2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890845 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

Bu da fazla bence.

Necip + Pektemek + 4 milyon o da maksimum.

Necip bu ligde yine 2-3 eder. Pektemek de 2 civarı eder. 4 milyonun üstünde nakit para vermek delilik olur Ozan'a takas vereceksek.

3 oyuncudan biri demek istedi sanırım. 3 ü birden değil
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Ozanın ederi en fazla 5M bence.Sercanda bursada uçmuştu sonra battı.Kötü oyuncu değil ama yine de Frei+6M gibi rakamlar çok fazla bence.Ama İsmail+Pektemek+Necip+3.5M fena olmazdı.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 20:21:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
3 oyuncudan biri demek istedi sanırım. 3 ü birden değil

Evet o zaman mantıklı olabilir bence de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu da fazla bence.

Necip + Pektemek + 4 milyon o da maksimum.

Necip bu ligde yine 2-3 eder. Pektemek de 2 civarı eder. 4 milyonun üstünde nakit para vermek delilik olur Ozan'a takas vereceksek.

Ben pektemekin necipin 2-3 edeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki aldıkları para safi ziyan.

Takasta kullanmayı düşündüğümüz kimseyi takımda istemiyorum o yüzden onun maaşını da kazanç olarak görüyorum.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Arkadaş bizde atınc kac mac oynadi da degeri 5 milyondu
adamlar getirdiler parayi aldilar atinci cunku potansiyeli vardi
onlar atinca teklif getirdiklerinde adamin transfermarkt ta degeri 1 milyondu

Simdi bu bilgiler ışığında ozan i düşün

Atinc'la kiyaslamayin Ozan'i. Atinc 197 boyunda, cok disiplinli, Besiktas'la 17 maca cikmis (ki galiba bunlardan birisi Tottenham maciydi) bu maclarin hepsinde de basarili bir oyun ortaya koymus bir adam. Alman bunlara bakip aliyor Atinc'i. Dedigim gibi Ozan'in sivrilen hic bir ozelligi yok ki bu adamda su ekstra var diyeyim. Atinc'a 5 milyon euro verdiler cunku o degeri gordu Rangnick, defalarca da soyledim goreceksiniz 2-3 seneye Bayern gibi bir takima gidecek Atinc (sakatlik vs. yasamazsa). O zaman dersiniz vay be ucuza vermisiz. Adami takimda tutup oynatacagimiz sezon gonderip yerine ayni paralara oyuncu ariyoruz, bu da elindekinin kiymetini bilmeyip komsunun tavugunu kaz sanan Turk zihniyetinden kaynaklaniyor.

Ayni mantikla ben de sana sorayim, madem Ozan bu kadar super adam niye Avrupa kulupleri istemiyor. Ustelik milli takimda oynamak munasebetiyle cok daha goz onunde oldugu ve Bursa'da her maca ciktigi halde? Adam alacak olduktan sonra, isik gordukten sonra senin cop sandigin Atinc'a 5 milyon euro da veriyor tak diye aliyor. Ozan'a niye boyle teklifler yok? Avrupa'ya mavrupa'ya da gidemez Ozan, Galatasaray'dan Topal gibi bir adami 5.5 milyondan daha degerli gormeyen adamlar neden Bursa'dan baska kariyeri olmayan, bir sene sivrilmis Ozan'a bu paralari doksunler?

Simdi bir de sunu soyleyin, Ozan'a 6-10 milyon arasi deger bicenler cok burada. Buyrun bir acin bakin, Brezilya milli takiminda, Arjantin milli takiminda orta saha oyunculari var bu paralara. Ozan bu ya, amma abarttiniz. Ne zaman bu paralari edecek is yapti Ozan? Mehmet Topuz bundan cok daha basariliydi ne oldu o?

Çevrimdışı TALAT

Atinc'la kiyaslamayin Ozan'i. Atinc 197 boyunda, cok disiplinli, Besiktas'la 17 maca cikmis (ki galiba bunlardan birisi Tottenham maciydi) bu maclarin hepsinde de basarili bir oyun ortaya koymus bir adam. Alman bunlara bakip aliyor Atinc'i. Dedigim gibi Ozan'in sivrilen hic bir ozelligi yok ki bu adamda su ekstra var diyeyim. Atinc'a 5 milyon euro verdiler cunku o degeri gordu Rangnick, defalarca da soyledim goreceksiniz 2-3 seneye Bayern gibi bir takima gidecek Atinc (sakatlik vs. yasamazsa). O zaman dersiniz vay be ucuza vermisiz. Adami takimda tutup oynatacagimiz sezon gonderip yerine ayni paralara oyuncu ariyoruz, bu da elindekinin kiymetini bilmeyip komsunun tavugunu kaz sanan Turk zihniyetinden kaynaklaniyor.

Ayni mantikla ben de sana sorayim, madem Ozan bu kadar super adam niye Avrupa kulupleri istemiyor. Ustelik milli takimda oynamak munasebetiyle cok daha goz onunde oldugu ve Bursa'da her maca ciktigi halde? Adam alacak olduktan sonra, isik gordukten sonra senin cop sandigin Atinc'a 5 milyon euro da veriyor tak diye aliyor. Ozan'a niye boyle teklifler yok? Avrupa'ya mavrupa'ya da gidemez Ozan, Galatasaray'dan Topal gibi bir adami 5.5 milyondan daha degerli gormeyen adamlar neden Bursa'dan baska kariyeri olmayan, bir sene sivrilmis Ozan'a bu paralari doksunler?

Simdi bir de sunu soyleyin, Ozan'a 6-10 milyon arasi deger bicenler cok burada. Buyrun bir acin bakin, Brezilya milli takiminda, Arjantin milli takiminda orta saha oyunculari var bu paralara. Ozan bu ya, amma abarttiniz. Ne zaman bu paralari edecek is yapti Ozan? Mehmet Topuz bundan cok daha basariliydi ne oldu o?

arkadaş okumuyorsun galiba yorumları. adamı valencia istedi satmadılar. bunun üzerine ozan da avrupada oynamk istiyorum falan dedi geçenler ve kulüple bağları kopma noktasına geldi. bunun üzerine satmama düşüncelerini tekrar gözden geçirdi bursa ve beşiktaş devreye girdi. olay bu

Çevrimdışı Kadir G.

Ozana başarılı olamaz diyip Atınç'ın 2 seneye Bayerne gideceğini düşünebilmek.

No comment

Çevrimdışı TALAT

Çevrimdışı atalay

Ozan Tufan; bu sezon 50+ top kapan, %80'nin üzerinde isabetli pas ile oynayan - ki yüksek tempoda, dikine- 6 asist yapan bir oyuncu.

Bunu yapan 1 oyuncu daha var; ve 4 sezondur ligin kaderini değiştiriyor.

Çevrimiçi Samet Ç

arkadaş okumuyorsun galiba yorumları. adamı valencia istedi satmadılar. bunun üzerine ozan da avrupada oynamk istiyorum falan dedi geçenler ve kulüple bağları kopma noktasına geldi. bunun üzerine satmama düşüncelerini tekrar gözden geçirdi bursa ve beşiktaş devreye girdi. olay bu

Yalan. Adami yuksek fiyatlara kakalamak icin uydurduklari haberler.

Ozan'in ederi en fazla Pektemek + 3 milyondur. Hadi istemiyorsunuz diye Pektemek + Ismail + 3 milyon olsun. Fazlasi degil.

Çevrimdışı TALAT

Ozan Tufan; bu sezon 50+ top kapan, %80'nin üzerinde isabetli pas ile oynayan - ki yüksek tempoda, dikine- 6 asist yapan bir oyuncu.

Bunu yapan 1 oyuncu daha var; ve 4 sezondur ligin kaderini değiştiriyor.

necip mi ? :D

Çevrimdışı TALAT

Yalan. Adami yuksek fiyatlara kakalamak icin uydurduklari haberler.

Ozan'in ederi en fazla Pektemek + 3 milyondur. Hadi istemiyorsunuz diye Pektemek + Ismail + 3 milyon olsun. Fazlasi degil.

sen yalan diyorsan ben ikna oldum

Ozana başarılı olamaz diyip Atınç'ın 2 seneye Bayerne gideceğini düşünebilmek.

No comment

Gecen sene bu zamanlar Rangnick'in Atinc'a 5 milyon verecegini soylesek ona da no comment diyecektin. Bizim taraftara gore tank gibi agirdi, donemiyordu. Rangnick gitti hic pazarliga takilmasin diye direk 5 milyona aldirdi, bu bile uyandirmamis seni.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Temmuz 2015, 20:34:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eğer 2 ortasaha alınırsa ben Ersan yerine Atiba'yı stoper yaparım bu sene.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Gecen sene bu zamanlar Rangnick'in Atinc'a 5 milyon verecegini soylesek ona da no comment diyecektin. Bizim taraftara gore tank gibi agirdi, donemiyordu. Rangnick gitti hic pazarliga takilmasin diye direk 5 milyona aldirdi, bu bile uyandirmamis seni.

Benim 2 sene içinde Beşiktaşın sol beki olma ihtimalimle Atınçın Münihe gitme ihtimali eşit.

Neyse konu bu değil.

Çevrimdışı brkntcnr

Pektemek + Necip + 4m en ideali. Hem eldeki iki yetersiz oyuncudan kurtul hem de potansiyelli ozan ı al. Fakat benim aklıma takılan şu. Ozan ı aldın diyelim. Seneye Tolgay - Ozan ikilisi olur mu? Yani ozan tolgay varken arkada kalabilirmi? Gerçi Bellushi de tolgay tipi onunla da güzel anlaştı. Valla benim kafam çok karıştı :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim 2 sene içinde Beşiktaşın sol beki olma ihtimalimle Atınçın Münihe gitme ihtimali eşit.

Neyse konu bu değil.

Atinc Munih'e gider demedim, Bayern gibi bir takima dedim. Bu Dortmund olabilir, Schalke olabilir ya da Almanya disinda o ayarda bir takim olabilir. Orada anlatilmak istenen cok basarili olacagi.

Zaten Besiktas'tan gittigi icin onumuzdeki sene milli takima da cagrilacaktir, bekleyip gorecegiz.

Çevrimdışı Çağatay

Klavyeyi elimden aldın sanırım bunları yazarken :D aynı şeyleri yazacaktım

1-Atınç bizde 11 başlayıp bitirip kaç maça çıktı ?
2- Ben asla atınca çöp muamelesi yapmam artı olarak hiç bir Beşiktaş oyuncusuna çöp ve benzeri imalarda da bulunmam
3- Adamı Valencia istedi satmadılar ki onlarda 7M teklif ettiler haklı olarakta ozan gitmek istedi sonra da sorun oldu
4- G.Amerikadan 6M ye gider adam yada adamlar alırsın ama 14 yabancın var ve türk rotasyonun da azaldı buralardan adam alsak kontenjanı şişirirsin
5- Ozan ın şu an ki değeri 7.5M ve sen bu adamı bir türk klübünden almak istiyorsun ayrıca adam 30 değil 20 yaşında yani 6 dan fazlasını istemekte haklı olabilirler
6-Topuz örneğini vermişsin, adam sadece parayı seçtiği için kariyerinin en üst noktasında iken şimdi dibe vurdu. Tamamen duygusal nedenlerdir onu bitiren :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı brkntcnr

Ertan süzgün iki orta saha demiş. Bence necip gitmeden imkansız. İkinci forvette pektemek gitmeden imkansız. Ha takasta kullanacaksak o ayrı :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kartalbaz01

• Ziyaretçi

Necip pektemek ismail + 2 milyona baskan sunu bitirsin. Ustunede inleri aldikmi hem gelecrgr yatirim hemde sampiyonluk icin tecrubeli bir ortasaha aliriz. Baskan 2 ortasaha alsin seneye 2 transfer bile yeter.

Çevrimdışı Hasan Akten

Inler+Ozan gelsin çıldıralım :evillol: