Teşekkür ederim. Sen de benim görüşlerine değer verdiğim, bilgi sahibi olduğuna inandığım ve yazılarından bir şeyler kapmaya çalıştığım birisin. Öncelikle btb ne demek
Biz şu anda Tolgay ve Veli sakat olduğu için onların yerine Ozan'ı mı düşünüyoruz yoksa Ozan ekstradan mı düşünülüyor . Yani Ozan alınsa da Tolgay - Veli boşluğu için birisi illaki alınmalı mı
Düşüncen için teşekkürler abi

btb(box to box): sahada iki kutunun arasını oynayabilen, teoride kendi ceza sahası önünden rakip ceza sahasına kadar büyük bir alanı kullanan oyunculara deniyor. Çift yönlü diye tabir ettiğimiz oyuncular yani.
Ozan çok göz önünde ve sakatlık olsun olmasın alınması istenecek oyunculardan biri. Şu an iki sakat futbolcumuz da olduğundan iyice cazip hale geldi. Bana kalırsa şu an 2 tane orta sahaya ihtiyacımız var. Ozan - Mvilla alındığını varsayalım rotasyona girecek tek oyuncu bence atiba'dır. O da mvillayı yedekler, ozanın alternatifi yine olmaz. Fakat gelecek sezon için düşünürsek ben atibanın veya velinin gönderilmesi taraftarı olurum. Atibanın yaşı epey ilerlemiş olacağından göndermek zor olabilir. (Sözleşmesi 1+1 ise bu yazdığım geçersiz kalır.) velinin talipleri vardı satılabilir. Böylece idealim, hayalim olan orta ikili kadrosuna sahip oluruz: Tolgay, Ozan, Mvilla, Atiba/Veli(tercihim Veli).
Bu dört oyuncunun kadroda olması demek o bölgeyi sadece bir yıl arayla 1 den 6 ya 7 ye çıkarmak demek.