2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12949066 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adımın başına ben de M' veya N' koyuyum belki benimde adım geçer bizim takımla.. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fr1xsivE

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  44 sn.45 saniye önce
ETorngları. ve A.Bulut şu an Fiorentina kulübünde. Futbolcu Gomez rakamı biraz yükseltince imza parası ya da aktarmalı bonservis oluşabilir

Bu fatih dogan zaten gün icersinde aynı konuyu 4-5 farklı sekilde yansıtıyor millete garip bir arkadas  :lol:
Sonra dediklerinin herhangi biri olunca ben demistim diyor bide a spor da reklamını yapıyorlar  :evillol:
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Fr1xsivE

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  24 sa.24 saat önce
Gomez bu gece 23.00 gibi bitebilir. Yarına da kalabilir. Yollar aşıldı. Bonervis yok. Yıllığı 3.5-4 mlyn€ arası 2+1: 3 yıllık anlaşma...

Aynen iste tamda bunun gibi daha demin yazmıstım  :lol:

Internette beyaz renkli 33 numarali bir adamin formasini gordum :D

Çevrimdışı Neo Nesil

Kim yaptıysa artık  :kop:

"varsa şekliniz, futbola bekleriz"  :lol:

Çevrimdışı aa1903

Bu fatih dogan zaten gün icersinde aynı konuyu 4-5 farklı sekilde yansıtıyor millete garip bir arkadas  :lol:
Sonra dediklerinin herhangi biri olunca ben demistim diyor bide a spor da reklamını yapıyorlar  :evillol:

haber1903'te aynı şeyi yapıyor. bitti diye haber yapıyor sonra olmama ihtimali var diye haber yapıyor. her türlü tutturmuş oluyor :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  4 dk.4 dakika önce
Gomez'de umutsuzluğa kapılacak bir durum yok. Eli kulağında.. Sadece gecikmenin nedenini izah ettim.

Çevrimdışı Kadir G.

Teknik olarak bilgim yok açıklarsan sevinirim. Ben Ozan alınırsa diğer hiç biri alınmaz diye düşünmüştüm  :alala:

Abi ozan btb futbolcu iki yönü de belli seviyede iyi oynuyor daha da iyi olma potansiyeli yüksek. İnler sert tek libero oynayabilen şutu olan oyuncu. Mvilla hakkında benim de çok bilgim yok ama tek cümle yazacak olsam atibanın çok daha iyisi derdim.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

Fırat Günayer ‏@firatgunayer 11 sn.12 saniye önce
Gomez'in gecikme sebebi; Fiorentina'nın dün "tamam" dediği,"alacakları karşılığında bonservisi vereceğiz" belgesinin henüz masaya gelmemesi.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi ozan btb futbolcu iki yönü de belli seviyede iyi oynuyor daha da iyi olma potansiyeli yüksek. İnler sert tek libero oynayabilen şutu olan oyuncu. Mvilla hakkında benim de çok bilgim yok ama tek cümle yazacak olsam atibanın çok daha iyisi derdim.
Teşekkür ederim. Sen de benim görüşlerine değer verdiğim, bilgi sahibi olduğuna inandığım ve yazılarından bir şeyler kapmaya çalıştığım birisin. Öncelikle btb ne demek  :) Biz şu anda Tolgay ve Veli sakat olduğu için onların yerine Ozan'ı mı düşünüyoruz yoksa Ozan ekstradan mı düşünülüyor . Yani Ozan alınsa da Tolgay - Veli boşluğu için birisi illaki alınmalı mı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Dün bonservis itemiyoruz diyen Fiorentina bugün istemiş.
E.torunoğulları hala toplantıda.
Bugün o masadan el sıkışarak ayrılırlarsa uçağa gomezle biner gelirler ,anlaşamazlarsa masadan kalkar bu defter kapanır.
Bekleyelim bakalım..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Doğuhan

Çevrimdışı Easthanbool

Bence Gomez ya gelmek istemiyor ya da kafasında tereddütler var

Çevrimdışı Deniz

Bu arada gomez ABD kampından doğru düzgün antrenman yapamadan ayrıldı.
Fiorentina her türlü bu oyuncuyu satacak da son dk kazığı atma derdinde.
Bu dkdan sonra Gomezin Fioda devam edeceğini sanmıyorum.
Bizimkiler dik durmaya devam ederlerse Gomez free gelir.Yok kazıkta diretirlerse bizimkilerin kabul edeceklerini hiç sanmıyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Yeni maddelerden kastı nedir?

Quaresmanın 3 sene önceki sözleşmesindeki madddelerse koşar adım uzaklaşsınlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Yeni maddelerden kastı nedir?

Quaresmanın 3 sene önceki sözleşmesindeki madddelerse koşar adım uzaklaşsınlar.
Ödeme planı ile ilgiliymiş.

Çevrimdışı TALAT

Bu arada gomez ABD kampından doğru düzgün antrenman yapamadan ayrıldı.
Fiorentina her türlü bu oyuncuyu satacak da son dk kazığı atma derdinde.
Bu dkdan sonra Gomezin Fioda devam edeceğini sanmıyorum.
Bizimkiler dik durmaya devam ederlerse Gomez free gelir.Yok kazıkta diretirlerse bizimkilerin kabul edeceklerini hiç sanmıyorum..

kamptan ayrıldı mı gomez? nerede şu an
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Fio bişeyler koparmaya çalışıyor sadece bnece
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkadaşlar şu an haberlere göz gezdirirken Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde şehit düşen Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya nın resimlerine bakıyordum ve aşağıdaki resme hüzünlendim, paylaşmak istedim. Belki sizlerde içten bir duanızı eksik etmezsiniz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Kadir G.

Teşekkür ederim. Sen de benim görüşlerine değer verdiğim, bilgi sahibi olduğuna inandığım ve yazılarından bir şeyler kapmaya çalıştığım birisin. Öncelikle btb ne demek  :) Biz şu anda Tolgay ve Veli sakat olduğu için onların yerine Ozan'ı mı düşünüyoruz yoksa Ozan ekstradan mı düşünülüyor . Yani Ozan alınsa da Tolgay - Veli boşluğu için birisi illaki alınmalı mı

Düşüncen için teşekkürler abi :) btb(box to box): sahada iki kutunun arasını oynayabilen, teoride kendi ceza sahası önünden rakip ceza sahasına kadar büyük bir alanı kullanan oyunculara deniyor. Çift yönlü diye tabir ettiğimiz oyuncular yani.

Ozan çok göz önünde ve sakatlık olsun olmasın alınması istenecek oyunculardan biri. Şu an iki sakat futbolcumuz da olduğundan iyice cazip hale geldi. Bana kalırsa şu an 2 tane orta sahaya ihtiyacımız var. Ozan - Mvilla alındığını varsayalım rotasyona girecek tek oyuncu bence atiba'dır. O da mvillayı yedekler, ozanın alternatifi yine olmaz. Fakat gelecek sezon için düşünürsek ben atibanın veya velinin gönderilmesi taraftarı olurum. Atibanın yaşı epey ilerlemiş olacağından göndermek zor olabilir. (Sözleşmesi 1+1 ise bu yazdığım geçersiz kalır.) velinin talipleri vardı satılabilir. Böylece idealim, hayalim olan orta ikili kadrosuna sahip oluruz: Tolgay, Ozan, Mvilla, Atiba/Veli(tercihim Veli).

Bu dört oyuncunun kadroda olması demek o bölgeyi sadece bir yıl arayla 1 den 6 ya 7 ye çıkarmak demek.

Çevrimdışı Fr1xsivE

haber1903'te aynı şeyi yapıyor. bitti diye haber yapıyor sonra olmama ihtimali var diye haber yapıyor. her türlü tutturmuş oluyor :D
Aynen şu günlerdeki cogu duyumcu böyle zaten bütün secenekleri söyle sonra ben demistim.Bide kendilerini cidden birsey sanıyorlar ya ona bitiyorum.Hele şu hakan gundogar adamın mimiklerinden bile belli oluyor salladıgı.

Çevrimdışı Deniz

kamptan ayrıldı mı gomez? nerede şu an
Badem italyada dedi
Edit:Düzeltmiş sanırım ordaymış hala ..
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 19:17:35 Deniz ]