2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12949149 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:10:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Allah tan kulüp başkanı falan değilsin , Bir ozan ve Macar sdvdasına Kulübün anahtarını verirdin Ruslarla Bursalılara...

Diyene bak  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

beyler boşuna tartışıyorsunuz q7 mi macar mı tartışmasından sonra bide ozan tufan cıkardınız alabilirsek alırız bir ön libero alamazsak eslem'i izleriz sıkıntı yapmayın.

Çevrimiçi Samet Ç

Sol bek olayını bizimkiler çözdü saysa da halen daha ok kötü. Motta yetersiz Tosic bence ondan da yetersiz. Gönlüm hep Jetrome'da benim.  :icool:
Ben o kadarını beklemiyorum belki bir Allah'ın kulunun aklına Emre gelir. :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ozan Tufan düz topçuymuş evet haklısınız taraftara şirin gözükmek için Rabona Trivela , yapmıyor..

O yüzden Valencia istiyor dimi? Bir biz anlıyoruz futboldan zaten..
EvEt Dyz topçu NET !
O Valencia Mehmet Topalıda ORUMCEK diye aldı 1 Yıl sonra Geri postaladı demekki akıllanmamışlar hala :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Allah tan kulüp başkanı falan değilsin , Bir ozan ve Macar sdvdasına Kulübün anahtarını verirdin Ruslarla Bursalılara...
Ben başkan olsam daha fazla şampiyonluk görürdün en azından topçudan anlıyoruz. En azından Dany Sosa'ya benziyor diye transferi veto edipte Q7'ye kalmazdım.   :D

Artı olarak senin gibi Boffin-Sow-Lawal peşinde koşmuyorum.  :D

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Bu ozan tufani cok abarttiniz beyler gozunuzde cok buyutuyorsunuz bence. Bizim medya cok sisirdi bu cocugu bir iki kez milli takima cagrildi diye yildiz yaptilar. Bence abartilacak bir oyuncu degil necipten belki biraz daha yetenekli olabilir okadar. Ben esas deniz turuc kayseriye kaptirdigimiza uzuldum, tolgayin yerine ideal bir oyuncuydu maliyet ve yasi itibariyle
Besiktask!

Diyene bak  :evillol: :evillol:
Valalaha ben hiçbir zaman Bir tane düz topçu için 5 Futbolcu vermeyi kabul etmedim sizin gibi ...
Oyuzden bana diyenede bak diye ithamda bulunamazsınız sabahtan beri siizn yanlış Tercihiniz yüzünden mücadele veriyorum burada ....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:13:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Motta biraz disiplinli olsa var ya.

Adamda çoğu özellik yeterli ve üstü bek olmak için. Akıldan kaybediyor birçok oyuncu gibi.

3-5-2'de yardıracak oyunculardan biri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:14:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Valalaha ben hiçbir zaman Bir tane düz topçu için 5 Futbolcu vermeyi kabul etmedim sizin gibi ...
Oyuzden bana diyenede bak diye ithamda bulunamazsınız sabahtan beri siizn yanlış Tercihiniz yüzünden mücadele veriyorum burada ....

Savaş yılma  :evillol:

Quaresma için yedek anahtarı da verirsin sen  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:15:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'tan Bursaspor'a dev takas önerisi... Siyah beyazlılar, Ozan Tufan için 3 oyuncusunu önerdi.

Beşiktaş, Bursaspor'un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'a karşılık 3 oyuncusunu önerdi. Yeşil beyazlı kulübe, Ozan karşılığında Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve Ömer Şişmanoğlu'nun yanı sıra belli bir miktar bonservis bedeli ödemeyi teklif eden siyah beyazlılar ilk olarak olumsuz cevap aldı.

Ozan Tufan'ı kadrosunda tutmak isteyen Bursaspor, genç futbolcu için takas tekliflerine kapısını kapattı.

Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde yeşil beyazlı ekip ile bir kez daha temasa geçerek, yeni bir teklif sunması bekleniyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bunun Menajeri de sağlam çalışıyor.  :lol:

Filipe Luis'i, murdar edip Telles'i istemek. 

Bu arada Menajerlik şirketi sağlam zaten.

Çevrimdışı can1903

Savaş yılma  :evillol:

Quaresma için yedek anahtarı da verirsin sen  :evillol:
Dentinho geldiğinde güzelleme yapan arkadaşlardan heralde yunus emrede.. Düz topçuymuş hadi oradan.. senin orta sahanda Necip ile Veli oynuyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Aynı isimleri Eskişehir'e ver Lawal'ı al.İnler'i bonservisli al Gomez-N'doye bitir.
Mis gibi işte.Hatta ve hatta o isimlere Ersan'ı ekle Necip'i cıkar stoper al.Takasta kullandığımız adamlarında maaşlarının yarısını verelim yarısını Eskişehir versin iyi olmaz mı?

Çevrimdışı sallapati

BU takıma kaleci şart!!!

Bu ozan tufani cok abarttiniz beyler gozunuzde cok buyutuyorsunuz bence. Bizim medya cok sisirdi bu cocugu bir iki kez milli takima cagrildi diye yildiz yaptilar. Bence abartilacak bir oyuncu degil necipten belki biraz daha yetenekli olabilir okadar. Ben esas deniz turuc kayseriye kaptirdigimiza uzuldum, tolgayin yerine ideal bir oyuncuydu maliyet ve yasi itibariyle
:claps: :claps: :claps: :claps:
Olay bu işte , Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum
Bu adam Fatih terim ve medya tarafından Şişirilen bir BALON !! Bu BALON bizim elimizde Patlamasın tek derdim bu !!!
5 Tane futbolcu vermeyi kabul ediyoruz bu BALON için ya Şaka gibi ...

Çevrimdışı TALAT

EvEt Dyz topçu NET !
O Valencia Mehmet Topalıda ORUMCEK diye aldı 1 Yıl sonra Geri postaladı demekki akıllanmamışlar hala :lol: :lol:

@Yunus Emre Dökmeci boğa burcu musun? bu kadar inat anca boğalarda olur :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Motta biraz disiplinli olsa var ya.

Adamda çoğu özellik yeterli ve üstü bek olmak için. Akıldan kaybediyor birçok oyuncu gibi.

3-5-2'de yardıracak oyunculardan biri.

Bu sene gör sen onu. Adam rekabete girdi mi çıldırıyor. Ama akılsız işte ona çözüm yok . :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:16:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu teklif doğru ise Ozan alınmasa dahi sevinmemiz gerekn durum N'doye'un da geliyor oluşu. Yoksa 2 forvet çıkmaz elden.

Bir diğer konu ise sözleşmesini uzatan kişi kim Pektemek'in bir ortaya çıksun bakalım şimdi sorumluluk alıp.

1.7 verdiğin oyuncuyu takasa sokmak pişmanlık ya da akılsızlık her neyse kim yaptıysa görelim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Telles Azpilicueta'nın olduğu yerde ancak top toplar.

Çevrimdışı sallapati

Begoviç i Chelsea Romeroyu da man utd almış.. bu kalecileri 1-2 yıl önce biz alabilirdik... ama Önder Özen Tolgayı aldı...

Çevrimdışı Anıl

Fazla Hayal kuruyorsunuz Siz ..
Bu adamlar verilip ozan alındıktan sonra üzerine birde Ndoyenin alınacagına cidden inanıyormusunız ??
Mustafa ve Ömer aynı anda giderse 2 forvetle mi devam edicez ?

Çevrimdışı atalay

Bazen burada okuduklarıma inanamıyorum...

Lisansımı yırtacağım.  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Are you serious?

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/625786435279417344
Bu Alex Telles'de ne gibi bir gelecek görüyorlar da transfer etmek istiyorlar hiç anlamadım. Bir ara Psg için yazılmıştı Fransa basınında.