2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948996 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dentinho geldiğinde güzelleme yapan arkadaşlardan heralde yunus emrede.. Düz topçuymuş hadi oradan.. senin orta sahanda Necip ile Veli oynuyor.
3 Futbolcu +Para verilecek bir adam asla değil, Sözlerşmin sonuna kadar arkasındayım Kesinlikle DUZ futbolcu Hatta KAZMA bana göre ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Alonso tarzı bir oyuncu olsa , onun yanına da defansın önünde orta sahayı süpürecek bir adam olsa , Quaresma'ya ve Gökhan'a Alonso tarzı paslar gelse ... Çok olsa,yapsa,etse oldu biliyorum ama bir türlü cümleyi toparlayamadım  :lol:  :lol:
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 01:24:07 Ömer ]

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yunus emre beni ikna etti arkadaşlar. Tamamım ben, ozanı görsem arkamı dönerim bakmam bile artık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:19:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bursa geçen sene 17 iç saha maçının 8'inde 3 veya daha üzeri gol atmış.

Şunu yakalasak içerdeki hastalığımız biter zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:19:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu Alex Telles'de ne gibi bir gelecek görüyorlar da transfer etmek istiyorlar hiç anlamadım. Bir ara Psg için yazılmıştı Fransa basınında.

Passport ve yaş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

@Yunus Emre Dökmeci boğa burcu musun? bu kadar inat anca boğalarda olur :D
İnat hafif kalır :bandit:
Kova burcuyum Yani sabit fikir diyelim biz ona :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:20:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Begoviç i Chelsea Romeroyu da man utd almış.. bu kalecileri 1-2 yıl önce biz alabilirdik... ama Önder Özen Tolgayı aldı...

Yabancı kuralı diye bir şey hatırlar mısın gençliğinden?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

3 Futbolcu +Para verilecek bir adam asla değil, Sözlerşmin sonuna kadar arkasındayım Kesinlikle DUZ futbolcu Hatta KAZMA bana göre ....
Ya arkadaşım bu taraftar vallahi vizyonsuz ya.. Ozan olmuyor sana göre G.İNLER OLMUYOR BAŞKASINA GÖRE.. Muntari-Aquilani-Cambiasso olmuyor Mvilla olmuyor kimi alıcaz ya ? Xabi Alonso yu mu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Yunus emre için futbolcu :Artistik hareketler yapacak ,arada tekme falan sallayacak ha bir de ismi güzel olacak ki tezahurat falan yapılsın  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:22:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bismillahirrahmanirrahim :o_o:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Beşiktaş'tan Bursaspor'a dev takas önerisi... Siyah beyazlılar, Ozan Tufan için 3 oyuncusunu önerdi.

Beşiktaş, Bursaspor'un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'a karşılık 3 oyuncusunu önerdi. Yeşil beyazlı kulübe, Ozan karşılığında Mustafa Pektemek, Necip Uysal ve Ömer Şişmanoğlu'nun yanı sıra belli bir miktar bonservis bedeli ödemeyi teklif eden siyah beyazlılar ilk olarak olumsuz cevap aldı.

Ozan Tufan'ı kadrosunda tutmak isteyen Bursaspor, genç futbolcu için takas tekliflerine kapısını kapattı.

Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde yeşil beyazlı ekip ile bir kez daha temasa geçerek, yeni bir teklif sunması bekleniyor.

Bu teklifi cidden yaptılarsa büyük gelişme. Almış kadar olduk.  :) para yerine + Sezer,G.süzen ve İsmail ile arttırmak lazım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı sallapati

Yabancı kuralı diye bir şey hatırlar mısın gençliğinden?

daha iyi kadro mühendisliği yapılabilirdi..gereksiz yabancılar vardı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yunus emre için futbolcu :Artistik hareketler yapacak ,arada tekme falan sallayacak ha bir de ismi güzel olacak ki tezahurat falan yapılsın  :kop: :kop: :kop:

Sow da rövaşata yapıyor, e yeterli.

Çevrimiçi Samet Ç

Ya arkadaşım bu taraftar vallahi vizyonsuz ya.. Ozan olmuyor sana göre G.İNLER OLMUYOR BAŞKASINA GÖRE.. Muntari-Aquilani-Cambiasso olmuyor Mvilla olmuyor kimi alıcaz ya ? Xabi Alonso yu mu
Jean Makoun  :D

Çare , Gökhan inler + Laval :ok:
Top geçer adam geçmez , Adam geçer Top geçmez bu 2 li olursa ...
Ozan olursa delik deşik oluruz ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Temmuz 2015, 01:25:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Ozan'ı istemeyen adam Lawal çare diyor çildiriciğim  :evillol:

Muhteşem Yunus Emre BeşiktaşArena'yı coşturuyor  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Çare , Gökhan inler + Laval :ok:
Top geçer adam geçmez , Adam geçer Top geçmez bu 2 li olursa ...
Ozan olursa delik deşik oluruz ...
Tamam.

Çevrimdışı sallapati

hazırlık maçlarının izledim çoğunu. gözüme çarpan

iyiler.
kerim , cenk tosun , ozzie , olcay , atiba , eslem

kötüler
köybaşı (açık ara en kötü), cenk gönen (köybaşıyla kapışır) , sosa , pektemek

Çevrimdışı Besiktasincocugu

:claps: :claps: :claps: :claps:
Olay bu işte , Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum
Bu adam Fatih terim ve medya tarafından Şişirilen bir BALON !! Bu BALON bizim elimizde Patlamasın tek derdim bu !!!
5 Tane futbolcu vermeyi kabul ediyoruz bu BALON için ya Şaka gibi ...
Aynen oyle Turkiyede oyuncular medya ve bir kac yorumcu tarafindan cok sisiriliyo ve izleyici fazla futboldan anlamadigi icin onu bisey zannedip gozunde buyutuyor. Bunu goren yine futboldan anlamayan yoneticiler, bizim taraftar ozan tufani cok istiyor gidip alalim diyor ve dunya kadar para veriyor. Bir sene sonra oyuncu kendinden bekleneni veremeyince herkez pisman olup oyuncudan kurtulmak icin yol ariyor, ve zarari tabiki kulubu yaziliyor.
Besiktask!

Çevrimdışı can1903

Bu arada , Quaresma gelirse forma alırım kombine alırım diyen arkadaşlar bir adım öne lütfen..

Fotoları bekliyoruz..

Ne alakası var !! Etiketleme yapmayın !
Gokahn inler olsun Laval olsun diyorum bu adamlar Artistik hareket mi yapıyor ??
Fizik desen var Şut desen var adam eksiltme desen var dikşne gitme desen var ...
Neden Çelimsiz Ozan Neden nedne neden
Bana bir tane Ekstra yaptığı işi söyleyin diyorum bir taneniz Cevap veremedi sabahtan beri :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

:kop:

Çevrimdışı Anıl

Tatile gittim geldim buralar hala aynı :D Şimdi Mario Gomez Beşiktaş'ta haberi gelecek ortam yumuşar biraz :bandit: