2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897617 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Bu tempoyu ve yönetim üzerindeki baskıyı bozmayalım. Madem Beşiktaşta transfer 12 ay devam ediyor. Madem ismi ortamlarda çok geçen oyuncular aklın yolu birdir mantığı ile alınabiliyor. Ortak akılla biten her transferden sonra yeni bir mevki ve alternatiflerini ortaya koyup pres yapalım.

Mesele gökhan inler biterse, benim teklifim sırasıyla yaz transferinde : inler'in yanına genç orta saha, ve kaleci; ara transferde macar.

Kaleci adayı olarak sanırım şu an müsait olan psikopat Esteban Alvarado sizce nasıl. Fizik, canlılık, penaltı kurtarma, hollanda liginde 5 yıllık tecrübe. Kosta rika milli kalecisi. U20'de yılın kalecisi...

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı WoodGryn

Çıldırdık Ulan
Xabi Alonso da gelsin adam boşta
33 yaşında ama iş yapar bizde  :evillol:

Çevrimdışı Kaan Türker

Bu tempoyu ve yönetim üzerindeki baskıyı bozmayalım. Madem Beşiktaşta transfer 12 ay devam ediyor. Madem ismi ortamlarda çok geçen oyuncular aklın yolu birdir mantığı ile alınabiliyor. Ortak akılla biten her transferden sonra yeni bir mevki ve alternatiflerini ortaya koyup pres yapalım.

Mesele gökhan inler biterse, benim teklifim sırasıyla yaz transferinde : inler'in yanına genç orta saha, ve kaleci; ara transferde macar.

Kaleci adayı olarak sanırım şu an müsait olan psikopat Esteban Alvarado sizce nasıl. Fizik, canlılık, penaltı kurtarma, hollanda liginde 5 yıllık tecrübe. Kosta rika milli kalecisi. U20'de yılın kalecisi...
Bu konuda kesinlikle sizinle hem fikirim. Özellikle seneye olası bir töre transferi düşünüldüğünde macarı kesinlikle devre arası almak lazım. Kaleci ve genç orta saha dışında bence bir tane daha sağlam stoper de alınmalı. Takımın çehresini sağlam bir stoper ile iyi bir kaleci çok değiştirir.

Çevrimdışı ZEKI

Bugun bir kap la ortalik iNLER mi dersiniz?

Çevrimdışı NazAy23

İnler de geldikten sonra kaleci ya da ön libero'dan önce defans'a bir takviye şu aşamada yetecek. Taş gibi bir takım olacağız, uyum sağlandı mı kimse duramaz önümüzde  :steamed: :boxin: :bandit:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Sanmam hocam, inler mevzusu için en az 1 hafta var diye düşünüyorum.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı can1903

Sanmam hocam, inler mevzusu için en az 1 hafta var diye düşünüyorum.
Anlaşma var fakat KAP olmaz. Gomez transferi gölgede kalır
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Bundan sonra eğer transfer yapılacak olursa anca transfer mevsiminin sonunda olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Bugün İnlerse abi, öğrenci kardeşlerimizden birine benden forma sözü :)

@ZEKI

Çevrimdışı can1903

Bugün İnlerse abi, öğrenci kardeşlerimizden birine benden forma sözü :)

@ZEKI
:ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı WoodGryn

Gökhan 5 güne kadar İnler.

Çevrimdışı ZEKI

İnerin bittigi bilgisi geldi ama dedginiz gibi KAP gelirse Gomez transferini gölgeleyebilir. Bunu dusunemedim. Kap gelsede gelmesede İnler gelirse forma sozunu forum icerisinden forma ihtiyaci olan bir arkadasimiz icin yerine getirebiliriz.

Çevrimdışı WoodGryn

GOMEZİN GELİŞ SAATİ DEĞİŞTİ

Beşiktaş resmi internet sitesinden yapılan açıklamada;

"Transfer görüşmelerine başladığımız Alman futbolcu Mario Gomez, yarın (30 Temmuz) saat 14.45'te Atatürk Havalimanı'na gelecek ve özel havacılık terminalinden çıkış yapacaktır." ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: bjk.com.tr

Çevrimdışı can1903

İnerin bittigi bilgisi geldi ama dedginiz gibi KAP gelirse Gomez transferini gölgeleyebilir. Bunu dusunemedim. Kap gelsede gelmesede İnler gelirse forma sozunu forum icerisinden forma ihtiyaci olan bir arkadasimiz icin yerine getirebiliriz.
Pazartesi açıklanır İNLER

Çevrimdışı can1903

Dany Nounkeu sözleşmesi fesh olmuş. Hızlı stoper mi arıyordunuz siz?

Çevrimdışı BavyeraKartali

sizin agiz büyük sanirim köseli parantez kullanmissiniz  :kop: :kop: :kop: :kop:
Oof netin kurbanı olmuşuz :]

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Türkay

Çök çök çök  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı can1903

Çök çök çök  :evillol:
Süper ikili olurlar Rhodolfo-Dany

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı f_madida

Senol Hoca bastirsa da bir Rhodolfo-Douglas defansi gorsek, rahat rahat mac izlesek bu sene. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı can1903

Senol Hoca bastirsa da bir Rhodolfo-Douglas defansi gorsek, rahat rahat mac izlesek bu sene.
Dany sözleşmesi fesh edilmiş  :icool:

Çevrimdışı Erhan

:olmaz :ranting2: :bansign:

Çevrimdışı can1903

Helal olsun erdal torunoğullarına hakkını vermek lazım
Fikret Orman'ıda tebrik edelim. İlk kez bi transferde bu kadar cömert davrandı.

Çevrimiçi Samet Ç

İnler'in Kap'ı pazartesi gelir. Atalay abi Ozan ile birlikte almayı düşünüyorlar demişti inşallah ikisini birlikte alırlar.