı açıklama bu ama resmi açıklamayı beklemek gerek
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Oyuncu zaten bizim ya da bizim olacaktır 1 yıl içinde ama neden bu yola gidildi o önemli.

Bizden mi kaynaklı ( bonservis ödeyip kotayı düşürmemek için ) ya da onlardan ama onlarla pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ben.
Parasızlık insansa çözüm ürettiriyor bizimkiler bir yönetimin normalde 6 yılda yapacağı tecrübeyi FFP sayesinde üç yılda yaptı ama keşke şu herşeyi ben bilirim kafasından da kurtulsalar

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Zaten şenol hocanın da en sık yaptığı olay kerim ve ozzy gibilerini parlatmak değil mi? Ben hazırlık maclarında oguzhanı beğendim şahsen. Ayrıca ömer de gecen sene eses de 10 gol falan attı

tamam şenol hoca ölü oyuncuları diriltmede usta da.

ammavelakin herşey şenol hocada bitmiyor maalesef, oyuncularda bitiyor... eğer kendilerini geliştirip futbola verirlerse güzel olur... her şeyi şenol güneşe bağlamamak lazım  :eyes

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:19:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye de Gomez'i alıp satarsak öbür sene de Mbokani alır satarız güzel bu iş temiz bonservise hiç para vermeden kadro yeniliyoruz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Başlıyoruz..

Kap is Loading.. %25

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tolga gitmez trabzona. 2 sezon önce küstürüldüğü yere adım atabileceğini sanmıyorm...

onur onlardan alır cenk + 3 m euya iteleriz bunlara...

Q7 :) 3 sene önce teneke baglanıp yollandı şimdi ne oldu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Senol hoca onurun kanına bi girse keşke
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 22:22:40
  • Beşiktaş / Bodrum
FFP Bize gerçekten doğru yolu gösterebilir yalnız.

4 sene bağlı kalıp hiç bonservis kaybı yaşamayacağız. Normalde senede 15 milyon harcayan takımdık.

Stad açıldıktan sonra bu 20 milyona kesin çıkacaktı. Bu 4 senede 80 milyon euro para çıkmaması demek kasadan. 250 milyon TL Borç indirmek demek bir başka deyişle.

Yayın geliri de 100 milyon Tl'ye yakın artacak. Fulya'nın da açılacağını düşünürsek 4 Senede 400-500 milyon borç indirmek sürpriz olmaz faiz çok yemezsek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

FFP Bize gerçekten doğru yolu gösterebilir yalnız.

4 sene bağlı kalıp hiç bonservis kaybı yaşamayacağız. Normalde senede 15 milyon harcayan takımdık.

Stad açıldıktan sonra bu 20 milyona kesin çıkacaktı. Bu 4 senede 80 milyon euro para çıkmaması demek kasadan. 250 milyon TL Borç indirmek demek bir başka deyişle.

Yayın geliri de 100 milyon Tl'ye yakın artacak. Fulya'nın da açılacağını düşünürsek 4 Senede 400-500 milyon borç indirmek sürpriz olmaz faiz çok yemezsek.

yalnız bildiğim kadarıyla iki sezon tranferde bu kar/zarar maddesine uyarsak 3. sezonda açılma ihtimali var
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles