Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dentinho geldiğinde güzelleme yapan arkadaşlardan heralde yunus emrede.. Düz topçuymuş hadi oradan.. senin orta sahanda Necip ile Veli oynuyor.
Bu Alex Telles'de ne gibi bir gelecek görüyorlar da transfer etmek istiyorlar hiç anlamadım. Bir ara Psg için yazılmıştı Fransa basınında.
@Yunus Emre Dökmeci boğa burcu musun? bu kadar inat anca boğalarda olur
Begoviç i Chelsea Romeroyu da man utd almış.. bu kalecileri 1-2 yıl önce biz alabilirdik... ama Önder Özen Tolgayı aldı...
3 Futbolcu +Para verilecek bir adam asla değil, Sözlerşmin sonuna kadar arkasındayım Kesinlikle DUZ futbolcu Hatta KAZMA bana göre ....
https://twitter.com/Muratozen1903/status/625792874307825664
Beşiktaş'tan Bursaspor'a dev takas önerisi... Siyah beyazlılar, Ozan Tufan için 3 oyuncusunu önerdi.Beşiktaş, Bursaspor'un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'a karşılık 3 oyuncusunu önerdi. Yeşil beyazlı kulübe, Ozan karşılığında Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve Ömer Şişmanoğlu'nun yanı sıra belli bir miktar bonservis bedeli ödemeyi teklif eden siyah beyazlılar ilk olarak olumsuz cevap aldı.Ozan Tufan'ı kadrosunda tutmak isteyen Bursaspor, genç futbolcu için takas tekliflerine kapısını kapattı. Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde yeşil beyazlı ekip ile bir kez daha temasa geçerek, yeni bir teklif sunması bekleniyor.
Yabancı kuralı diye bir şey hatırlar mısın gençliğinden?
Yunus emre için futbolcu :Artistik hareketler yapacak ,arada tekme falan sallayacak ha bir de ismi güzel olacak ki tezahurat falan yapılsın
Ya arkadaşım bu taraftar vallahi vizyonsuz ya.. Ozan olmuyor sana göre G.İNLER OLMUYOR BAŞKASINA GÖRE.. Muntari-Aquilani-Cambiasso olmuyor Mvilla olmuyor kimi alıcaz ya ? Xabi Alonso yu mu
Çare , Gökhan inler + Laval Top geçer adam geçmez , Adam geçer Top geçmez bu 2 li olursa ...Ozan olursa delik deşik oluruz ...
Olay bu işte , Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorumBu adam Fatih terim ve medya tarafından Şişirilen bir BALON !! Bu BALON bizim elimizde Patlamasın tek derdim bu !!!5 Tane futbolcu vermeyi kabul ediyoruz bu BALON için ya Şaka gibi ...
Ozan'ı istemeyen adam Lawal çare diyor çildiriciğim Muhteşem Yunus Emre BeşiktaşArena'yı coşturuyor