2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12949087 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fiorentina bugün federasyona vermesi gereken 25 kişilik listeye Mario Gomez’in de adını yazdı.

Çevrimdışı can1903

Teminat Gomez için bence..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yavvuzz

Teminat Gomez için bence..
hacı sen bu işlerde anlıosun , bence deme olay nedir kap geliyor mu :D

Çevrimdışı can1903

hacı sen bu işlerde anlıosun , bence deme olay nedir kap geliyor mu :D
Bana birisi gomez Teminat istiyor demişti Gönderilecek demişti hayırlısı bakalım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaanzor

Hakan Gündoğar ‏@Hakan_gundogar  1 gün1 gün önce
Mario Gomez yıllık 4 milyon euro alacak. Anlaşma 2+1 yıllık. Bonservis bedeli ödenmeyecek

doğruysa helal olsun
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Neo Nesil

http://ink361.com/app/users/ig-649858111/alpaslan21ozturk/photos/ig-1039109589807702886_649858111

bence hangi takıma gittiği belli değil şort siyah beyaz olduğu için böyle diyolar

Başakşehir flende olabilir

başakşehir nike ile anlaştı ;)

Çevrimdışı can1903

Gomez tam uçağa binecek iniyor. Tam inecek tekrar biniyor heralde

Çevrimdışı can1903

ANÇ'ye helal olsun.. Hem Rhodolfoya hem de Gomez'de camia abiliğini yaptı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kim yaptıysa artık  :kop:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Doğuhan

ANÇ'ye helal olsun.. Hem Rhodolfoya hem de Gomez'de camia abiliğini yaptı.

böyle isimleri küstürtmemek lazım

2016 yada sonrasında aday olursa şaşırmam

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı brkntcnr

böyle isimleri küstürtmemek lazım

2016 yada sonrasında aday olursa şaşırmam
Zaten şu anda böyle adamları arıyoruz. Fenerin bu kadar rahat transfer yapma sebebi iş adamlarının destek olması. Bizde ise kulübe küsler sanki.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fr1xsivE

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

https://twitter.com/yakinmarkajtv/status/626050278563954689

Özel haberleri doğru çıkıyor bu sitenin..

O zaman soru şu ; Gökhan İnler mi ( Cambiasso - Aquilera - M'Villa ) yoksa Ozan Tufan'mı  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı atalay

Bir sonraki twiti görüdn mü

Ergin Aslan'ı severim de; çocukça hareketler...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

...

O oltaya bende düştüm üstelik gidip stat başlığına yazmışım :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kadir G.

O zaman soru şu ; Gökhan İnler mi ( Cambiasso - Aquilera - M'Villa ) yoksa Ozan Tufan'mı  :alala:

Benzer oyuncular değil ki o nedenle karşılaştırma yapılamaz bence. Benim hayalim Ozan - Mvilla

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  44 sn.45 saniye önce
ETorngları. ve A.Bulut şu an Fiorentina kulübünde. Futbolcu Gomez rakamı biraz yükseltince imza parası ya da aktarmalı bonservis oluşabilir

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benzer oyuncular değil ki o nedenle karşılaştırma yapılamaz bence. Benim hayalim Ozan - Mvilla

Teknik olarak bilgim yok açıklarsan sevinirim. Ben Ozan alınırsa diğer hiç biri alınmaz diye düşünmüştüm  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  24 sa.24 saat önce
Gomez bu gece 23.00 gibi bitebilir. Yarına da kalabilir. Yollar aşıldı. Bonervis yok. Yıllığı 3.5-4 mlyn€ arası 2+1: 3 yıllık anlaşma...